Pardon ya perşembeydi o :)beim cuma 10 dk eliptigim var
Evet canim spor puanlari ilk sayfada yaziyorPerihan canım bu ne ,spor listesimi hangi spor kac puan ?
Canim klasik kahvalti belirtiyorsun kahvaltilarini..ama ekmeği fazla kaçirmiyorsun dimi..ve bol sebze yeşillik var kahvaltinda..Menüm
Sabah klasik kahvaltı
Ara kahve
Akşam gözleme ince 1 dilim ve karpuz
Su 2.5 lt
Kız haftada 1 kaçamak hakkımızmi var listeye kayıt ediliyor falan abowww işi sıkı tutuyorsun bravo vallaCanim klasik kahvalti belirtiyorsun kahvaltilarini..ama ekmeği fazla kaçirmiyorsun dimi..ve bol sebze yeşillik var kahvaltinda..
Gözlemeyide kaçamak listesine kayit ettim haberin olsun...dolayisiyla haftada 1 kaçamak hakkini kullanmiş oldun bugün
Menün güzel canim..kahvaltida sebze yeşillik olsa daha güzel olacak..o minik kaçamaklarida görmedim..okadarcik çatlak su kaçirmazBugünkü menü
Sabah
Salçalı 2 yumurta, peynir, 1 tatlı kaşığı süt kaymagi, 1cay bardağı süt , 250 ml kefir
Ara
kahve, yeşil çay
Akşam
4 köfte, 1 çatal pilav, domates ,soğan ,biber közde, 2 yemek kaşığı süt kaymagi, 1 bardak ayran, 5 kiraz, 5 çilek, 1 çatal browni, 1 tk dondurma
Ara
kahve ,yeşil çay, 2 litre su
Spor 45 dk kosu bandında tempolu yürüyüş
Agzindan bal damliyorGünaydınlar herkese umarım bu haftada en az 2 şer kilo veririz :)
Yaparız bizzz :) bu hafta inanıyorum çok verimli geçecek.Agzindan bal damliyor
Ben yarından itibaren menülerimi yazmaya başlıycam canım. Şu an bazı sorunlarımdan dolayı kafam o kadar dağınık ki konsantre olmakda zorlanıyorumKizlar menüler nerde bekliyorum
Mezuniyetin hayırlı olsun canımÇok teşekkür ederim kaptanım ❤
İnşallah hepimiz bir ömür istediğimiz kiloda sağlıcakla kalalım
Nerelerde acep hayır olsun inşallah
Benimde kalorim kusuratina kadar aynı çıktı seninleEki Görüntüle 2642160
normalde bin civarı planlamıştım ama pasta işi bozdu..
sabah
1 kase sütlü tam tahıllı kahvaltılık gevrek
öğlen
1 yumurta
2 kk peynir
9 yeşil zeytin
1 ince dilim ekmek
akşam
8 yk kuru fasulye
1 ince dilim ekmek
bi de bir dilim mozaik pasta yedim pudinglibir hafta boyunca hiç tatlı yememiştim her lokmayı öyle yavaş yavaş yedim ki
aslında şu 21 gün şeysinden yapayım diyodum 8 gün dayandım ama 21 gün çok olmuyor
su 2 litre
spor 3 mile leslie (180 puan) ve sıkı bir temizlik
moni gezegenfeza Gulhan1
Keyfi yoktu,iyidir insallahNerelerde acep hayır olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?