Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüm
Sabah klasik kahvaltı
Ara kahve
Akşam gözleme ince 1 dilim ve karpuz

Su 2.5 lt
Canim klasik kahvalti belirtiyorsun kahvaltilarini..ama ekmeği fazla kaçirmiyorsun dimi..ve bol sebze yeşillik var kahvaltinda..
Gözlemeyide kaçamak listesine kayit ettim haberin olsun...dolayisiyla haftada 1 kaçamak hakkini kullanmiş oldun bugün

normalde bin civarı planlamıştım ama pasta işi bozdu..

sabah
1 kase sütlü tam tahıllı kahvaltılık gevrek

öğlen
1 yumurta
2 kk peynir
9 yeşil zeytin
1 ince dilim ekmek

akşam
8 yk kuru fasulye
1 ince dilim ekmek

bi de bir dilim mozaik pasta yedim pudingli bir hafta boyunca hiç tatlı yememiştim her lokmayı öyle yavaş yavaş yedim ki

aslında şu 21 gün şeysinden yapayım diyodum 8 gün dayandım ama 21 gün çok olmuyor

su 2 litre

spor 3 mile leslie (180 puan) ve sıkı bir temizlik
moni gezegenfeza Gulhan1

Kız haftada 1 kaçamak hakkımızmi var listeye kayıt ediliyor falan abowww işi sıkı tutuyorsun bravo valla

Bugünkü menü
Uyanınca şekersiz türk kahvesi yanında 6 adet badem
Sabah
Salçalı 2 yumurta, peynir, 1 tatlı kaşığı süt kaymagi, 1cay bardağı süt , 250 ml kefir,3 ceviz

Ara
kahve, yeşil çay

Akşam
4 köfte, 1 çatal pilav, domates ,soğan ,biber közde, 2 yemek kaşığı süt kaymagi, 1 bardak ayran, 5 kiraz, 5 çilek, 1 çatal browni, 1 tk dondurma

Ara
kahve ,yeşil çay, 2 litre su

Spor 45 dk kosu bandında tempolu yürüyüş

Son düzenleme:
Menün güzel canim..kahvaltida sebze yeşillik olsa daha güzel olacak..o minik kaçamaklarida görmedim..okadarcik çatlak su kaçirmaz

Bugünkü menüm

15.30
1 kase kiraz( çok tatsızdı :) )
17.30
2 yumurta ve yarım yaglı peynirle yağsız omlet
10 adet fındık
1 salatalık
yarım domates
20.00
1 tabak taze fasulye
1 dilim tam buğday ekmegi.
Aralarda filtre kahve ve çay ( şekersiz ikisi de)
Sonrasında 30 dk karışık nike tan spor yaptım :) iyi akşamlar kızlar

Benimde kalorim kusuratina kadar aynı çıktı seninle
Ama bana 1200 kal izin veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…