Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun canım bizim için bile çok zor, küçücük bir çocuğu ben düşünemiyorum siz yaşıyorsunuz bu durumu
İnşallah biran önce geçer de istediklerini yiyebilir
Avokado yiyebiliyor mu?
Avokado ve yiyebildiği meyvelerle dondurma tarzı bir şeyler yapılabilir mi diye düşündüm de

Sağ ol canım.avokado yiyemiyor da, karpuzdan dondurma yaptık geçen gün, suyunu çıkarıp buzluğa koyduk, güzel de oldu, mmm bu dondurma çoook güzelmiş dedikce ah kuzum sen bir de gerçeğini bilsem dedim içimden, ama olsun tek derdimiz bu olsun ne yapalım Rabbim dermansız dert nasip etmesin şükür ki bakliyat sebze ( salatalık ve domates haric) tüketebiliyor, hamur işi ýapiyorum poğaça kurabiye falan ,kurabiye de yağ,pudra şekeri ve un,
Böyle işte, şimdi yanımda güvende ama okul hayatına atılınca ne olacak bakalım hayirlisi

Onu zorlama cnaim o. Zor. Geçiyor annemde de var laktozsiz süt içiyor
Ne güzel laktozsuz da olsa içebiliyor, geçenlerde yoğurt yerken yanlışlıkla ayak parmağına 1 damlacık damladı, normalde onun yanında yemem de o gün oldu işte, o bir damlatma bütün gece alevlendi ,şurup verdik iste
Oğluna cok üzüldüm canım, ya küçücük kıyamam onu yeme bunu yeme ne bilsin minnak kuzu, tez zamanda düzelir inşallah
Inşallah canım bazen soruyor ben bundan yiyebilir miyim? Bu dokunur mu bana . Yaa kiyamamm

Hayret bişey, yememiş bile, ayağına damlamış.
Rabbim sanada kolaylık versin

Canım bağırsak resetlemeleri var çocuklar için alerjiye de iyi geliyor diye okumuştum. Bı arastirsan apa tarzı.
Yanlış anlamada esin çocuğun bu durumundan sonra mı soğudu?
Tam olarak şok diyet degilde canım biraz beni toparlayacak bir ataga ihtiyacım var annem beni topa tutacak bu kiloyla
Dukan atak evresi hem zayıflatıyor hem belli ediyor.

Canım bağırsak resetlemeleri var çocuklar için alerjiye de iyi geliyor diye okumuştum. Bı arastirsan apa tarzı.
Yanlış anlamada esin çocuğun bu durumundan sonra mı soğudu?
Yok ya olur mu öyle şey, baştan beri sakin yapılı biri o, da,çocukla ne alakası var canım anlatır.misin merak ettim

Hosgeldin canım

Günaydın kizlar

Saol tatlim

Kolların kasliysa Bi süre kol çalışma. Tam tersi ise güzel hareketler var ama burdan nası anlatsam bilmirlm

Aminn
Kollarım kaslı değil bayağı bayağı yağlı her yer inceliyor, kollar sabit duruyor. netten bakıp bir şeyler yapmaya çalışıyorum

Bir çocuk için dondurma yiyememek ne üzücü izinli gıdalarla yapmaya çalışsan?

Hoşgeldin canım
Akşam yeme işini bitirince yazıyoruz

Dukan bende tuvalet sorunu yaşatıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…