- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Ben de aynen kollardan muzdaribim30 dk. Hızlı leslie ve 15 dk kol egzersizi yaptım. Söylemesi ayıp biraz pazuluyum da
Kollarımı eritmek için ne yapabilirim? Bütün önerilere açığım
Teşekkür ederim canımm yarın itibariyle başlıyorum :)Kuzum tam tarif ettiğin gibi nilay keçeci’nin iki max üç günlük listeleri var instagram sayfasından bakabilirsin.
Şok diyet değil gün içinde alınması gereken karbonhidrat protein her şeyi almış oluyorsun.
Kabak seviyorsan kabak detoksu en etkili olanmış.
benim favorim bu üçü
Eki Görüntüle 2642744 Eki Görüntüle 2642744 Eki Görüntüle 2642745
Aç uyumak en güzeli :)cok acim iyi geceler
Allah kolaylik versin canim ..ev taşimak yetleştirmek kolay değil tabi
Kolların kasliysa Bi süre kol çalışma. Tam tersi ise güzel hareketler var ama burdan nası anlatsam bilmirlm30 dk. Hızlı leslie ve 15 dk kol egzersizi yaptım. Söylemesi ayıp biraz pazuluyum da
Kollarımı eritmek için ne yapabilirim? Bütün önerilere açığım
AminnKolay gelsin.. Spor niyetine artık Allah kabul etsin
Geçmiş olsunİyi geceler arkadaşlarrr
Benim oğlum 4 yaşında ve bunlara hala alerjisi var
Ilk basta 2_3 yaşında geçer denildi
Sonra 4_5
Simdi 7 yaştan önce zor deniliyor
Ah okula başlamadan bitseydi hayiisiyla arkadaşları bisküvi vs ikram ederlerse yerse mahvolur
Şimdiden biliyor yenmemesi gerektiğini ben çilek yiyemiyoyum muz da yiyemiyoyum falan diyor gördüğü zaman ama
En çok da dondurma diyor,mesela oyun hamurundan hep dondurma yapıyor,tadını hiç bilmiyor nasıl bilsin ama çocuk işte
Inşallah geçer ya
Bunlardan hariçte kuruyemişler ve elma üzüm karpuz harici meyveleri de tuketemiyor, ek.ek yiyor hamd olsunEki Görüntüle 2642749
AminnnGeçmiş olsun
Birde yansıma olayı varbnm wvdeki siyahti toz icinde kaliyo cam ocak gibi ayni
duymamis gibi yap
Gelin diye ısrar ettilerdeAaaboşuna erkenden de uyandın. Ben yola çıktım, kahvaltımı isterim diyeydin
Geçmiş olsun kuzum, inşallah kısa sürede geçer giderİyi geceler arkadaşlarrr
Sonra 4_5
Ah okula başlamadan bitseydi hayiisiyla arkadaşları bisküvi vs ikram ederlerse yerse mahvolur
Şimdiden biliyor yenmemesi gerektiğini ben çilek yiyemiyoyum muz da yiyemiyoyum falan diyor gördüğü zaman ama
En çok da dondurma diyor,mesela oyun hamurundan hep dondurma yapıyor,tadını hiç bilmiyor nasıl bilsin ama çocuk işte
Inşallah geçer ya
Bunlardan hariçte kuruyemişler ve elma üzüm karpuz harici meyveleri de tuketemiyor, ekmek yiyor hamd olsunEki Görüntüle 2642749
Inşallah ablamGeçmiş olsun kuzum, inşallah kısa sürede geçer gider
Onu zorlama cnaim o. Zor. Geçiyor annemde de var laktozsiz süt içiyorAminnn
Benim hala kırmızı et alerjik devam ediyor
Onunki de geçmez biliyorum ama şu süt türevleri bi geçeydi hayirlisiyla
Günde 2 ögünden güzeli yokTam olarak şok diyet degilde canım biraz beni toparlayacak bir ataga ihtiyacım varannem beni topa tutacak bu kiloyla
Torun bende kaldı ve diş çıkarıyor galiba, yarın güzel olurda ben nasıl olurum Allah bilirkizlar yarin ölcü günü unutmayalim..
Oğluna cok üzüldüm canım, ya küçücük kıyamam onu yeme bunu yeme ne bilsin minnak kuzu, tez zamanda düzelir inşallahİyi geceler arkadaşlarrr
Sonra 4_5
Inşallah geçer ya
Bunlardan hariçte kuruyemişler ve elma üzüm karpuz harici meyveleri de tuketemiyor, ekmek yiyor hamd olsunEki Görüntüle 2642749
Tek öğün derken sen apa mı yapıyorsun acabaCanim ben tek ögün yapiyorum gittigim.yerde kisir vardi yanina peynir ekleyebildim anca
Rabbim şifasını versin canımİyi geceler arkadaşlarrr
Sonra 4_5
Inşallah geçer ya
Evet :)Tek öğün derken sen apa mı yapıyorsun acaba
AminnnnRabbim şifasını versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?