Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Açlıktan ölmeyeceğim 1 haftalık bir detoks yada şok diyet var mı bildiğiniz ailem geliyor ziyarete 2-3 kilo versem çok iyi olacak
Şok diyetler tavsiye etmiyoruz çünkü verildiği gibi tekrar geri geliyor hizlica kilolar..ama yok yinede yapacağim dersen 5 te 5 diyetini araştir istersen

Şok diyetler tavsiye etmiyoruz çünkü verildiği gibi tekrar geri geliyor hizlica kilolar..ama yok yinede yapacağim dersen 5 te 5 diyetini araştir istersen
Tam olarak şok diyet degilde canım biraz beni toparlayacak bir ataga ihtiyacım var annem beni topa tutacak bu kiloyla

Tam olarak şok diyet degilde canım biraz beni toparlayacak bir ataga ihtiyacım var annem beni topa tutacak bu kiloyla
Canim kilo olarak versende vücuduna yansimaz bu 2 3 kilo malesef bosuna eziyet olur sana ama illa yapicaksan protein agirlikli beslen karbonu azalt

Kızlar selam
Vallahi bu ev işi beni bitirdi ayaklarımı hissetmiyorum
Tüm mesajları okuyamadım baya birikmiş
Menum sabah 1 yumurta 1 tam buğday ev yapımı pogaca
Öğlen kavun 5 findik 2 kurabiye
Aksam lahana yemeği yoğurt 1 dilim ekmek

Poğaca ve 2 kurabiye

10. takımın değerli üyeleri

Tebdil i mekanda ferahlık var derler.. 5. takıma transfer oldum, zayıflama sürecine orda devam edicem.. ilginiz alakanız için teşekkür ederim ve sizlere boool booll eksiler dilerim
Bol şans kuzum

Hepinizden Allah razı olsun kızlar teşekkürler
Basın sagolsun

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Açlıktan ölmeyeceğim 1 haftalık bir detoks yada şok diyet var mı bildiğiniz ailem geliyor ziyarete 2-3 kilo versem çok iyi olacak
Kuzum tam tarif ettiğin gibi nilay keçeci’nin iki max üç günlük listeleri var instagram sayfasından bakabilirsin.
Şok diyet değil gün içinde alınması gereken karbonhidrat protein her şeyi almış oluyorsun.
Kabak seviyorsan kabak detoksu en etkili olanmış.

benim favorim bu üçü

Eki Görüntüle 2642744 Eki Görüntüle 2642744

Eklentiler

• 1C8BE72B-0034-49D4-A1B6-3AD5AFE1EB58.webp
    76,5 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…