- 22 Mayıs 2020
- 636
- 1.753
- 28
Şok diyetler tavsiye etmiyoruz çünkü verildiği gibi tekrar geri geliyor hizlica kilolar..ama yok yinede yapacağim dersen 5 te 5 diyetini araştir istersenKızlar yardımınıza ihtiyacım var. Açlıktan ölmeyeceğim 1 haftalık bir detoks yada şok diyet var mı bildiğinizailem geliyor ziyarete 2-3 kilo versem çok iyi olacak
Tam olarak şok diyet degilde canım biraz beni toparlayacak bir ataga ihtiyacım varŞok diyetler tavsiye etmiyoruz çünkü verildiği gibi tekrar geri geliyor hizlica kilolar..ama yok yinede yapacağim dersen 5 te 5 diyetini araştir istersen
Canim kilo olarak versende vücuduna yansimaz bu 2 3 kilo malesef bosuna eziyet olur sana ama illa yapicaksan protein agirlikli beslen karbonu azaltTam olarak şok diyet degilde canım biraz beni toparlayacak bir ataga ihtiyacım varannem beni topa tutacak bu kiloyla
Tam birde regl haftam şişcem iyiceCanim kilo olarak versende vücuduna yansimaz bu 2 3 kilo malesef bosuna eziyet olur sana ama illa yapicaksan protein agirlikli beslen karbonu azalt
Detoks suyu yap iyi gelir sisligeTam birde regl haftam şişcem iyice
Poğaca ve 2 kurabiyeKızlar selam
Vallahi bu ev işi beni bitirdi ayaklarımı hissetmiyorum
Tüm mesajları okuyamadım baya birikmiş
Menum sabah 1 yumurta 1 tam buğday ev yapımı pogaca
Öğlen kavun 5 findik 2 kurabiye
Aksam lahana yemeği yoğurt 1 dilim ekmek
Kızlarr iyi geceler . Detoks olarak önerebileceginiz bir içecek yada besin var mı? Çok şişkinlik ve karın agrısı yaşıyorum ve tuvalete çıkamıyorum engin bilgilerinizi benden esirgemeyin hepinizi öpüyorum. Çok mutlu ve tüm dileklerimizin kabul oldugu nice bayramlara..
Bol şans kuzum10. takımın değerli üyeleri
Tebdil i mekanda ferahlık var derler.. 5. takıma transfer oldum, zayıflama sürecine orda devam edicem.. ilginiz alakanız için teşekkür ederim ve sizlere boool booll eksiler dilerim
Basın sagolsunHepinizden Allah razı olsun kızlar teşekkürler
Diyet moduna giremedim hala olmuyor bu kadar ev işiyle cidden spor yapsan bu kadar yorulmazsinPoğaca ve 2 kurabiye
Allah kolaylik versin canim ..ev taşimak yetleştirmek kolay değil tabiDiyet moduna giremedim hala olmuyor bu kadar ev işiyle cidden spor yapsan bu kadar yorulmazsin
30 dk. Hızlı leslie ve 15 dk kol egzersizi yaptım. Söylemesi ayıp biraz pazuluyum daAynen öyle..insani motive ediyor spor..Nasil bir spor yaptin .listeye ekleyim puanini
Kolay gelsin.. Spor niyetine artık Allah kabul etsinDiyet moduna giremedim hala olmuyor bu kadar ev işiyle cidden spor yapsan bu kadar yorulmazsin
Bendeee30 dk. Hızlı leslie ve 15 dk kol egzersizi yaptım. Söylemesi ayıp biraz pazuluyum da
Kollarımı eritmek için ne yapabilirim? Bütün önerilere açığım
Kuzum tam tarif ettiğin gibi nilay keçeci’nin iki max üç günlük listeleri var instagram sayfasından bakabilirsin.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Açlıktan ölmeyeceğim 1 haftalık bir detoks yada şok diyet var mı bildiğinizailem geliyor ziyarete 2-3 kilo versem çok iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?