Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ca
canım vegan dondurma yapabilirsin muz ve badem sütü yada yulaf sütüyle veganlar bu konularda çok yaratıcı
Muz badem bunlar
Kaç yaşında şu an zamanla geçer belki bu kadar üzülme saglıklı olsun da varsın yiyemesin bazı şeyleri Allah daha büyük dert vermesin
Amin canım hep öyle derim zaten, 4 ü doldurmak üzere
bu sabah itibarıyle 90,1 gr kilodayım hormon ilaçları stres ve aşırı ekmek tüketimiyle bu kilodayım
Olsun canım benim ben bugün bildirim yapmicammm ama cuma yapıp seninle rakip olmak isterim var misinnnn⚜⚜ kılıçlar çekilsin miiii

Muz badem bunlar

Amin canım hep öyle derim zaten, 4 ü doldurmak üzere

Olsun canım benim ben bugün bildirim yapmicammm ama cuma yapıp seninle rakip olmak isterim var misinnnn⚜⚜ kılıçlar çekilsin miiii
Yulaf sütü yada çeşitli kuruyemişlerden sütler oluyor. Biraz araştır istersen meybuz yada buzparmak tarzı şeylerde yiyebilir sadece meyve suyu ve sudan oluşan

Bende kol egzersizlerini sevmiyorum. Hiçbirini sevmiyorum hatta

Kızlar hayat çooooooook acımasız
B3n ders çalışırken bu minnak uyuyorrrrrrrr
Eki Görüntüle 2642933
Ne güzel hep ďişarda yumoş kafeste kilitli değil..özgür .
Bizimkilerde öyle ..biraz pisletiyotlar ama canlari sağolsun mutlu olsunlarda..evinde.. mutlu olan kuşlar kaçmazda kolay kolay..kaç kere pencereyi açik biraktiğimiz unuttuğumuz günler oldu yinede kaçmadilar

kafesi otel olarak kullanıyor beyefendi
Anca yemek, uyumak için, hatta kapısı açık bırakıyorum sabah bizden önce uyanıp yüzümde gözümde ayağımda dolanıyor
Bir ara aşkuşummm napiyosun deyip uyandırıyordu
Bu ara konuşmayı bıraktı gibi cik cik cik ama olsun seviyorumm, arkadaşımiz o bizim, kafes kuşu degil
Hatırlıyorum da daha ilkokula falan gidiyordum,bir kuşumuz vardı, babam hep derdi kafese kapatmayın açık kalsın :) her neyse, annemle bir gün kuşçuya gittik yem almaya ,bir yeşil kuş var hasta gibi gelen giden dövüyor çok üzüldüm anneeeee dedim, dedik ki bu kuş neden böyle,adam dedi ki hasta o ölmek üzere, ne yapalım alalım bari biz bakalım ,burda hep dövüyorlar, adam da verdi para almadan,zaten gidici kuş
Aldık iki gün falan yaşadı sonra hayatını kaybetti ama o iki gün rahat etti yavrucak
Dün gibi hatirliyorum

Aminn
inşallah düzelir canım Rabbim ikinize de kolaylık versin

Hoş geldinizzz
Kabak detoksu yapıcam canım evde o malzemeler var eksikleri bugün çıkıp halledicem yumurta ve lor peynir alıcam :)
Süper, 3 gün aynen yatabilirsen cumaya hedeflediğinden daha fazlası gider sonrasında abartılmazsa geri de alınmıyor.
Ben okula gitmiştim ama dönüşte yağmura yaklandım uğrayamadım markete.

Bende kol egzersizlerini sevmiyorum. Hiçbirini sevmiyorum hatta
Kol egzersizlerini bende sevmiyorum ama mecbur allahtan setler halinde yapılıyor kardiyo gibi uzun sürmüyor.
Bizde bugün alıcaz bi yavru kuş .bakalım nasıl geçicek günlerimiz onunla

Amin canımm

Canım burada da çok yagmur var bende markete çıkamıcam galiba zaten bugün kahvaltı etmedim yarın erken çıkarım belki bugün canım sadece kahve içmek istiyor :) bu 3. Kupam bugünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…