Muz badem bunlarCa
canım vegan dondurma yapabilirsin muz ve badem sütü yada yulaf sütüyle veganlar bu konularda çok yaratıcı
Amin canım hep öyle derim zaten, 4 ü doldurmak üzereKaç yaşında şu an zamanla geçer belki bu kadar üzülme saglıklı olsun da varsın yiyemesin bazı şeyleri Allah daha büyük dert vermesin
Olsun canım benim ben bugün bildirim yapmicammm ama cuma yapıp seninle rakip olmak isterim var misinnnn⚜⚜bu sabah itibarıyle 90,1 gr kilodayım hormon ilaçları stres ve aşırı ekmek tüketimiyle bu kilodayım
Yulaf sütü yada çeşitli kuruyemişlerden sütler oluyor. Biraz araştır istersen meybuz yada buzparmak tarzı şeylerde yiyebilir sadece meyve suyu ve sudan oluşanMuz badem bunlar
Amin canım hep öyle derim zaten, 4 ü doldurmak üzere
Olsun canım benim ben bugün bildirim yapmicammm ama cuma yapıp seninle rakip olmak isterim var misinnnn⚜⚜kılıçlar çekilsin miiii
Sağ ol canım , kuruyemiş yasak , süt türevleri yasak, zamanla düzelecek insallahYulaf sütü yada çeşitli kuruyemişlerden sütler oluyor. Biraz araştır istersen meybuz yada buzparmak tarzı şeylerde yiyebilir sadece meyve suyu ve sudan oluşan
Hoşgeldin.Merhabalar 158 boy 84 kiloyum iki oğlum var 34 yaşındayım inşallah sizlerle beraber takım ruhu içerisinde zayıflarım troid az çalıştığı için birden aldığım kiloları bir daha verememistim.
Menüleri toplu bir saatttemi yazıyoruz
Bende kol egzersizlerini sevmiyorum. Hiçbirini sevmiyorum hattaSarkmasını önlemek için ağırlık çalışmak gerekiyor cnm ozman toparlıyor ben 75 e ineyim çalışmaya başlayacağım.
Yok cnm kalktıktan 1 buçuk saat sonra tartılıyorum herzaman. Arada 500 gram fark oluyor resmen kalkar kalkmaz tartılırsam
Oyy hepsi gidecek çıtır çıtır bı anne olacaksın inşallahbu sabah itibarıyle 90,1 gr kilodayım hormon ilaçları stres ve aşırı ekmek tüketimiyle bu kilodayım
Ne güzel hep ďişarda yumoş kafeste kilitli değil..özgür .
Ne güzel hep ďişarda yumoş kafeste kilitli değil..özgür .
Bizimkilerde öyle ..biraz pisletiyotlar ama canlari sağolsun mutlu olsunlarda..evinde.. mutlu olan kuşlar kaçmazda kolay kolay..kaç kere pencereyi açik biraktiğimiz unuttuğumuz günler oldu yinede kaçmadilar
AminnSağ ol canım.avokado yiyemiyor da, karpuzdan dondurma yaptık geçen gün, suyunu çıkarıp buzluğa koyduk, güzel de oldu, mmm bu dondurma çoook güzelmiş dedikce ah kuzum sen bir de gerçeğini bilsem dedim içimden, ama olsun tek derdimiz bu olsun ne yapalım Rabbim dermansız dert nasip etmesin şükür ki bakliyat sebze ( salatalık ve domates haric) tüketebiliyor, hamur işi ýapiyorum poğaça kurabiye falan ,kurabiye de yağ,pudra şekeri ve un,
Böyle işte, şimdi yanımda güvende ama okul hayatına atılınca ne olacak bakalım hayirlisi
Hoş geldinizzzMerhabalar 158 boy 84 kiloyum iki oğlum var 34 yaşındayım inşallah sizlerle beraber takım ruhu içerisinde zayıflarım troid az çalıştığı için birden aldığım kiloları bir daha verememistim.
Menüleri toplu bir saatttemi yazıyoruz
Süper, 3 gün aynen yatabilirsen cumaya hedeflediğinden daha fazlası giderKabak detoksu yapıcam canım evde o malzemeler var eksikleri bugün çıkıp halledicem yumurta ve lor peynir alıcam :)
Kol egzersizlerini bende sevmiyorum ama mecbur allahtan setler halinde yapılıyor kardiyo gibi uzun sürmüyor.Bende kol egzersizlerini sevmiyorum. Hiçbirini sevmiyorum hatta
Bizde bugün alıcaz bi yavru kuş .bakalım nasıl geçicek günlerimiz onunlaNe güzel hep ďişarda yumoş kafeste kilitli değil..özgür .
Bizimkilerde öyle ..biraz pisletiyotlar ama canlari sağolsun mutlu olsunlarda..evinde.. mutlu olan kuşlar kaçmazda kolay kolay..kaç kere pencereyi açik biraktiğimiz unuttuğumuz günler oldu yinede kaçmadilar
Amin canımmAminn
inşallah düzelir canım Rabbim ikinize de kolaylık versin
Hoş geldinizzz
Süper, 3 gün aynen yatabilirsen cumaya hedeflediğinden daha fazlası gidersonrasında abartılmazsa geri de alınmıyor.
Ben okula gitmiştim ama dönüşte yağmura yaklandım uğrayamadım markete.
Canım burada da çok yagmur var bende markete çıkamıcam galiba zaten bugün kahvaltı etmedim yarın erken çıkarım belki bugün canım sadece kahve içmek istiyor :) bu 3. Kupam bugünküAminn
inşallah düzelir canım Rabbim ikinize de kolaylık versin
Hoş geldinizzz
Süper, 3 gün aynen yatabilirsen cumaya hedeflediğinden daha fazlası gidersonrasında abartılmazsa geri de alınmıyor.
Ben okula gitmiştim ama dönüşte yağmura yaklandım uğrayamadım markete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?