- 22 Mayıs 2020
- 636
- 1.753
- 28
Kabak detoksu yapıcam canım evde o malzemeler var eksikleri bugün çıkıp halledicem yumurta ve lor peynir alıcam :)Rica ederimm. Hangisine başlamayı düşünüyorsun malzemeleri tamamlayabilirsem eşlik ederim belki ben de.
bugün yediğim pizza yarın süper artı olacak muhtemelem bana:)
Benimde zayiflasamda en kalın yerim kollarım zayıfladım diye sarkıyor birde pofUff benimde sanki tüm kilom kollarımda vücudumda en sevmediğim yerim kollarım ve gıdıgım.
Merhabalar 158 boy 84 kiloyum iki oğlum var 34 yaşındayım inşallah sizlerle beraber takım ruhu içerisinde zayıflarım troid az çalıştığı için birden aldığım kiloları bir daha verememistim.
Menüleri toplu bir saatttemi yazıyoruz
Aynı boydayız ne kadar kilon çoksa o kadar hızlı gidiyor inşAllah hızlıca veririz kiloları hoşgeldin ablacım :)Merhabalar 158 boy 84 kiloyum iki oğlum var 34 yaşındayım inşallah sizlerle beraber takım ruhu içerisinde zayıflarım troid az çalıştığı için birden aldığım kiloları bir daha verememistim.
Canan karatay yada alternatif tıpta bebeklerde alerji için ne söylüyor acaba. Birde bi kadın var aidin salih onun bu konudaki söylediklerini bi araştır istersen belki bir çıkar yol olur.Bir çocuk için dondurma yiyememek ne üzücüizinli gıdalarla yapmaya çalışsan?
Işte sadece karpuz ile yapabiliyoruz şimdilik ve de elma, aslında sorbe dondurmalar satiliyordu migros ta iki sene önce, artık onlar da yok, onlarda da palm yağı var ama çok az tepki veriyor ona diğerleri kadar çok değil, lera fresca limonlu vardı bir kez yemiştim.emzirirken dayanamamistimBir çocuk için dondurma yiyememek ne üzücüizinli gıdalarla yapmaya çalışsan?
Canım sabah direk tartıya çıkma kendini hafiflemiş hissettiğinde çık şu an bnde şiştimGünaydın arkadaşlar dün malum günüm geldi kendimi şiş hissediyorum korka korka çıktım tartjya
Cuma 82.7
Pazartesi 83.5
Ona kalsa açlık yapın diyor da , ben bu yasta zor yapmaya çalışıyorum şimdi küçük çocuğa 36 SAAT açlık yap diyemem ki, hayırlısı canım ya bakalım, alerji profesörüne kadar gittik ,zaman diyor ilaç zamanCanan karatay yada alternatif tıpta bebeklerde alerji için ne söylüyor acaba. Birde bi kadın var aidin salih onun bu konudaki söylediklerini bi araştır istersen belki bir çıkar yol olur.
canım vegan dondurma yapabilirsin muz ve badem sütü yada yulaf sütüyle veganlar bu konularda çok yaratıcıİyi geceler arkadaşlarrr
Benim oğlum 4 yaşında ve bunlara hala alerjisi var
Ilk basta 2_3 yaşında geçer denildi
Sonra 4_5
Simdi 7 yaştan önce zor deniliyor
Ah okula başlamadan bitseydi hayiisiyla arkadaşları bisküvi vs ikram ederlerse yerse mahvolur
Şimdiden biliyor yenmemesi gerektiğini ben çilek yiyemiyoyum muz da yiyemiyoyum falan diyor gördüğü zaman ama
En çok da dondurma diyor,mesela oyun hamurundan hep dondurma yapıyor,tadını hiç bilmiyor nasıl bilsin ama çocuk işte
Inşallah geçer ya
Bunlardan hariçte kuruyemişler ve elma üzüm karpuz harici meyveleri de tuketemiyor, ekmek yiyor hamd olsunEki Görüntüle 2642749
Kaç yaşında şu an zamanla geçer belki bu kadar üzülme saglıklı olsun da varsın yiyemesin bazı şeyleri Allah daha büyük dert vermesinOna kalsa açlık yapın diyor da , ben bu yasta zor yapmaya çalışıyorum şimdi küçük çocuğa 36 SAAT açlık yap diyemem ki, hayırlısı canım ya bakalım, alerji profesörüne kadar gittik ,zaman diyor ilaç zaman
Sarkmasını önlemek için ağırlık çalışmak gerekiyor cnm ozman toparlıyor ben 75 e ineyim çalışmaya başlayacağım.Benimde zayiflasamda en kalın yerim kollarım zayıfladım diye sarkıyor birde pof
Yok cnm kalktıktan 1 buçuk saat sonra tartılıyorum herzaman. Arada 500 gram fark oluyor resmen kalkar kalkmaz tartılırsamCanım sabah direk tartıya çıkma kendini hafiflemiş hissettiğinde çık şu an bnde şiştimregl öncesi
Kollarım kaslı değil bayağı bayağı yağlıher yer inceliyor, kollar sabit duruyor. netten bakıp bir şeyler yapmaya çalışıyorum
[/QUOTE
Ağırlık çalış canım
TebriklerCuma 64,300
Bugün 63,900
Fark - 400gr
Hoşgrldin aramiza...yemek fazlin bittikten sonra menünü paylaşabilirsin..3 hafta deneme süresi var...ve altdaki fotmu formu kural gereği doldurman gerekiyor ..Merhabalar 158 boy 84 kiloyum iki oğlum var 34 yaşındayım inşallah sizlerle beraber takım ruhu içerisinde zayıflarım troid az çalıştığı için birden aldığım kiloları bir daha verememistim.
Cuma 64,300
Bugün 63,900
Fark - 400gr
Hayirli sabahlar kizlar
Bugün hem kontrol tarti günümüz hem ölçüm günümüz..bende ilk kez bugün ölçüm yapacağim geçen ay nasip olmamişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?