Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Rica ederimm. Hangisine başlamayı düşünüyorsun malzemeleri tamamlayabilirsem eşlik ederim belki ben de.
bugün yediğim pizza yarın süper artı olacak muhtemelem bana:)
Kabak detoksu yapıcam canım evde o malzemeler var eksikleri bugün çıkıp halledicem yumurta ve lor peynir alıcam :)

Aynı ba
Aynı boydayız ne kadar kilon çoksa o kadar hızlı gidiyor inşAllah hızlıca veririz kiloları hoşgeldin ablacım :)

Bir çocuk için dondurma yiyememek ne üzücü izinli gıdalarla yapmaya çalışsan?
Canan karatay yada alternatif tıpta bebeklerde alerji için ne söylüyor acaba. Birde bi kadın var aidin salih onun bu konudaki söylediklerini bi araştır istersen belki bir çıkar yol olur.

Bir çocuk için dondurma yiyememek ne üzücü izinli gıdalarla yapmaya çalışsan?
Işte sadece karpuz ile yapabiliyoruz şimdilik ve de elma, aslında sorbe dondurmalar satiliyordu migros ta iki sene önce, artık onlar da yok, onlarda da palm yağı var ama çok az tepki veriyor ona diğerleri kadar çok değil, lera fresca limonlu vardı bir kez yemiştim.emzirirken dayanamamistim

Günaydın arkadaşlar dün malum günüm geldi kendimi şiş hissediyorum korka korka çıktım tartjya
Cuma 82.7
Pazartesi 83.5
Canım sabah direk tartıya çıkma kendini hafiflemiş hissettiğinde çık şu an bnde şiştim regl öncesi

Canan karatay yada alternatif tıpta bebeklerde alerji için ne söylüyor acaba. Birde bi kadın var aidin salih onun bu konudaki söylediklerini bi araştır istersen belki bir çıkar yol olur.
Ona kalsa açlık yapın diyor da , ben bu yasta zor yapmaya çalışıyorum şimdi küçük çocuğa 36 SAAT açlık yap diyemem ki, hayırlısı canım ya bakalım, alerji profesörüne kadar gittik ,zaman diyor ilaç zaman

Ca
canım vegan dondurma yapabilirsin muz ve badem sütü yada yulaf sütüyle veganlar bu konularda çok yaratıcı

Kaç yaşında şu an zamanla geçer belki bu kadar üzülme saglıklı olsun da varsın yiyemesin bazı şeyleri Allah daha büyük dert vermesin

Benimde zayiflasamda en kalın yerim kollarım zayıfladım diye sarkıyor birde pof
Sarkmasını önlemek için ağırlık çalışmak gerekiyor cnm ozman toparlıyor ben 75 e ineyim çalışmaya başlayacağım.
Canım sabah direk tartıya çıkma kendini hafiflemiş hissettiğinde çık şu an bnde şiştim regl öncesi
Yok cnm kalktıktan 1 buçuk saat sonra tartılıyorum herzaman. Arada 500 gram fark oluyor resmen kalkar kalkmaz tartılırsam

Hoşgrldin aramiza...yemek fazlin bittikten sonra menünü paylaşabilirsin..3 hafta deneme süresi var...ve altdaki fotmu formu kural gereği doldurman gerekiyor ..

Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

Cuma 64,300
Bugün 63,900
Fark - 400gr

gezoo cok supersin

Hayirli sabahlar kizlar
Bugün hem kontrol tarti günümüz hem ölçüm günümüz..bende ilk kez bugün ölçüm yapacağim geçen ay nasip olmamişti...

ben ölçü gununu bilmiyodum mezurem yok malesef ama olcme istegimde yoktu zaten bu olculeri bi de rakamsal bilirsem sanki iyice imkansiz gelecek zayiflik bir dahaki aya evimde olcerim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…