Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende yarin icin kabak aldim

Ahahaha çok istiyorum çok hevesim var ya :)) şöyle doksanlardaki gibi giyip gezmek istiyorum, evde tabii.. Yoksa kimsenin göz zevkini bozmaya hakkım yok

Evden çıkamıyoruz ki zaten

Kızlar ben yarın sabah ufak bir tatile çıkıcam, pazar akşamı dönücem. Malum virüsden evlere kapandık, biraz nefes almaya ihtiyacımız var. Sabah kilomu bildiririm,hafta sonu girebildiğim kadar girerim..

İyi tatiller

Bende tatile gidiyorum
Tamda karaciğer temizliğinden sonra
İyi tatiller

bugunum pek iyi degildi. regl oldum butun gun karin agrisi cektim. bi yandan bebeyle ugras gergin bi gundu. menum de pek olmadi cok karisik oldu

menum

sabah
1 dilim. cavdar ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
domates
salatalik

ara
2 top dondurma

ogle
8 lokmalik etli sarma pirinci yok kadar az
4 yk arpa sehriye pilavi

ara
15 adet antep fistigii

aksam
4 lokmalik etli sarma
3 yk arpa sehriye pilavi

2 lt su

Geçmiş olsun canım

Selam kizlar benim beslenme devam ama suyumu aksattim bu ara disari cikio geliorum oyuzden su icemiyorum hemen wc gerekiyor cunku. Yarin ne sonuc alicam hic bilmiyorum korkularim var su içmemek bana hic yaramiyor normalde bakalım. Bu arada esortman altlarim bana normalde tayt gibi oluyor ama artik. Cok rahat oluyor normal duruyor 2 arkadasim gordu cok guzel zayflamissin dedi sac rengin harika dedi dalan faln mutlu oldum. Mutlu oldukcada dahada dikkat ediyorum. Allahin izniyle. Wc sorunum komple. Kalkti artik bunye normale. Döndü. Yarinda oglani cikaricam disari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…