- 22 Mayıs 2020
- 636
- 1.753
- 28
Canım bana göre tabiki belki üzerime vazife degil ama nohut ve pilav çok agır olabilir hemde iki öğünde de yemişsin umarım çok hareket ediyorsundur.Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Peynir
Şekersiz çay
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Bir tabak etli nohut yemeği
Közlenmiş kırmızı biber salatası
Ara
Bir avuç kadar böğürtlen
Üç tane kuru hurma
İki kaşık yoğurt
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase cacık
Bir tabak etli nohut yemeği
Üç kaşık bulgur pilavı
Su 3.5 litre 15 dakika yürüyüş
moni @perihan00
Canım bence menun güzel olmuş ben de uzman değilim ama ara öğün ben de karşıyım bunu en iyi kendi bunyenle anlarsın. Evdeysen kahvaltını 11 gibi yap yumurta ye zeytin salatalık domates falan öğlen benim genelde 3 u buluyir yoğurtla geçiştiriyorum yanında findik tarzı veya meyveSizden bir ricam olacak.Ben öyle kafama göre takılıyorum ama ne kadar doğru yaptığımı bilmiyorum.Daha önce akupunktura gittiğimden bahsetmiştim.Aşağı yukarı o zaman yaptığım şeyleri yapıyorum alışmışım çünkü.Diyet deyince aklıma hemen o menüler geliyor.Mesela orada doktor kesinlikle ara öğünleri atlama çünkü ana öğünde daha çok yersin derdi.Saat 22.00 da meyve verirdi.ama geçen gün siz ara öğün yapma dediniz.Böyle de hep aç ve halsiz hissediyorum.Sizden rica etsem birkaç örnek menü yazar mısınız?
Perihan ablaHiç güleceğim yoktu..
Kolay gelsin canım gitsin bütün fazlalıklar sana bir önerim var nike Training indir ücretsiz uygulama vucuduna göre bölgene göre zorluga göre çok güzel antrenmanlar var. :) Bir bak bence mutlakaEvet arkadaşlarrr
Canım cıktı ama çok iyi hissediyorum
Bugün menü de paylaşabilirim ufak tefek.kacamaklar da var ama eskisi gibi full karbonhidrattan oluşmuyor
Saat 17.00
1 kase mercimek çorbası
Soğan salatası üzerine 4 kaşık patlıcan yemeği
Yoğurt
..
1 bardak şekerli kahve
....
Saat 20.00
1 tabak yoğurt 4-5 kaşık patlıcan yemeği ekledim
Gün içinde 2un kurabiyesi yedim ama küçük küçük birini oğlum yaptı kıyamadım yedim
Dur be pamukkkkk
Bu kuş da yazdirmiyobir şey o yazacakmış
Pamuk yaa diyorum ciikk diyor
Su henüz 1 ltg
....
Spor
Atlama krikolar : 41
Ipsiz atlama : 30
Koşu : 1 dk
Plank: 30 sn
Kol cevirme : 125
Köprü hareketi : 20
Çubukla öne eğilme: 50
Çubukla yanlar : 100
Kollar yana : 50
Mekik : 20
Şınav: 17
Squat : 50
Çubukla kollar yukarı aşağı : 50
Zıplama: 60
Yarın bunları geçmeliyim sayı olarak
O yüzden çayını kesinlikle apa da içmeyin, ot olarak için yada yiyin diyor3 günlük oruç benide korkutuyo..ama yinede yapmak istiyorum nasip olursa....ben birde magnesium sulfat vs kullanmadim..benim takip ettiğim sağlik grubunda sordum pek önermiyorlar..bağirsaktaki tüycükler hasar görebilir florasina zarar verebilir ve faydali bakterileride yok edebilirmişiz..o yüzden bikaç kaşik tahinle 3 incir yedim ..oda çok faydali.
Bırakma sakıninsallah gittigi yere kadar devam bakalim, burdaki arkadas birakmadi ki biraksaydim cok saglam cikti mübarek
Sende bırakma lütfenAçikcasi bende öyleyim...ama devam edcem yinede..çünkü kan damar temizliğinin sonuçlarini çok merak ediyorum..
TesekkurlerKolay gelsin canım gitsin bütün fazlalıklar sana bir önerim var nike Training indir ücretsiz uygulama vucuduna göre bölgene göre zorluga göre çok güzel antrenmanlar var. :) Bir bak bence mutlaka
Otu nasil icicez icince cay oluyo iste :)O yüzden çayını kesinlikle apa da içmeyin, ot olarak için yada yiyin diyor
Ahahaha çok istiyorum çok hevesim var ya :)) şöyle doksanlardaki gibi giyip gezmek istiyorum, evde tabii.. Yoksa kimsenin göz zevkini bozmaya hakkım yokKızlar bugün parlak taytlardan aldım kesinlikle tavsiye ediyorum butun yağları çok güzel çıkarıyor tam Bi motivasyon kaynağı
Bak canım beni örnek al meselaSizden bir ricam olacak.Ben öyle kafama göre takılıyorum ama ne kadar doğru yaptığımı bilmiyorum.Daha önce akupunktura gittiğimden bahsetmiştim.Aşağı yukarı o zaman yaptığım şeyleri yapıyorum alışmışım çünkü.Diyet deyince aklıma hemen o menüler geliyor.Mesela orada doktor kesinlikle ara öğünleri atlama çünkü ana öğünde daha çok yersin derdi.Saat 22.00 da meyve verirdi.ama geçen gün siz ara öğün yapma dediniz.Böyle de hep aç ve halsiz hissediyorum.Sizden rica etsem birkaç örnek menü yazar mısınız?
Yarın kuruyemiş ve bakliyat yokgezegenfeza @perihan00 kizlar oruc tan sonraki gün kuruyemis ve bakliyat yoktu di mi? bide 7.seviyede 2hafta tuzsuz hayvansal gida olmadan beslenicez ya orda kuruyemis ve bakliyat var dimi ?
Çok az kaldı zatenDireniyorum
Dün ben suya karıştırıp içtimOtu nasil icicez icince cay oluyo iste :)
Bende tatile gidiyorumKızlar ben yarın sabah ufak bir tatile çıkıcam, pazar akşamı dönücem. Malum virüsden evlere kapandık, biraz nefes almaya ihtiyacımız var. Sabah kilomu bildiririm,hafta sonu girebildiğim kadar girerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?