Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım kahvaltı etmiyorsan mutlaka bi kahveyi dene bende seninle benzer sorunları yaşıyorum kahve çok yardımcı oluyor birde keten tohumu 1 yk kadar günlük yediklerine katarsan hem zayıflatıyor hemde bagırsakları çalıştırıyor.

Canım bana göre tabiki belki üzerime vazife degil ama nohut ve pilav çok agır olabilir hemde iki öğünde de yemişsin umarım çok hareket ediyorsundur.

Canım bence menun güzel olmuş ben de uzman değilim ama ara öğün ben de karşıyım bunu en iyi kendi bunyenle anlarsın. Evdeysen kahvaltını 11 gibi yap yumurta ye zeytin salatalık domates falan öğlen benim genelde 3 u buluyir yoğurtla geçiştiriyorum yanında findik tarzı veya meyve
Akşam da 7 gibi et veya sebze türü şeyler Tüket gayet verirsin bide bence diyet diye düşünme sağlıklı beslenme DİE düşün öbürü beni geriyor

Hiç güleceğim yoktu..
Perihan abla
Abla diyorum umarım haddimi aşmıyorum benden büyüksün ablamsın Allah yardımcın olsun
İnsan evinde bir sorun yaşayınca dünyası kararıyor. Eminim bunda da bir hayır vardır. Benim eşimde bazen çok çekilmez olur huysuzlanır ben o zaman derim ki hayrola regl mi oldun ?
Sinirlenir ama içten içe güler bazende çok fazla tartışırız bizim ev yola bakıyor bende yola bakan pencere tarafında aglarım genelde bir şeye kırılırsam. Evliliği kurması da yıkması da çok zor. Verecegin karar ne olursa olsun Allah yardımcın olsun. Gönlünüzde sevgi varsa Rabbim sizi birbirinize saygılı ve hoşgörülü eylesin. Amin

Evet arkadaşlarrr
Canım cıktı ama çok iyi hissediyorum
Bugün menü de paylaşabilirim ufak tefek.kacamaklar da var ama eskisi gibi full karbonhidrattan oluşmuyor
Saat 17.00
1 kase mercimek çorbası
Soğan salatası üzerine 4 kaşık patlıcan yemeği
Yoğurt
..
1 bardak şekerli kahve
....
Saat 20.00
1 tabak yoğurt 4-5 kaşık patlıcan yemeği ekledim
Gün içinde 2un kurabiyesi yedim ama küçük küçük birini oğlum yaptı kıyamadım yedim
Dur be pamukkkkk
Bu kuş da yazdirmiyobir şey o yazacakmış
Pamuk yaa diyorum ciikk diyor
Su henüz 1 ltg
....
Spor
Atlama krikolar : 41
Ipsiz atlama : 30
Koşu : 1 dk
Plank: 30 sn
Kol cevirme : 125
Köprü hareketi : 20
Çubukla öne eğilme: 50
Çubukla yanlar : 100
Kollar yana : 50
Mekik : 20
Şınav: 17
Squat : 50
Çubukla kollar yukarı aşağı : 50
Zıplama: 60
Yarın bunları geçmeliyim sayı olarak

Kolay gelsin canım gitsin bütün fazlalıklar sana bir önerim var nike Training indir ücretsiz uygulama vucuduna göre bölgene göre zorluga göre çok güzel antrenmanlar var. :) Bir bak bence mutlaka

O yüzden çayını kesinlikle apa da içmeyin, ot olarak için yada yiyin diyor

Kolay gelsin canım gitsin bütün fazlalıklar sana bir önerim var nike Training indir ücretsiz uygulama vucuduna göre bölgene göre zorluga göre çok güzel antrenmanlar var. :) Bir bak bence mutlaka
Tesekkurler bir egzersiz programı indirdim ama ona bakmak istemiyorum kendimce canım ne isterse onu yapıyorum daha çok hoşuma gidiyor
Hem mesela bende bir minnak var, plank yaparken sırtıma, mekik çekerken göbeğime cikiyor , şınav çekerken bacağımin altından geciyor, programın saniyelerine uyamam yani

Kızlar bugün parlak taytlardan aldım kesinlikle tavsiye ediyorum butun yağları çok güzel çıkarıyor tam Bi motivasyon kaynağı
Ahahaha çok istiyorum çok hevesim var ya :)) şöyle doksanlardaki gibi giyip gezmek istiyorum, evde tabii.. Yoksa kimsenin göz zevkini bozmaya hakkım yok

Bak canım beni örnek al mesela
Saat öğle 12

2 yumurta
Peynir, zeytin, pastırma
Domates, Salatalık, biber vs
Çiğ kuruyemiş

Akşam 6

1 kâse çorba
1 kâse sebze yemeği
Bulgur pilavı
Et, tavuk, balık
Yoğurt, salata

Kahvaltıya yazdıklarımın hepsini ye bakıyım acıkacakmısın
Aksamada bunlardan 3 çeşit ye, doyana kadar
Bak bidaha acıkacakmısın

gezegenfeza @perihan00 kizlar oruc tan sonraki gün kuruyemis ve bakliyat yoktu di mi? bide 7.seviyede 2hafta tuzsuz hayvansal gida olmadan beslenicez ya orda kuruyemis ve bakliyat var dimi ?
Yarın kuruyemiş ve bakliyat yok
7. Seviyede serbest
Ben tussuz sebze yemekleri için hindistan cevizi yağı aldım. Onunla pişireceğim. Mesela yarın kabak yemeği yapacağım.
Evde şeftali var, muhtemelen meyva hakkımı ondan yana kullanacağım

Kızlar ben yarın sabah ufak bir tatile çıkıcam, pazar akşamı dönücem. Malum virüsden evlere kapandık, biraz nefes almaya ihtiyacımız var. Sabah kilomu bildiririm,hafta sonu girebildiğim kadar girerim..
Bende tatile gidiyorum
Tamda karaciğer temizliğinden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…