insallah gittigi yere kadar devam bakalim, burdaki arkadas birakmadi ki biraksaydim cok saglam cikti mübarekAçikcasi bende öyleyim...ama devam edcem yinede..çünkü kan damar temizliğinin sonuçlarini çok merak ediyorum..
Wc sorunu yaşamiyorsun dimi canim..kahvaltin çok az ve bağirsaklari çaliştirmak için sebze tüketmen iyi olur...badem ceviz findikta ekle kahvaltinaMenum
Sabah 2 yumurta 8 zeytin sutlu kahve
Öğlen kepekli tost
Ara 1 kurabiye
Akşam patlıcan yemeği dilim ekmek
Spor 10 bin adim artı ev işleri tamirat vs
Hiç güleceğim yoktu..Kızlar bugün parlak taytlardan aldım kesinlikle tavsiye ediyorum butun yağları çok güzel çıkarıyor tam Bi motivasyon kaynağı
Wc sorunu yaşamiyorsun dimi canim..kahvaltin çok az ve bağirsaklari çaliştirmak için sebze tüketmen iyi olurBenim. Wc sorunum hep vardı ama bu ara daha düzenli en geç 2 günde Bi çıkıyorum. Ben akşama doğru acikanlardanim. Geç uyuduğum için kahvaltiyi kısmaya çalışıyorum gün içinde normalde findik falan yiyordum da bugün unuttum biz de her gün sebze var ben cok seviyorumWc sorunu yaşamiyorsun dimi canim..kahvaltin çok az ve bağirsaklari çaliştirmak için sebze tüketmen iyi olur...badem ceviz findikta ekle kahvaltina
Seni. Guldurebildiysem sevindim valla nasılsın iyi misin
Çok beyendim menünü afiyet şifa olsunmenüm:
Kahvaltı:6 zeytin,peynir,domates,1dilim çavdar ekmeği
Öğlen:kaysılı tarçınlı 1 kase yoğurt
Akşam:ızgara balık salata,1 dilim çavdar ekmeği
Şu ana kadar 1,5litre su
spor yok
Canim sen bilirsin .ama ben bu ara öğün konusunda çok araştirma yaptim sonuçta kaptan yardimcisiyim ve doğru bilgileri aktarmak zorunda hissediyorum kendimi...araştirmalarimda ara öğün kesinlikle gereksiz.. Peygamber efendimiz birşey önerdiyse o doğtudur ..2 öğün sağlik 3 öğün hastaliktir hadisini aklimdan ben hiç cikarmiyorum.. katildiğim bir sağlik grubu var..bu ara öğün önerileri yüzünden biri şeker hastasi olmuş.verdiği kilolarida fazlasiylan geri almiş.ve tanidiğim bi arkadaşim var oda ara öğünlerle kilolar verdi sonra hepsini geri aldi ve onunda sağlik sorunlari var..ömür biyu ayni dengede sürdürebileceğin bir beslenme programi en mantiklisi..if diyetini araştir istersen..diyet değil aslinda öyle diyorlar..aralikli oruç ta deniliyor...ama ara öğün yinede yapmak istersen 1 kere yapmani tavsiye ederim..Sizden bir ricam olacak.Ben öyle kafama göre takılıyorum ama ne kadar doğru yaptığımı bilmiyorum.Daha önce akupunktura gittiğimden bahsetmiştim.Aşağı yukarı o zaman yaptığım şeyleri yapıyorum alışmışım çünkü.Diyet deyince aklıma hemen o menüler geliyor.Mesela orada doktor kesinlikle ara öğünleri atlama çünkü ana öğünde daha çok yersin derdi.Saat 22.00 da meyve verirdi.ama geçen gün siz ara öğün yapma dediniz.Böyle de hep aç ve halsiz hissediyorum.Sizden rica etsem birkaç örnek menü yazar mısınız?
Güzel menü..Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Peynir
Şekersiz çay
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Bir tabak etli nohut yemeği
Közlenmiş kırmızı biber salatası
Ara
Bir avuç kadar böğürtlen
Üç tane kuru hurma
İki kaşık yoğurt
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase cacık
Bir tabak etli nohut yemeği
Üç kaşık bulgur pilavı
Su 3.5 litre 15 dakika yürüyüş
moni Gulhan1
Hatirladiğim kadari ile yoktu oruçtan sonragezegenfeza Gulhan1 kizlar oruc tan sonraki gün kuruyemis ve bakliyat yoktu di mi? bide 7.seviyede 2hafta tuzsuz hayvansal gida olmadan beslenicez ya orda kuruyemis ve bakliyat var dimi ?
Güzel menü..
.@dunya cadisi nekadar onaylamasamda bu menüdede ara öğün var...ama dediğim gibi tercih meselesi.. 1 ara öğün yap istersen ama 2 3 ara öğün bence çok fazla canim
Bende çok yetkin olmamakla beraber daha önce 10 kilo vermiş biriyim. İnsan vücudunun yılları birbirini tutmuyor. Önceden ben ; kahvaltı , bir küçük ara ve akşam yemegi yiyordum. O zamanlar böylesi çok iyiydi .Çok güzel 2 ayda yürüyüşle beraber kilo vermiştim. Size önerim kahvaltınızı biraz geç yapmaya çalışın .Zaten ara öğün canınız çekmiyor. Ama ara öğün mutlaka canınız çekiyorsa yada çok acıkıyorsanız devam edin.Sadece ara öğünde tatlı şeyler çok tüketmemeye çalışın.Çünkü daha çabuk acıktırıyor. Hatta ben çogu zaman ,meyveleri sabah kahvaltısına yada akşam yemegine ekliyorum.Aralarda yersem çok daha halsiz oluyorum.Sizden bir ricam olacak.Ben öyle kafama göre takılıyorum ama ne kadar doğru yaptığımı bilmiyorum.Daha önce akupunktura gittiğimden bahsetmiştim.Aşağı yukarı o zaman yaptığım şeyleri yapıyorum alışmışım çünkü.Diyet deyince aklıma hemen o menüler geliyor.Mesela orada doktor kesinlikle ara öğünleri atlama çünkü ana öğünde daha çok yersin derdi.Saat 22.00 da meyve verirdi.ama geçen gün siz ara öğün yapma dediniz.Böyle de hep aç ve halsiz hissediyorum.Sizden rica etsem birkaç örnek menü yazar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?