- 2 Mart 2017
- 689
- 1.222
- 63
- 39
Zaten telefon elimde genelde hep ,her şeyi story atasım geliyorAynini bende yapmak istiyorum ama Apa beyi takip ettiğim için yapamiyorum..bu dosyalar zehir resmen ..ruhu zehirliyor..onlar olmadiğinda herşey daha güzeldi sadeydi..
Ben 1 hafta deneyeceğim inşallahben de uzak duramıyorum.
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | ||||||
| +135 | ||||||
| + | ||||||
| - | ||||||
| - | ||||||
| - | ||||||
R reklam | - | ||||||
F Fitimfitsinfit | +120 | ||||||
@Gönulbagi | + | ||||||
| + | ||||||
| - | ||||||
@adaçiçeği | + | ||||||
B busefit | + | ||||||
@dünya cadisi | +120 | ||||||
| + | ||||||
| + | ||||||
| + | ||||||
| + | ||||||
| + | ||||||
F fahriyeaba | + | ||||||
Y yoyoeffectli |
Inşallah canım ben de. Hedefimiz bayramaydı onu beceremedik şimdi haziran sonuna ben de istiyorum bir şeyler, onun için egzersize başladım zatenBugün menüm kötüydü malum doğum günü seysi paylasmiyorum umarım tartıya yansımaz. Haziran bitiminde güzel sonuçlar istiyorum inşallah
oyhh massallah subhanallahAlintilarim oldu ama cevap yazamadım. Eki Görüntüle 2645467
Oglusum için teşekkür ederim. O da benimle birlikte sağlığına kavuşur inşallah.
6 yılı geride bıraktık.
gecmis olsun canimkizlar nasilsiniz ugrayamadim. regl sancisi sonrada tansiyonum cikti onla ugrastim diyet falan uyamadim. yarin toparlanacagim basim catliyo
Ayy kemeraltina gitmeyeli 1 sene falan olmustur. Ben sevmiyorum orayi bazen oglani saat kulesine götüruyodum vapur metrobus falan. Ama orasi beni korkutuyor. Sanki oglani bian alip goturcekler gibi cok kalabalik oluyordu. Ve artik kemeralti pahali bence. Ben bostanli sosyete pazarini seviyorum. Hem uygun hem kalite kalite. Karsiyaka pazarida cok iyi ozkanlar pazarida muhtesemfazla birşey almadım ama tabi o da hoş oluyor. elinle görerek almak güzelöyle deme valla özlemişim kemeraltını
Inşallah canım benimAlintilarim oldu ama cevap yazamadım. Eki Görüntüle 2645467
6 yılı geride bıraktık.
Geçmiş olsun canımkizlar nasilsiniz ugrayamadim. regl sancisi sonrada tansiyonum cikti onla ugrastim diyet falan uyamadim. yarin toparlanacagim basim catliyo
Evet aynenHayir yarim kilo cok iyi ya sasirdim. Az bi hareketle demekki ne kadar zayflicaz
Bostanlı pazarı ,karsiyaka çarşısı benim hergun gittiğim yerlerdi çalışırken ,şimdi birde korona çıktı hiç gidemez oldum evde cocuk bakıyorum hep evdeyiz pofoyhh massallah subhanallahrabbim omrune omur katsin. Brnimkide 1 eylulde bitircek 6 yi. Yani 6 yasinda olucak
gecmis olsun canim
Ayy kemeraltina gitmeyeli 1 sene falan olmustur. Ben sevmiyorum orayi bazen oglani saat kulesine götüruyodum vapur metrobus falan. Ama orasi beni korkutuyor. Sanki oglani bian alip goturcekler gibi cok kalabalik oluyordu. Ve artik kemeralti pahali bence. Ben bostanli sosyete pazarini seviyorum. Hem uygun hem kalite kalite. Karsiyaka pazarida cok iyi ozkanlar pazarida muhtesem
GünaydınHayırlı sabahlar
Günaydın kızlar hepimizeGünaydın
Sosyal medyasız güzel bir gün başladı
Oh be
Kalkar kalkmaz.1.saatimi orada harcamadım oh misama gündemi takip.etmek için.iyi.oluyordu instagram.malum.medyamiz.cesur.olamadigi için
Ama şu an gündemden biraz uzak.dursam da bir.sey kaybetmem
Oyy maşallah mutlu yaşlara inşallahAlintilarim oldu ama cevap yazamadım. Eki Görüntüle 2645467
6 yılı geride bıraktık.
Gecen hafta bende erkenden indim kemetaltına bende cok özlemişim cok iyi geldi
fazla birşey almadım ama tabi o da hoş oluyor. elinle görerek almak güzelöyle deme valla özlemişim kemeraltını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?