Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar kızlar ay bugün ne yoruldum ne yoruldum anlatamam temizlik yaptım 2 kez markete cıktım yarın anneme kahvaltıya gitce z oraya hazırlık yaptım daha şimdi banyo yapıp oturdum dinlenme vakti.

Saat 12.00
1 filtre kahve
2 dilim tb ekmeğinden tost

Saat 17.00
3 adet köfte
Salata
Ayran
1 dilim tb ekmeği

Saat 19.00
5 adet çilek
5 adet erik

Aynini bende yapmak istiyorum ama Apa beyi takip ettiğim için yapamiyorum..bu dosyalar zehir resmen ..ruhu zehirliyor..onlar olmadiğinda herşey daha güzeldi sadeydi..
Zaten telefon elimde genelde hep ,her şeyi story atasım geliyor kim ne hikaye atmış bilmemne
Telefonu bi süreliğine bıraktım,tv de kapalıydı
Minnakim hadi kitap okuyalım dedi aldı benim kitaplarımı, öyle.sayfalari çevirirken falan kitabı bir kokladım, resmen ilkokul,ortaokul kokuyordu, ya dedim o zamanlarımızda telefon mu vardı instagram mi vardı
Sevdiğimiz şarkı çıksın diye radyo başında beklerdik
Trt2 de pop saati vardı 5 tane falan yabancı şarkı çalardı haftada bir gün onu beklerdik
Yine trt2 de resim sevinci vardı bob ross
Bilmediğimiz ingilizce sözcük olunca sözlükten arardık google translate halt etmiş
Ne bileyim sahiden eskiler daha mi güzeldi ne
O anı yaşardık, ay dur bi sn foto cekelim story atim,durum atim diye düşünmek yoktu o anı sadece o an olduğu için yaşardık

ben de uzak duramıyorum.
Ben 1 hafta deneyeceğim inşallah
Normalde oğlum uyuyunca 25_30dk bi ona bi buna bakardım işler kalırdı
Şimdiden işler.bitti bile o harcayacağım suredr

Son düzenleme:
Alintilarim oldu ama cevap yazamadım. Eki Görüntüle 2645467
Oglusum için teşekkür ederim. O da benimle birlikte sağlığına kavuşur inşallah.
6 yılı geride bıraktık.
oyhh massallah subhanallah rabbim omrune omur katsin. Brnimkide 1 eylulde bitircek 6 yi. Yani 6 yasinda olucak
kizlar nasilsiniz ugrayamadim. regl sancisi sonrada tansiyonum cikti onla ugrastim diyet falan uyamadim. yarin toparlanacagim basim catliyo
gecmis olsun canim
fazla birşey almadım ama tabi o da hoş oluyor. elinle görerek almak güzel öyle deme valla özlemişim kemeraltını
Ayy kemeraltina gitmeyeli 1 sene falan olmustur. Ben sevmiyorum orayi bazen oglani saat kulesine götüruyodum vapur metrobus falan. Ama orasi beni korkutuyor. Sanki oglani bian alip goturcekler gibi cok kalabalik oluyordu. Ve artik kemeralti pahali bence. Ben bostanli sosyete pazarini seviyorum. Hem uygun hem kalite kalite. Karsiyaka pazarida cok iyi ozkanlar pazarida muhtesem

Iyi geceler kızlar geçmiş yapa yapa ancak gelebildim benimde adetim birkaç aydır geç geliyor regl zamanımdi bu hafta ama gelmedi yerine müthiş bir iştah geldi hep bir kısır döngü içerisindeyim çok sıkıldım

Bostanlı pazarı ,karsiyaka çarşısı benim hergun gittiğim yerlerdi çalışırken ,şimdi birde korona çıktı hiç gidemez oldum evde cocuk bakıyorum hep evdeyiz pof

Menüm

Kahvaltı
2 yumurtadan kaşarlı , pastırmalı, mantarlı omlet
Domates, marul
Cevizli tahin

Akşam
3 köfte
Büyük kâse salata
Cevizli tahin

Su
1 lt yi biraz geçti

Spor
Yok
Bütün gün toplam 1 saat oturdum
Kahvaltıdan sonra alışverişe gittim ( 5 dükkan)
Geldim 7 kilo domatesten konserve yaptım
Evi yüzünden topladım
Bugün kızımın doğum günüydü ( cumartesi)
Pazar günü gençler Süpriz doğum günü hazırladılar.
Bendende ikramlık bişeyler istediler
Onun hazırlıklarını yaptım
Şimdilik isim bitti, yorgunluk kahvemi içtim.
Sabah namazından sonra devam inşallah

Hayırlı sabahlar
Günaydın
Sosyal medyasız güzel bir gün başladı
Oh be
Kalkar kalkmaz.1.saatimi orada harcamadım oh mis ama gündemi takip.etmek için.iyi.oluyordu instagram.malum.medyamiz.cesur.olamadigi için
Ama şu an gündemden biraz uzak.dursam da bir.sey kaybetmem

Günaydın kızlar hepimize
Ben tam 1 yıl oldu sosyal medya temizliği yapalı eşim cok kızardı önce kendi kapattı daha sonra da ben kapattım gercekten diyorum ne cok zaman ayırıyırmuşuz bu illete ve vaktimi daha güzel olumlu şeylerle geçirmek cok zevkli oldu ve hayatımdan cıkardıgıma da cok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…