Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben bir bardağa su doldurup çiçek demeti gibi öyle muhafaza ediyorum maydanoz nane ve deteotunu..hergün veya 2 günde bir suyunu değiştiriyorum..baktim sararmaya başliyorlar..temizleyip buzluğa atiyorum...nane ama güzel olmamişti buzlukta

Bostanlı pazarı ,karsiyaka çarşısı benim hergun gittiğim yerlerdi çalışırken ,şimdi birde korona çıktı hiç gidemez oldum evde cocuk bakıyorum hep evdeyiz pof
Ahhhhben de cok oldu ya gitmeyelim sanırım uzun zamanda gitmicem korkuyorum.

bizde tupperware nin sebzelik kutusu var. bir de benim başka bir firmadan aldığım kutular var. kutunun altına kağıt havlu seriyoruz. yeşillikleri ayıklayıp (seramik bıçakla ya da elle koparıyoruz kötü yerlerini) kutuya yerleştiriyoruz. üstüne de yine kağıt havlu serip kapağı katıp dolaba koyuyoruz. fazla yeşillik varsa kağıt havlu çok nemleniyor. aşırı nem olursa kutudaki suyu silip kağıtları değiştirip yeniden koyuyoruz.

bir de şu yol var. eğer tuppeware nin o büyük sebze kutusu varsa evde ya da ona benzer birşey. şöyle de yapabilirsin. tüm yeşillikleri yazdığım o yöntemle ayıklayıp güzelce yıkıyorsun. sonra sebze kurutma kabında iyice kurutuyorsun. kabın içine genişçe temiz bir mutfak bezi seriyorsun. arasına yeşillikleri koyup iyice sarıyorsun. kapağı kapatıp bu halde buzdolabında 1 hafta korursun.

ayy bendensin
bende 2004 de knight online ye başlamıştım, ( lölü bilip legends oynadığına göre bunu da biliyorsundur diye tahmin ediyorum ) görevler savaşlar vb. şeyler yüzünden yıllarca hep gözüm saatte yaşadım, her şeyi oyuna göre ayarlıyordum ah ah bir kaç yıl ara verdim, şimdi pandemiden dolayı evde çok bunalınca yine başladım. biraz kafam dağılıyor iyi geldi bu dönemde.

Teşekkür ederimmm deneyeceğim mutlaka
Mesajı yazdıktan sonra kızçe de uyuyorken giriştim yeşilliklere. Denemek için ayıkladım saplrı ayırıdm, kötü yerlerini kopardım, cam kavanoza koyup dolaba kaldırdım. Dereotu, nane ve maydanozu denemiş olacağım. İnşallah ziyan etmemişimdir daha dün aldık bir hafta bi daha alamayız

Biliyorum biliyorum ama oynamadım
Sonra iş güç derken nasılsa uzak düşeceğiz
Gelen telefonları meşgule atıyorum hala oyunun ortasında gelirse
Stres atıyorum oynarken.

Ay yine çok yoruldum kızlar spordan akşama devam edebilir miyim bilmiyorum
Devam edersem iyi olur ama bakalım.ben şimdiden yazayım
Menü
Saat
11.00
1 kupa kahve
Saat 13.00
3_4 kaşık patates kavurması
......
Saat 16.00
1.5 küçük kase yoğurt üzerine birkaç kaşık.mantar yemeği
3 ısırık ekmek
......
Saat 16.30
1 bayram şekeri
....
Spor
Atlama krikolar : 60
Şinav: 20
Kollar yana : 50
Zıplama: 50
Kolları cevirme : 100
Sumo squat : 82
Çubukla kollar aşağı yukarı: 50
Çubukla kollar aşağı yukari+squat : 23
Su : 500 ml

Bugün yine sapa saçma beslendim ama bikaçgünkinden yine iyiydi..yarin tam Apa diyetine uyacağlm artik....sporada başlayamadim başim fena dönüyor ..oturma odasinda kitap dolabinin üstünü silecektim kuşlar pisletmiş ..nerdeyse düşecektim sandalyeden zor tutundum..ilaçlarim bitmişti tekrar başladim bugün inşallah çabuk toparlanirim...ortalik bi durulsun doktora gidip kafamdan röntgen çektireceğim..normal değil bu başdönmelerim..

Geçmiş olsun perihan⚘

Annem onları yıkamadan peçete havluya sarıp kağıt poşetle saklıyor ama en fazla 2 gün fazla dayanmıyor

Noldu canım ya tuzlu ayran falan iç tansiyonun yoksa ama en iyisi doktor tabi

Menüm
Sabah 2 yumurta 1 dilim ekmek 2 kare peynir 5 zeytin domates salatalik 1 çay kaşığı reçel
Oglen 2 zeytin 2kibrit kutusu omlet lavaş gibi bisey vardı ondan az yedim domates salatalık çeyrek sosis
Akşam 1 kase karışık sebze ve yogurt

Spor 30 dk yavaş tempolu yuruyus bugün çok sıcak ve kalabalık geldi dışarısı bana fazla durmadan eve kaçtık

geçmiş olsun canım. ben de kontrollerimi temmuzda yaptıracağım Allahın izniyle.

sabah
1 kupa beyaz çay

öğlen 13.00
1 avuç kiraz

saat 14.30
1 yumurtadan sucuklu omlet
zeytinyağlı balsamik sirkeli salata (domates, acur, köz biber, karışık yeşillik hepsinden)
5 yeşil zeytin
1 kk keçi peyniri+ 1 kk kaşkaval peyniri
2 kepçe tarhana çorbası
1 dilim tbe

ara
1 kupa melisa çayı

ara 18.00
1 kupa filtre kahve
2 kk kinoa unlu, akçaağaç şuruplu, fındıklı, bitter çikolatalı, yağsız kek

akşam 19.15
1 servis kaşığı kıymalı kabak yemeği
1 servis kaşığı kuskus makarna
3 yk yoğurtlu semizotu salatası
2 tk soslu acıbiber turşusu

ara
1 kupa beyaz çay
1 kupa melisa çayı

yatana kadar 1,5 lt su (bugünlerde az içiyorum nedense)

spor yok (yapacaktım işim vardı. sonra da dinlenme günüm olsun dedim. nasılsa dün dışarıdaydım) Gulhan1 MuMu85

Maydanoz dereotu ve nane ve rokay hibi yeşillikleri temizleyip buzdolabı poşetine koyuyorum buzdolabının sebze bölümünde muhafaza ediyorum semizotunuda hemen yemiyeceksem yıksyıp pişirip derin dondurucuya atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…