Ben bir bardağa su doldurup çiçek demeti gibi öyle muhafaza ediyorum maydanoz nane ve deteotunu..hergün veya 2 günde bir suyunu değiştiriyorum..baktim sararmaya başliyorlar..temizleyip buzluğa atiyorum...nane ama güzel olmamişti buzluktaBurda herkes mutfak konusunda benden daha tecrübeli ve bilgili bir şey danışmak istiyorum.
Maydanoz, dereotu, nane, semizotu, ıspanak vs bu yeşillikleri nasıl saklıyorsunuz dolapta?
Aldığım hiçbir maydanoz demetini sonuna kdar kullanamıyorum sararıp soluyorlar hemen.
Nanelere çok üzülüyorum. Birkaç gün bile dayanmıyorlar.
AhhhhBostanlı pazarı ,karsiyaka çarşısı benim hergun gittiğim yerlerdi çalışırken ,şimdi birde korona çıktı hiç gidemez oldum evde cocuk bakıyorum hep evdeyiz pof
Burda herkes mutfak konusunda benden daha tecrübeli ve bilgili bir şey danışmak istiyorum.
Maydanoz, dereotu, nane, semizotu, ıspanak vs bu yeşillikleri nasıl saklıyorsunuz dolapta?
Aldığım hiçbir maydanoz demetini sonuna kdar kullanamıyorum sararıp soluyorlar hemen.
ayy bendensineskiden pc den de çok oynardımakşam yemeğine çıktığımızda erkenden kalkmak isterdim oyundaki görevlerime yetişebilmek için ciddi bağımlıydım yani
Kardeşime verdim pc yi sonra eşimle ortak kullanıyoruz evdekini hazır kurtulmuşken tekrar bulaşmadım pc oyunlarına. Telefonda bir ara 32 tane oyunum vardı birinden sıkılıp diğerine sarıyordum
Şu sıralar mobile legends diye bir oyunu oynuyorum arkadaşlarla ve kuzenlerle. Lol çakması bir mobile oyunmuş
Kelimelik de aktif bir oyunum var oynamak isteyen varsa oynarım ama
Ben bir bardağa su doldurup çiçek demeti gibi öyle muhafaza ediyorum maydanoz nane ve deteotunu..hergün veya 2 günde bir suyunu değiştiriyorum..baktim sararmaya başliyorlar..temizleyip buzluğa atiyorum...nane ama güzel olmamişti buzlukta
Teşekkür ederimmm deneyeceğim mutlakabizde tupperware nin sebzelik kutusu var. bir de benim başka bir firmadan aldığım kutular var. kutunun altına kağıt havlu seriyoruz. yeşillikleri ayıklayıp (seramik bıçakla ya da elle koparıyoruz kötü yerlerini) kutuya yerleştiriyoruz. üstüne de yine kağıt havlu serip kapağı katıp dolaba koyuyoruz. fazla yeşillik varsa kağıt havlu çok nemleniyor. aşırı nem olursa kutudaki suyu silip kağıtları değiştirip yeniden koyuyoruz.
bir de şu yol var. eğer tuppeware nin o büyük sebze kutusu varsa evde ya da ona benzer birşey. şöyle de yapabilirsin. tüm yeşillikleri yazdığım o yöntemle ayıklayıp güzelce yıkıyorsun. sonra sebze kurutma kabında iyice kurutuyorsun. kabın içine genişçe temiz bir mutfak bezi seriyorsun. arasına yeşillikleri koyup iyice sarıyorsun. kapağı kapatıp bu halde buzdolabında 1 hafta korursun.
Biliyorum biliyorum ama oynamadımayy bendensin
bende 2004 de knight online ye başlamıştım, ( lölü bilip legends oynadığına göre bunu da biliyorsundur diye tahmin ediyorum) görevler savaşlar vb. şeyler yüzünden yıllarca hep gözüm saatte yaşadım, her şeyi oyuna göre ayarlıyordum ah ah bir kaç yıl ara verdim, şimdi pandemiden dolayı evde çok bunalınca yine başladım. biraz kafam dağılıyor iyi geldi bu dönemde.
Geçmiş olsun perihan⚘Bugün yine sapa saçma beslendim ama bikaçgünkinden yine iyiydi..yarin tam Apa diyetine uyacağlm artik....sporada başlayamadim başim fena dönüyor ..oturma odasinda kitap dolabinin üstünü silecektim kuşlar pisletmiş ..nerdeyse düşecektim sandalyeden zor tutundum..ilaçlarim bitmişti tekrar başladim bugün inşallah çabuk toparlanirim...ortalik bi durulsun doktora gidip kafamdan röntgen çektireceğim..normal değil bu başdönmelerim..
Burda herkes mutfak konusunda benden daha tecrübeli ve bilgili bir şey danışmak istiyorum.
Noldu canım ya tuzlu ayran falan iç tansiyonun yoksa ama en iyisi doktor tabiBugün yine sapa saçma beslendim ama bikaçgünkinden yine iyiydi..yarin tam Apa diyetine uyacağlm artik....sporada başlayamadim başim fena dönüyor ..oturma odasinda kitap dolabinin üstünü silecektim kuşlar pisletmiş ..nerdeyse düşecektim sandalyeden zor tutundum..ilaçlarim bitmişti tekrar başladim bugün inşallah çabuk toparlanirim...ortalik bi durulsun doktora gidip kafamdan röntgen çektireceğim..normal değil bu başdönmelerim..
Bugün yine sapa saçma beslendim ama bikaçgünkinden yine iyiydi..yarin tam Apa diyetine uyacağlm artik....sporada başlayamadim başim fena dönüyor ..oturma odasinda kitap dolabinin üstünü silecektim kuşlar pisletmiş ..nerdeyse düşecektim sandalyeden zor tutundum..ilaçlarim bitmişti tekrar başladim bugün inşallah çabuk toparlanirim...ortalik bi durulsun doktora gidip kafamdan röntgen çektireceğim..normal değil bu başdönmelerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?