tatilin gelmiş senin.. Tatil dediysem beş yıldızlı otel, deniz kum güneş vesaire olarak değilde mekan değiştirme, kafa boşaltma..tebdil i mekan..yapabilirsen yap bence. İnşallah toparlarsın kendini kuzum❤
Geçmiş olsun canım
Çıkın tenha yerlerde gezin, virüs sizden korksunsaol canım benim. salın beni hergün çarşıya çarşı iyi geldi bana bugün
Çıkın tenha yerlerde gezin, virüs sizden korksun
Anlıyorum diyorsun ki bu format atayım kendime. Dikkat et format atıp dengeni şaşırtma.Evet haklısınız ben de bu diyet biter bitmez Karatay usulü beslenme tarzına dönüp basit karbonhidratları kesip if ile birleştirmeyi düşünüyorum. Planım buydu kendimi buna hazırladım. Bugün de başladım , illa pazartesini beklemeye gerek yok dimiGaliba yanlış anlaşıldım, hemen şok diyet yapayım vereceğim 20 25 kilo gitsin oh ne ala diye düşünmüyorum. İsveç diyetini yapıp,yeniden sağlıklı çok yönlü beslenmeye geçeceğim. Yoksa gerçekten şimdiye dek şok diyetlerle hiç uğraşmadım. Hiçbir yararı yok biliyorum.
Alintilarim oldu ama cevap yazamadım. Eki Görüntüle 2645467
Oglusum için teşekkür ederim. O da benimle birlikte sağlığına kavuşur inşallah.
6 yılı geride bıraktık.
Allah hayirli sağlikli ömürler versin Bahti kaderi güzel olsun kuzununAlintilarim oldu ama cevap yazamadım. Eki Görüntüle 2645467
Oglusum için teşekkür ederim. O da benimle birlikte sağlığına kavuşur inşallah.
6 yılı geride bıraktık.
Aynini bende yapmak istiyorum ama Apa beyi takip ettiğim için yapamiyorum..bu dosyalar zehir resmen ..ruhu zehirliyor..onlar olmadiğinda herşey daha güzeldi sadeydi..Ay kızlar bi an instagram facebook kaldırdım telefonumdan
Aradan 2 saat geçti bi garip oldum :)))
Ama bir müddet sosyal medya detoksu yapayım dedim ya
Nedir bu bağımlılık
kizlar nasilsiniz ugrayamadim. regl sancisi sonrada tansiyonum cikti onla ugrastim diyet falan uyamadim. yarin toparlanacagim basim catliyo
Ay kızlar bi an instagram facebook kaldırdım telefonumdan
Aradan 2 saat geçti bi garip oldum :)))
Ama bir müddet sosyal medya detoksu yapayım dedim ya
Nedir bu bağımlılık
ben de uzak duramıyorum.Aynini bende yapmak istiyorum ama Apa beyi takip ettiğim için yapamiyorum..bu dosyalar zehir resmen ..ruhu zehirliyor..onlar olmadiğinda herşey daha güzeldi sadeydi..
Geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım.
Hayir yarim kilo cok iyi ya sasirdim. Az bi hareketle demekki ne kadar zayflicaz5 mi bekliyordun
Carsi degil modu degistiren alisverismerhaba kızlarrrbugün sabah erkenden evden çıktım. birkaç yere uğrayacaktım ama tedirgindim de çok mu kalabalık olur diye. erken olunca rahat dolaştım. ama tabi öğlene doğru insan sayısı arttı çarşıda. oyalanmadan ve bir yerde oturmadan eve geldim.
mecbur alacaklarım vardı. iç çamaşırı falan. birkaç çeşit tütsü, üzerlik tohumu ve adaçayı aldım. tütsü yakacağım bakayım pozitif enerji için.
yalnız şunu farkettim uzun süredir çarşıya gitmemiştim yaçarşı resmen enerjimi değiştirdi bugün daha iyi hissediyorum kendimi. bir de beslenmemi düzene soksam çok iyi olacak
Carsi degil modu degistiren alisveris
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?