Aynen normalde sevmem de Bi canım cektiPatatrs kizartmasi dişinda güzel..onuda zaten nadir yapiyormuşun benim gibi....
Sosyal medya kullanmıyorum aktif olarak ben ama bağımlılık derecesinde online oyun oynuyorumKizlarrr
Ekşi sozluge baktım da sosyal medya detoksu yapanlara
Birebir benim dediklerimi demişler zamanında
Tavsiye ederimEki Görüntüle 2645642
Benim oyun bağimliliği yokta..Bazi sayfalari silcem artik takip etmicem...bi Ahmet Apa bey kalacak birde Osmanli Türkcesi ders sayfasini birakacağim 2 si yeter..Sosyal medya kullanmıyorum aktif olarak ben ama bağımlılık derecesinde online oyun oynuyorum
Kaç kere sildim sildim sıkılıp geri yükledim.
İnstagramda yaptım onu, zaten az giriyorum girdiğimde de önemsediğim eş dost paylaşımlarını görmek istiyorum. Sayfaları takipten çıktım hep bu yüzden. Facebook zaten mesleki bir grup dışında hiö kullanmıyorum.Benim oyun bağimliliği yokta..Bazi sayfalari silcem artik takip etmicem...bi Ahmet Apa bey kalacak birde Osmanli Türkcesi ders sayfasini birakacağim 2 si yeter..
maşallah kuzuyaAlintilarim oldu ama cevap yazamadım. Eki Görüntüle 2645467
Oglusum için teşekkür ederim. O da benimle birlikte sağlığına kavuşur inşallah.
6 yılı geride bıraktık.
o bende de vardı uzun süre,Sosyal medya kullanmıyorum aktif olarak ben ama bağımlılık derecesinde online oyun oynuyorum
aynen valla. ne kadar kısıtlı da olsa maskeli de olsa çok çok iyi geldi banaGecen hafta bende erkenden indim kemetaltına bende cok özlemişim cok iyi geldi
canım çok doğru ama ben çeşitli konularda bilgi edinmek amaçlı kullanıyorum. en sık instagrama giriyorum. birşeyler yayınlıyorum ama sürekli değil. genelde bakıp kapatıyorum. twitter i gündemi takip etmek için. face ye çok girmiyorum. binde bir bakıyorum.Kizlarrr
Ekşi sozluge baktım da sosyal medya detoksu yapanlara
Birebir benim dediklerimi demişler zamanında
Tavsiye ederimEki Görüntüle 2645642
ben bi ara PC de travian oynuyordum kaç yıl önce. sonra bıraktım. hala da e-posta geliyor siteden. aramıza dön diyeSosyal medya kullanmıyorum aktif olarak ben ama bağımlılık derecesinde online oyun oynuyorum
valla ben de bir süredir öyleyim. ne bulursam yiyorum. menü yazmak iyi oluyor.Günaydin cümleten...günümüz güzel geçer inşallah..kaç gündür ben tamamen biraktim kendimi...ama geç olmadan acilen toparlanmaliyim artik..ne yediklerime dikkat ediyorum nede sporuma...toparlanana kadar menümüde yazcam buraya bugünden itibaren
Osmanlı Türkçesini ne yapıyorsun? özel ilgin mi var? yoksa hukukçularla tarihçilerin işine yarıyor birBenim oyun bağimliliği yokta..Bazi sayfalari silcem artik takip etmicem...bi Ahmet Apa bey kalacak birde Osmanli Türkcesi ders sayfasini birakacağim 2 si yeter..
ben sadece cepten ve tabletten arada bir kelimelik oynuyorum. o da sürekli değil. aile bireylerimle anneler, teyzeler, dayı, kuzenlerle falan oynuyordum. oyun sayısı arttıkça çok meşgul ettiğini farkettim. o nedenle şimdi sadece yakın bir arkadaşımla oynuyorum. yetiyor. çok oyalamıyor.İnstagramda yaptım onu, zaten az giriyorum girdiğimde de önemsediğim eş dost paylaşımlarını görmek istiyorum. Sayfaları takipten çıktım hep bu yüzden. Facebook zaten mesleki bir grup dışında hiö kullanmıyorum.
burası ve oyunlarım var aktif olduğum.
oyunu da kardeşlerim, kuzenlerim, arkadaşlarım vs ile oynadığımız için bu kadar tutundum galiba.
Onu da spora başlayarak azaltacağım.
bugün başlayacaktım ama elektrik ve su kesintisi var bütün gün gözüm yemedi
Osmanli türkceside sonuçta bizim kültürümüzün bir parçasi canim..okumayi çok seviyorum ve ilgimi çekiyoraynen valla. ne kadar kısıtlı da olsa maskeli de olsa çok çok iyi geldi banahaftaya zaten yasak olur merak etme. millet dün dip dibe coşmuş. maske yok sosyal mesafe yok. asker uğurlamaları, halaylar......... artık 5 günde belirtileri çıkıyormuş zaten virüsün. hastaneler tetikteymiş. AVM ler açıldığından ve geçen pazartesiden bu yana vaka sayısı artmış.
sabah erkenden tenhayken gitmiştim. öğlene doğru insan sayısı artarken döndüm hemen. o nedenle iyi ki gitmişim diyorum. haftaya bıraksaydım muhtemelen yasak gelecek çünkü
canım çok doğru ama ben çeşitli konularda bilgi edinmek amaçlı kullanıyorum. en sık instagrama giriyorum. birşeyler yayınlıyorum ama sürekli değil. genelde bakıp kapatıyorum. twitter i gündemi takip etmek için. face ye çok girmiyorum. binde bir bakıyorum.
ben bi ara PC de travian oynuyordum kaç yıl önce. sonra bıraktım. hala da e-posta geliyor siteden. aramıza dön diyedönemem ayrıldım sizden diyorum
valla ben de bir süredir öyleyim. ne bulursam yiyorum. menü yazmak iyi oluyor.
Osmanlı Türkçesini ne yapıyorsun? özel ilgin mi var? yoksa hukukçularla tarihçilerin işine yarıyor bir
ben sadece cepten ve tabletten arada bir kelimelik oynuyorum. o da sürekli değil. aile bireylerimle anneler, teyzeler, dayı, kuzenlerle falan oynuyordum. oyun sayısı arttıkça çok meşgul ettiğini farkettim. o nedenle şimdi sadece yakın bir arkadaşımla oynuyorum. yetiyor. çok oyalamıyor.
o bende de vardı uzun süre,ne oynuyosun merak ettim
aynen valla. ne kadar kısıtlı da olsa maskeli de olsa çok çok iyi geldi banahaftaya zaten yasak olur merak etme. millet dün dip dibe coşmuş. maske yok sosyal mesafe yok. asker uğurlamaları, halaylar......... artık 5 günde belirtileri çıkıyormuş zaten virüsün. hastaneler tetikteymiş. AVM ler açıldığından ve geçen pazartesiden bu yana vaka sayısı artmış.
sabah erkenden tenhayken gitmiştim. öğlene doğru insan sayısı artarken döndüm hemen. o nedenle iyi ki gitmişim diyorum. haftaya bıraksaydım muhtemelen yasak gelecek çünkü
canım çok doğru ama ben çeşitli konularda bilgi edinmek amaçlı kullanıyorum. en sık instagrama giriyorum. birşeyler yayınlıyorum ama sürekli değil. genelde bakıp kapatıyorum. twitter i gündemi takip etmek için. face ye çok girmiyorum. binde bir bakıyorum.
ben bi ara PC de travian oynuyordum kaç yıl önce. sonra bıraktım. hala da e-posta geliyor siteden. aramıza dön diyedönemem ayrıldım sizden diyorum
valla ben de bir süredir öyleyim. ne bulursam yiyorum. menü yazmak iyi oluyor.
Osmanlı Türkçesini ne yapıyorsun? özel ilgin mi var? yoksa hukukçularla tarihçilerin işine yarıyor bir
ben sadece cepten ve tabletten arada bir kelimelik oynuyorum. o da sürekli değil. aile bireylerimle anneler, teyzeler, dayı, kuzenlerle falan oynuyordum. oyun sayısı arttıkça çok meşgul ettiğini farkettim. o nedenle şimdi sadece yakın bir arkadaşımla oynuyorum. yetiyor. çok oyalamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?