Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydınnn

dünkü menüm

kahvaltı
Fümeli omlet
Salatalık

ara
Kurabiye (kalıplarım geldi onu denedim, denemişken tadına da baktım )
Çilek

akşam
Balık
Salata

ara
2 kurabiye
Çay

Arkadaşlarım Az önce ölçüm yaptım aç karna, boyun Bölgesi 2 santim bel 2 santim göbek deliğinin üzerinden ölçüm 3 santim incelme kol göğüs bacak ve popo aynı Demek ki onlara ilgilenmem lazım aynı zamanda yüzümden de hafiften yağlanmalar indi Yüzümün şekli ortaya çıktı azıcık
Bir detay vereyim Ama şok olmayın bacağın Üst Bölgesi ile hani şu poponun bitim yeri altı, belim arasında 10 santim fark var yani bir bacağım belim kadar diyebilirim benim iç bacak çalışmam lazım ve de arka bacak bugün ona yoğunlaşacağım İnşallah

Kizlarrr
Ekşi sozluge baktım da sosyal medya detoksu yapanlara
Birebir benim dediklerimi demişler zamanında
Tavsiye ederimEki Görüntüle 2645642
Sosyal medya kullanmıyorum aktif olarak ben ama bağımlılık derecesinde online oyun oynuyorum
Kaç kere sildim sildim sıkılıp geri yükledim.

Günaydin cümleten...günümüz güzel geçer inşallah..kaç gündür ben tamamen biraktim kendimi...ama geç olmadan acilen toparlanmaliyim artik..ne yediklerime dikkat ediyorum nede sporuma...toparlanana kadar menümüde yazcam buraya bugünden itibaren

Sosyal medya kullanmıyorum aktif olarak ben ama bağımlılık derecesinde online oyun oynuyorum
Benim oyun bağimliliği yokta..Bazi sayfalari silcem artik takip etmicem...bi Ahmet Apa bey kalacak birde Osmanli Türkcesi ders sayfasini birakacağim 2 si yeter..

Benim oyun bağimliliği yokta..Bazi sayfalari silcem artik takip etmicem...bi Ahmet Apa bey kalacak birde Osmanli Türkcesi ders sayfasini birakacağim 2 si yeter..
İnstagramda yaptım onu, zaten az giriyorum girdiğimde de önemsediğim eş dost paylaşımlarını görmek istiyorum. Sayfaları takipten çıktım hep bu yüzden. Facebook zaten mesleki bir grup dışında hiö kullanmıyorum.
burası ve oyunlarım var aktif olduğum.
oyunu da kardeşlerim, kuzenlerim, arkadaşlarım vs ile oynadığımız için bu kadar tutundum galiba.
Onu da spora başlayarak azaltacağım.
bugün başlayacaktım ama elektrik ve su kesintisi var bütün gün gözüm yemedi

Gecen hafta bende erkenden indim kemetaltına bende cok özlemişim cok iyi geldi
aynen valla. ne kadar kısıtlı da olsa maskeli de olsa çok çok iyi geldi bana haftaya zaten yasak olur merak etme. millet dün dip dibe coşmuş. maske yok sosyal mesafe yok. asker uğurlamaları, halaylar......... artık 5 günde belirtileri çıkıyormuş zaten virüsün. hastaneler tetikteymiş. AVM ler açıldığından ve geçen pazartesiden bu yana vaka sayısı artmış.
sabah erkenden tenhayken gitmiştim. öğlene doğru insan sayısı artarken döndüm hemen. o nedenle iyi ki gitmişim diyorum. haftaya bıraksaydım muhtemelen yasak gelecek çünkü
Kizlarrr
Ekşi sozluge baktım da sosyal medya detoksu yapanlara
Birebir benim dediklerimi demişler zamanında
Tavsiye ederimEki Görüntüle 2645642
canım çok doğru ama ben çeşitli konularda bilgi edinmek amaçlı kullanıyorum. en sık instagrama giriyorum. birşeyler yayınlıyorum ama sürekli değil. genelde bakıp kapatıyorum. twitter i gündemi takip etmek için. face ye çok girmiyorum. binde bir bakıyorum.
ben bi ara PC de travian oynuyordum kaç yıl önce. sonra bıraktım. hala da e-posta geliyor siteden. aramıza dön diye dönemem ayrıldım sizden diyorum
valla ben de bir süredir öyleyim. ne bulursam yiyorum. menü yazmak iyi oluyor.
Osmanlı Türkçesini ne yapıyorsun? özel ilgin mi var? yoksa hukukçularla tarihçilerin işine yarıyor bir
ben sadece cepten ve tabletten arada bir kelimelik oynuyorum. o da sürekli değil. aile bireylerimle anneler, teyzeler, dayı, kuzenlerle falan oynuyordum. oyun sayısı arttıkça çok meşgul ettiğini farkettim. o nedenle şimdi sadece yakın bir arkadaşımla oynuyorum. yetiyor. çok oyalamıyor.

Osmanli türkceside sonuçta bizim kültürümüzün bir parçasi canim..okumayi çok seviyorum ve ilgimi çekiyor

o bende de vardı uzun süre, ne oynuyosun merak ettim

eskiden pc den de çok oynardım akşam yemeğine çıktığımızda erkenden kalkmak isterdim oyundaki görevlerime yetişebilmek için ciddi bağımlıydım yani

Kardeşime verdim pc yi sonra eşimle ortak kullanıyoruz evdekini hazır kurtulmuşken tekrar bulaşmadım pc oyunlarına. Telefonda bir ara 32 tane oyunum vardı birinden sıkılıp diğerine sarıyordum
Şu sıralar mobile legends diye bir oyunu oynuyorum arkadaşlarla ve kuzenlerle. Lol çakması bir mobile oyunmuş
Kelimelik de aktif bir oyunum var oynamak isteyen varsa oynarım ama

Burda herkes mutfak konusunda benden daha tecrübeli ve bilgili bir şey danışmak istiyorum.
Maydanoz, dereotu, nane, semizotu, ıspanak vs bu yeşillikleri nasıl saklıyorsunuz dolapta?
Aldığım hiçbir maydanoz demetini sonuna kdar kullanamıyorum sararıp soluyorlar hemen.
Nanelere çok üzülüyorum. Birkaç gün bile dayanmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…