- 14 Temmuz 2019
- 142
- 359
- 53
Anlafim canim ..ama spora başlama fikri güzel..spor motive ediyor..ve sağlikli beslenmeye mecbur ediyor piskolojik olarak...ve kaslarin geliştikce yağ yakimini kalori yakimida hizlaniyorif gibi zaten hatta karbonhidrat diyeti ile de birleşmiş sanki . Bol protein sebze ben şok diyet olarak değil de sağlıklı yemeye başlamada bir adım olarak görüyorum. Beni anlamanız için uzun uzun açıklamak istiyorum kendimi.
Sağlikli kaçamak en azindanAylar sonra ilk defa kaçamak yaptım
3 lokma cevizli köme yedim
77.3 ciktim ama dogru oldugunu düsünmüyorum zira dün cok ac yattim
Sen bilirsin canım iyice araştırmışsındır muhtemelenDenemedim ama yapılmayacak gibi de değililk defa denemek istiyorum işte
Ben if gibi düşünüyorum ve kahve de içiyorumSen bilirsin canım iyice araştırmışsındır muhtemelen
Benim için imkansız duruyor o diyet gün içinde kahve içmeden duramam sevmediğim bir sürü eşy var bir de listesinde
Aynen bende artık yavaş gitsin istiyorumFazla kllo verdiğimi görünce dün bitaz kural dişina çikip fazla yedim...şu anki kilom 54.9...dün 53.7 idim..daha yolumuz uzun fazla kilo vermek istemiyorum....
O açıdan benziyor da ifeBen if gibi düşünüyorum ve kahve de içiyorumhem spor öncesi yağ yakımını hızlandırıyor
Bak canım ben 5 ay gibi bir sürede 20 kilo verdimBiraz midem küçülsün istiyorum. Bu ara adet olucam diye kesinlikle duramıyordum atıştırmadan. Canıma tak etti valla. Doğumdan sonra ilk kez adet olmuştum. İkincisi 2 hafta gecikti ve eminim kesinlikle hamilelik gibi bir durum yok. Böyle düzensiz bir şekilde iki ayda bir adet görürdüm. Hala da öyle devam ediyor kilo her sıkıntının başı. Vücut ağırlığının %10unu vermek hormonal olarak düzen sağlıyor yeniden. Onu da hızlı yapmak istiyorum. 75 lerden bir inemedim gitti. Boğazıma 1 hafta hakim olsam ikinci hafta berbat başlıyor. O yüzden ben bilinçli bir şekilde başlamak istiyorum. 10 gün kadar deneyip dediğin bu sağlıklı beslenme yöntemine geçmeyi planlıyorum. Her gün de spor yapmaya gayret edeceğim
Aksine bende çok yedim 62,200 çıktım77.3 ciktim ama dogru oldugunu düsünmüyorum zira dün cok ac yattim
5 mi bekliyordunKizlar dun 3 saat disardaydim yuruduk top oynadik tovbeler olsun yarim kg gitti ya ben sokkk
Evet haklısınız ben de bu diyet biter bitmez Karatay usulü beslenme tarzına dönüp basit karbonhidratları kesip if ile birleştirmeyi düşünüyorum. Planım buydu kendimi buna hazırladım. Bugün de başladım , illa pazartesini beklemeye gerek yok dimiBak canım ben 5 ay gibi bir sürede 20 kilo verdim
Ilk başlarda açlık çekmedim, canım çok tatlı istedi, hâlâ daha arada ister.
Ya kilo vereceğim yada nefsime yenilecegim.
17 sene şok diyetler yaparak verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım.
Bana en güzel gelen karatay ve bu sistem.
Gerisini yaparsanız kendinize yazık eder üstüne fazlasını geri alırsınız.
Yavaş olsun sağlam olsun.
aynen canım artık 79.9 olsa bile görmek istiyorumBen de çok merak ettim seni ya
Ben de 78 79 dan sıkıldım 2 senedir
saol canım çok şükür bugünkü çarşı işi bile enerjimi yükseltti. enfeksiyon da geçti gibi zaten. uyku da etkiliydi. bu hafta Allahın izniyle uykumu da düzene sokacağım.Çok geçmiş olsun...bu aralar bir çok insan bu durumda..inşallah kisa zamanda toparlanirsin...göz için bende takviyeler sipariş vermiştim bugün grlgçtdiler çok merak ettim ..sen hangilerini kulaniyotsun özelden yazarmisin canim ..
saol canım benim. salın beni hergün çarşıya çarşı iyi geldi bana bugünrabbim gönlüne ferahlık versin fulyacım, herkes aynı durumda yalnız değilsin.
Hadi hayırlısıEvet haklısınız ben de bu diyet biter bitmez Karatay usulü beslenme tarzına dönüp basit karbonhidratları kesip if ile birleştirmeyi düşünüyorum. Planım buydu kendimi buna hazırladım. Bugün de başladım , illa pazartesini beklemeye gerek yok dimiGaliba yanlış anlaşıldım, hemen şok diyet yapayım vereceğim 20 25 kilo gitsin oh ne ala diye düşünmüyorum. İsveç diyetini yapıp,yeniden sağlıklı çok yönlü beslenmeye geçeceğim. Yoksa gerçekten şimdiye dek şok diyetlerle hiç uğraşmadım. Hiçbir yararı yok biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?