Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Anlafim canim ..ama spora başlama fikri güzel..spor motive ediyor..ve sağlikli beslenmeye mecbur ediyor piskolojik olarak...ve kaslarin geliştikce yağ yakimini kalori yakimida hizlaniyor

Sen bilirsin canım iyice araştırmışsındır muhtemelen
Benim için imkansız duruyor o diyet gün içinde kahve içmeden duramam sevmediğim bir sürü eşy var bir de listesinde
Ben if gibi düşünüyorum ve kahve de içiyorum hem spor öncesi yağ yakımını hızlandırıyor

Bak canım ben 5 ay gibi bir sürede 20 kilo verdim
Ilk başlarda açlık çekmedim, canım çok tatlı istedi, hâlâ daha arada ister.
Ya kilo vereceğim yada nefsime yenilecegim.
17 sene şok diyetler yaparak verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım.
Bana en güzel gelen karatay ve bu sistem.
Gerisini yaparsanız kendinize yazık eder üstüne fazlasını geri alırsınız.
Yavaş olsun sağlam olsun.

Evet haklısınız ben de bu diyet biter bitmez Karatay usulü beslenme tarzına dönüp basit karbonhidratları kesip if ile birleştirmeyi düşünüyorum. Planım buydu kendimi buna hazırladım. Bugün de başladım , illa pazartesini beklemeye gerek yok dimi Galiba yanlış anlaşıldım, hemen şok diyet yapayım vereceğim 20 25 kilo gitsin oh ne ala diye düşünmüyorum. İsveç diyetini yapıp,yeniden sağlıklı çok yönlü beslenmeye geçeceğim. Yoksa gerçekten şimdiye dek şok diyetlerle hiç uğraşmadım. Hiçbir yararı yok biliyorum.

merhaba kızlarrr bugün sabah erkenden evden çıktım. birkaç yere uğrayacaktım ama tedirgindim de çok mu kalabalık olur diye. erken olunca rahat dolaştım. ama tabi öğlene doğru insan sayısı arttı çarşıda. oyalanmadan ve bir yerde oturmadan eve geldim.
mecbur alacaklarım vardı. iç çamaşırı falan. birkaç çeşit tütsü, üzerlik tohumu ve adaçayı aldım. tütsü yakacağım bakayım pozitif enerji için.
yalnız şunu farkettim uzun süredir çarşıya gitmemiştim ya çarşı resmen enerjimi değiştirdi bugün daha iyi hissediyorum kendimi. bir de beslenmemi düzene soksam çok iyi olacak

Ben de çok merak ettim seni ya
Ben de 78 79 dan sıkıldım 2 senedir
aynen canım artık 79.9 olsa bile görmek istiyorum
saol canım çok şükür bugünkü çarşı işi bile enerjimi yükseltti. enfeksiyon da geçti gibi zaten. uyku da etkiliydi. bu hafta Allahın izniyle uykumu da düzene sokacağım.

Hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…