Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir ve ceviz
Domates ve salatalık
Közlenmiş yeşilbiber
Şekersiz çay

Öğle
Bir muz
Bir avuç taze yaban mersini

Akşam
Üç tane islim kebabı
Üç kaşık nohutlu bulgur pilavı
Bir kase ayran aşı çorbası

Ara
Bir dondurma

Su 2 litre spor 1 saat tempolu yürüyüş ve bütün hün ev temizliği

moni Gulhan1

Annem onları yıkamadan peçete havluya sarıp kağıt poşetle saklıyor ama en fazla 2 gün fazla dayanmıyor

Noldu canım ya tuzlu ayran falan iç tansiyonun yoksa ama en iyisi doktor tabi
Teşekkür ederim canım geçen hafta denemiştim onu bende de işe yaramadı. İstediğim kadar dayanmadılar öyle de. Bu sefer bir kısmını kavanoza bir kısmını da kilitli buzdolabı poşetine koydum denemek için.
Maydanoz dereotu ve nane ve rokay hibi yeşillikleri temizleyip buzdolabı poşetine koyuyorum buzdolabının sebze bölümünde muhafaza ediyorum semizotunuda hemen yemiyeceksem yıksyıp pişirip derin dondurucuya atıyorum
Teşekkür ederim canım. Semizotunu hemen yemek gerekiyor o zaman.

Bugün akşam üzeri eşim Bi konak alsancak yürüsek mi dedi indik ayy ne özlemişim deniz havası kordon iyi yürüdüm fazla kalabalık da yoktu sakindi
Canım ben güzelce yıkayıp kurutma aparatında kuruyup geniş bir saklama kabına altına üstüne havlu kagıt sererek saklıyorum hem kullancagan zaman hemen temiz iyi oluyor 1 hafta dan fazla dayanıyor
Geçmiş olsun canım tansiyon degil Di demi Bi an önce Bi baktır kendine ihmal etme

Menüm saat 12 de 2 yumurtadan soğanlı salata yanına biraz tereyağı ve peynir salatalik
Akşam fırında tavuk közlenmiş patlıcan 3 üçgende karpuz yedim
Kızlar meyve yemiyim diyorum ama inanın dayanamıyorum
Spor 10 bin adim

Cevizli tahini nasıl yapıyorsun güzel oluyormu

Dereotu ve maydanozu peçete yada gazeteye sarıp buzdolabında saklıyorum
Naneyi 1 bardak suyun içine koyuyorum

Dereotu ve maydanozu peçete yada gazeteye sarıp buzdolabında saklıyorum
Naneyi 1 bardak suyun içine koyuyorum
Teşekkür ederim cevaplarınz için

Menüm
Sabah
Mantar lı omlet
5 zeytin
Ögle
Filtre kahve
Dondurma
Aksam
1 kepçe mercimek çorbası
İzmir köfte den 3 dilim patates 3 adet köfte
Salata
2 litre su
15.bin adım yürüyüş
Güzel menü...dondurmada haftasonu olduğu için sorun olmaz...hem masum kaçamsklardan bitanesi..15.bin adimla eritmişindir onu zaten

Ye canim kendini fazla sinirlama....sadece akşamlari dikkat et..

Keşke bunu yapabilsek leslieden çok daha eylenceli

Bence kendin doğaçlama yapabilirsin sporla karışık maksat tüm kasları çaliştirmak sevdiğin Bi müzikle çok zevkli oluyor ben Bi ara yapiyordum

Hele yaz meyvelerine bayilirim yaa. Artık minimum yiyerek atlatacagiz

Selam kızlar nasılsınız?? İnşallah herkes iyidir. Ben geldim ama müthiş yorgunum. Biraz dinleneyim geçmiş okuyucam..

Hosgeldin nası gecti

geçmiş olsun perihancım, tansiyonun düşüyor olabilir. sabah akşam ölçüp kaydetsen iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…