Bugün yine sapa saçma beslendim ama bikaçgünkinden yine iyiydi..yarin tam Apa diyetine uyacağlm artik....sporada başlayamadim başim fena dönüyor ..oturma odasinda kitap dolabinin üstünü silecektim kuşlar pisletmiş ..nerdeyse düşecektim sandalyeden zor tutundum..ilaçlarim bitmişti tekrar başladim bugün inşallah çabuk toparlanirim...ortalik bi durulsun doktora gidip kafamdan röntgen çektireceğim..normal değil bu başdönmelerim..
Teşekkür ederim canım geçen hafta denemiştim onu bende de işe yaramadı. İstediğim kadar dayanmadılar öyle de. Bu sefer bir kısmını kavanoza bir kısmını da kilitli buzdolabı poşetine koydum denemek için.Annem onları yıkamadan peçete havluya sarıp kağıt poşetle saklıyor ama en fazla 2 gün fazla dayanmıyor
Noldu canım ya tuzlu ayran falan iç tansiyonun yoksa ama en iyisi doktor tabi
Teşekkür ederim canım. Semizotunu hemen yemek gerekiyor o zaman.Maydanoz dereotu ve nane ve rokay hibi yeşillikleri temizleyip buzdolabı poşetine koyuyorum buzdolabının sebze bölümünde muhafaza ediyorum semizotunuda hemen yemiyeceksem yıksyıp pişirip derin dondurucuya atıyorum
Bugün akşam üzeri eşim Bi konak alsancak yürüsek mi dedi indik ayy ne özlemişim deniz havası kordon iyi yürüdüm fazla kalabalık da yoktu sakindimaskeli de olsa çok çok iyi geldi banahaftaya zaten yasak olur merak etme. millet dün dip dibe coşmuş. maske yok sosyal mesafe yok. asker uğurlamaları, halaylar......... artık 5 günde belirtileri çıkıyormuş zaten virüsün. hastaneler tetikteymiş. AVM ler açıldığından ve geçen pazartesiden bu yana vaka sayısı artmış.
sabah erkenden tenhayken gitmiştim. öğlene doğru insan sayısı artarken döndüm hemen. o nedenle iyi ki gitmişim diyorum. haftaya bıraksaydım muhtemelen yasak gelecek çünkü
Canım ben güzelce yıkayıp kurutma aparatında kuruyup geniş bir saklama kabına altına üstüne havlu kagıt sererek saklıyorum hem kullancagan zaman hemen temiz iyi oluyor 1 hafta dan fazla dayanıyorBurda herkes mutfak konusunda benden daha tecrübeli ve bilgili bir şey danışmak istiyorum.
Maydanoz, dereotu, nane, semizotu, ıspanak vs bu yeşillikleri nasıl saklıyorsunuz dolapta?
Aldığım hiçbir maydanoz demetini sonuna kdar kullanamıyorum sararıp soluyorlar hemen.
Nanelere çok üzülüyorum. Birkaç gün bile dayanmıyorlar.
Geçmiş olsun canım tansiyon degil Di demi Bi an önce Bi baktır kendine ihmal etmeBugün yine sapa saçma beslendim ama bikaçgünkinden yine iyiydi..yarin tam Apa diyetine uyacağlm artik....sporada başlayamadim başim fena dönüyor ..oturma odasinda kitap dolabinin üstünü silecektim kuşlar pisletmiş ..nerdeyse düşecektim sandalyeden zor tutundum..ilaçlarim bitmişti tekrar başladim bugün inşallah çabuk toparlanirim...ortalik bi durulsun doktora gidip kafamdan röntgen çektireceğim..normal değil bu başdönmelerim..
Cevizli tahini nasıl yapıyorsun güzel oluyormuMenüm
Kahvaltı
2 yumurtadan kaşarlı , pastırmalı, mantarlı omlet
Domates, marul
Cevizli tahin
Akşam
3 köfte
Büyük kâse salata
Cevizli tahin
Su
1 lt yi biraz geçti
Spor
Yok
Bütün gün toplam 1 saat oturdum
Kahvaltıdan sonra alışverişe gittim ( 5 dükkan)
Geldim 7 kilo domatesten konserve yaptım
Evi yüzünden topladım
Bugün kızımın doğum günüydü ( cumartesi)
Pazar günü gençler Süpriz doğum günü hazırladılar.
Bendende ikramlık bişeyler istediler
Onun hazırlıklarını yaptım
Şimdilik isim bitti, yorgunluk kahvemi içtim.
Sabah namazından sonra devam inşallah
Dereotu ve maydanozu peçete yada gazeteye sarıp buzdolabında saklıyorumBurda herkes mutfak konusunda benden daha tecrübeli ve bilgili bir şey danışmak istiyorum.
Maydanoz, dereotu, nane, semizotu, ıspanak vs bu yeşillikleri nasıl saklıyorsunuz dolapta?
Aldığım hiçbir maydanoz demetini sonuna kdar kullanamıyorum sararıp soluyorlar hemen.
Nanelere çok üzülüyorum. Birkaç gün bile dayanmıyorlar.
Bugün akşam üzeri eşim Bi konak alsancak yürüsek mi dedi indik ayy ne özlemişim deniz havası kordon iyi yürüdüm fazla kalabalık da yoktu sakindi
Canım ben güzelce yıkayıp kurutma aparatında kuruyup geniş bir saklama kabına altına üstüne havlu kagıt sererek saklıyorum hem kullancagan zaman hemen temiz iyi oluyor 1 hafta dan fazla dayanıyor
Geçmiş olsun canım tansiyon degil Di demi Bi an önce Bi baktır kendine ihmal etme
Teşekkür ederim cevaplarınz içinDereotu ve maydanozu peçete yada gazeteye sarıp buzdolabında saklıyorum
Naneyi 1 bardak suyun içine koyuyorum
geçmiş olsun canım. ben de kontrollerimi temmuzda yaptıracağım Allahın izniyle.
Gulhan1 çok geçmiş olsun, inşallah sıkıntılı bir durum yoktur
Sağolun kizlarGeçmiş olsun canım tansiyon degil Di demi Bi an önce Bi baktır kendine ihmal etme
Güzel menü...dondurmada haftasonu olduğu için sorun olmaz...hem masum kaçamsklardan bitanesi..15.bin adimla eritmişindir onu zatenMenüm
Sabah
Mantar lı omlet
5 zeytin
Ögle
Filtre kahve
Dondurma
Aksam
1 kepçe mercimek çorbası
İzmir köfte den 3 dilim patates 3 adet köfte
Salata
2 litre su
15.bin adım yürüyüş
Ye canim kendini fazla sinirlama....sadece akşamlari dikkat et..Menüm saat 12 de 2 yumurtadan soğanlı salata yanına biraz tereyağı ve peynir salatalik
Akşam fırında tavuk közlenmiş patlıcan 3 üçgende karpuz yedim
Kızlar meyve yemiyim diyorum ama inanın dayanamıyorum
Spor 10 bin adim
Sağol canimGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
Keşke bunu yapabilsek leslieden çok daha eylenceli
Menüm saat 12 de 2 yumurtadan soğanlı salata yanına biraz tereyağı ve peynir salatalik
Akşam fırında tavuk közlenmiş patlıcan 3 üçgende karpuz yedim
Kızlar meyve yemiyim diyorum ama inanın dayanamıyorum
Spor 10 bin adim
Selam kızlarnasılsınız?? İnşallah herkes iyidir. Ben geldim ama müthiş yorgunum. Biraz dinleneyim geçmiş okuyucam..
geçmiş olsun perihancım, tansiyonun düşüyor olabilir. sabah akşam ölçüp kaydetsen iyi olur.Bugün yine sapa saçma beslendim ama bikaçgünkinden yine iyiydi..yarin tam Apa diyetine uyacağlm artik....sporada başlayamadim başim fena dönüyor ..oturma odasinda kitap dolabinin üstünü silecektim kuşlar pisletmiş ..nerdeyse düşecektim sandalyeden zor tutundum..ilaçlarim bitmişti tekrar başladim bugün inşallah çabuk toparlanirim...ortalik bi durulsun doktora gidip kafamdan röntgen çektireceğim..normal değil bu başdönmelerim..
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | + | |||||
| +135 | +180 | |||||
| + | - | |||||
| - | - | |||||
@yst38 | - | - | |||||
| - | + | |||||
R reklam | - | - | |||||
F Fitimfitsinfit | +120 | + | |||||
@Gönulbagi | + | - | |||||
| - | - | |||||
| - | - | |||||
@adaçiçeği | + | + | |||||
B busefit | - | + | |||||
@dünya cadisi | +120 | +135 | |||||
| + | - | |||||
| - | - | |||||
| + | - | |||||
| + | + | |||||
| - | - | |||||
F fahriyeaba | + | + | |||||
@marifetliana | - |
Sağol kaptanim..geçmiş olsun perihancım, tansiyonun düşüyor olabilir. sabah akşam ölçüp kaydetsen iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?