- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Içim el vermedi oturmaya
Çok istiyorum dümdüz bir karin
Karından önce üst bacak ve kol yağları sıkıntım
Onlara yönelik çalıştım biraz
Yan yatarak bacak kaldırma: 20 sağ,20 sol
Sumo squat : 50
Kol cevirme : 70
Yana basma : 10 sağ, 10 sol ( bir daha basıyorsunuz,bir sola ,ben adını yana basma koydum :))
Köprü hareketi : 30
Kedi inek hareketi : 100
Duvarda şınav : 30
Bir hareket var şimdi açıklayacağım ondan 28
Popo yerde,ayaklar havada oturur pozisyondasınız, kollar bir daha bir sola
Durun bakalim görsel bulabilecek miyimEki Görüntüle 2645940
Işte bu,kollar bir daha bir sola ,göbeği eziyorsunuz
Geçen sene bir fitness hocası demişti ki ,bu hareketi en canım acıdığı anda bırakmazsan işte o zaman şampiyon sen olursun demistiyoutubeda tabi
Kedi inek neeee
Çok fazla spor yapınca daha fazla acıkma riskini göze alamıyorum sahsen
Evet çok iyi gidiyosun canim..sma dinlenme günüde yapiyorsin dimi..fazla yüklenme kaslarina.o dediğin hareketi bende yapiyorum..almancada Rusische dtehung..Türkce anlam olarak rus dönmesi.biraz komik olduAy baya iyi gidiyorum dimimaşallah bana
Bir de boğazı kısabilsem harika olacak insallah
Önceki gündü galiba yapmadımEvet çok iyi gidiyosun canim..sma dinlenme günüde yapiyorsin dimi..fazla yüklenme kaslarina.o dediğin hareketi bende yapiyorum..almancada Rusische dtehung..Türkce anlam olarak rus dönmesi.biraz komik oldu
Allah şifa versin canım, çok dikkat etBugün yine sapa saçma beslendim ama bikaçgünkinden yine iyiydi..yarin tam Apa diyetine uyacağlm artik....sporada başlayamadim başim fena dönüyor ..oturma odasinda kitap dolabinin üstünü silecektim kuşlar pisletmiş ..nerdeyse düşecektim sandalyeden zor tutundum..ilaçlarim bitmişti tekrar başladim bugün inşallah çabuk toparlanirim...ortalik bi durulsun doktora gidip kafamdan röntgen çektireceğim..normal değil bu başdönmelerim..
Cevizi elimle parçalıyorum, 1 çay kaşığı kadar tarçın ekliyorum, birazda tahin katip iyice karıştırıyorum.Cevizli tahini nasıl yapıyorsun güzel oluyormu
Ne çabuk döndünSelam kızlarnasılsınız?? İnşallah herkes iyidir. Ben geldim ama müthiş yorgunum. Biraz dinleneyim geçmiş okuyucam..
Dün menümü yazdım diye hatırlıyorum baby,
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş @Ekrl + + @sara_28 +135 +180 gezegenfeza + - @Eddaak - - @yst38 - - Lonely single girl - + @reklam - - @Fitimfitsinfit +120 + @Gönulbagi + - @Ya habibi5534 - - @60kiloyum - - @adaçiçeği + + @busefit - + @dünya cadisi +120 +135 Bir garip dertli + - @obezzto - - @MuMu85 + - @Natsume + + ISILDURU - - @fahriyeaba + + @marifetliana -
Sağol canim..düzelir inşallah
Sağol canim..vitamin tekviyelerine başladim tekrar umarim çabuk etkisi olur..yarin spora başlamsk istiyorum tekrar.. ben en iyisi dr.dan randevu alayim yinede.. zaten kimbilir kaç hafta sonra verecekler terminiAllah şifa versin canım, çok dikkat et
Evet canim yazmişin...yarin düzeltirimDün menümü yazdım diye hatırlıyorum baby,
Bugünde birazdan yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?