Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Içim el vermedi oturmaya
Çok istiyorum dümdüz bir karin
Karından önce üst bacak ve kol yağları sıkıntım
Onlara yönelik çalıştım biraz
Yan yatarak bacak kaldırma: 20 sağ,20 sol
Sumo squat : 50
Kol cevirme : 70
Yana basma : 10 sağ, 10 sol ( bir daha basıyorsunuz,bir sola ,ben adını yana basma koydum :))
Köprü hareketi : 30
Kedi inek hareketi : 100
Duvarda şınav : 30
Bir hareket var şimdi açıklayacağım ondan 28
Popo yerde,ayaklar havada oturur pozisyondasınız, kollar bir daha bir sola
Durun bakalim görsel bulabilecek miyim
Işte bu,kollar bir daha bir sola ,göbeği eziyorsunuz
Geçen sene bir fitness hocası demişti ki ,bu hareketi en canım acıdığı anda bırakmazsan işte o zaman şampiyon sen olursun demistiyoutubeda tabi

Kedi inek neeee
Çok fazla spor yapınca daha fazla acıkma riskini göze alamıyorum sahsen

Kedi inek neeee
Çok fazla spor yapınca daha fazla acıkma riskini göze alamıyorum sahsen

Bu
Merak etMe acıkmazsın canım
Ilk gün tek seferde 20 kol cevirmede oy anam yoruldum diyen ben bugün sanırsam 7. Gün 70 cevirme duraksamadan yapıyorum
Ben yaptıysam herkes yapar ve açılmaktan ziyade sporum boşa gitmesin diye kahve bile içemiyorsun merak etme

Ay baya iyi gidiyorum dimi maşallah bana
Bir de boğazı kısabilsem harika olacak insallah
Evet çok iyi gidiyosun canim..sma dinlenme günüde yapiyorsin dimi..fazla yüklenme kaslarina.o dediğin hareketi bende yapiyorum..almancada Rusische dtehung..Türkce anlam olarak rus dönmesi.biraz komik oldu

Yeşilliklere gelince benimde çok çöpe attığım oluyor ama en son aldığım yeni buzdolabı sebzeleri uzun süre koruma özelliği olduğu için daha uzun süre dayanıyor ,bugün bir baktım geçen haftadan 3 maydanoz var bu haftada 3 tane aldırmışım 6 olmuş bakalım ne kadar dayanacak

Evet çok iyi gidiyosun canim..sma dinlenme günüde yapiyorsin dimi..fazla yüklenme kaslarina.o dediğin hareketi bende yapiyorum..almancada Rusische dtehung..Türkce anlam olarak rus dönmesi.biraz komik oldu
Önceki gündü galiba yapmadım
Evet rus dönmesi olabilir
Ya da crazy cat dönmesi diyeyim ben rusları karıştırmayalım

Allah şifa versin canım, çok dikkat et

Kızlar iyi geceler giremiyorum annemler geldi memleketten hızlıca menülerimi yazayım bu haftalık böyle olsun
Ctesi

Kahvaltı 14.30
1salatalık
½ domates
6 zeytin
2 kk beyaz peynir
2 dilim çavdar ekmegi
Akşam 19.00
2 kase yayla çorbası
4 kaşık et sote
2 yk pilav
Bol salata

Pazar
Kahvaltı
12.00
½ domates
½ salatalık
7 zeytin
1dilim tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
5 parmak kızarmış patates
2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi şekersiz
Akşam 18.00
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık
1 porsiyon kızarmış tavuk
4 parmak kalınlıgında karpuz
1 kare sütlü çikolata türk kahvesi
İyi geceler kızlar sporsuz ama bol koşuşturmacalı.

Allah şifa versin canım, çok dikkat et
Sağol canim..vitamin tekviyelerine başladim tekrar umarim çabuk etkisi olur..yarin spora başlamsk istiyorum tekrar.. ben en iyisi dr.dan randevu alayim yinede.. zaten kimbilir kaç hafta sonra verecekler termini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…