- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
AlmanyaHadi ya neredesin sen
Benimde yokSlm bugünkü menüm
YOK
Sen istersen yaparsın aylinEvet maalesef gezom,hiç böyle olmamıştım.En son sanırım 82.5 la buraya gelmiştim
Almanya enteresan geliyor bana birçok adet ve işleyiş bakımından buradan duyduklarıma göre tabi diğer topiklerden vsMenüm
1 bardak su
Iftarı unuttum, onuda geç içtim
Spor
Yok
2 çöp kovası yıkadım, almancılar bilir, bizim çöp kovalarını belediye yıkamaz, biz kendimiz yıkarız
3 kg kadar kıymadan sulu köfte yaptım, 3 saat sürmüştür.
Sırtım kopuyor
3 kg kıymadan sulu köftede insani bitirir be bacım ne yaptın öyle nüfus çokmu evdeMenüm
1 bardak su
Spor
Yok
2 çöp kovası yıkadım, almancılar bilir, bizim çöp kovalarını belediye yıkamaz, biz kendimiz yıkarız
Sırtım kopuyor
Teşekkür ederimmNatsume hadi hayırlı olsun sporlarin
güzeller. nasılsınız. ben yerimde sayıyorum. demir depolarım tükenmiş. ileri derecede kansızlık başlamış. bu ayılıp bayılma halleri ondan. bide limonlu zencefilli kür yapıyordum. limonda tansiyonu düşürdü sanırım. sonuç ben pert.
bugün iyiyim şükür. gün içinde baş dönmelerim darlanmalarım oluyor ama iyiyim. bulantı kusma bayılıyor gibi uyuklama hallerim bitti.
bitti derken bu gün için. dün çok kötüydüm yine. diyeti bıraktım şimdilik eşim kızdığı için. abur cubura kaçmadan yemeye çalışıyorum. bişey görünce çok hevesleniyorum yiyorum. sonrada çıkarana kadar perişan oluyorum. hem zayıflayın hem sağlığınıza dikkat edin.
bugünkü kilom 75.9 yarın için bilmiyorum. hayırlısı.
Kiz senin cöpünü niye belediye yikasinMenüm
1 bardak su
Spor
Yok
Sırtım kopuyor
Burda insana hizmet yok fazla kendi isini kensin görecen dogrusu da bu bana göreAlmanya enteresan geliyor bana birçok adet ve işleyiş bakımından buradan duyduklarıma göre tabi diğer topiklerden vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?