Sabah ödemidir, bende aslinda dün aksam 77.2 cikmistim sabah 77.4 gece rüyamda yemek yedim zaarBenim üzüntüm takımın derecesi düşüyor az önce tartıldım sabah ki kilom dan 300 grm eksik sinir oldum sabah neredeydin dedim
Hareketi cogaltıcam bakalım
Benim üzüntüm takımın derecesi düşüyor az önce tartıldım sabah ki kilom dan 300 grm eksik sinir oldum sabah neredeydin dedim
Hareketi cogaltıcam bakalım
Sabah ödemidir, bende aslinda dün aksam 77.2 cikmistim sabah 77.4 gece rüyamda yemek yedim zaar
daha iyiyim canım. son zamanda çok ölçmedim. ama 50 nin üstünde nabız. tansiyon da daha iyi. aslında ölçsem iyi olur. sen nasılsın?
Seni cok takdir ediyorum sara masallah hic pes etmeden ilerliyorsunCanım bende aynıyım menülerim belli sporda yapıyorum ama bu ay iyice şaşırdı metabolizmam ama ben tedavim için kortizon kullanıyorum haşimato troidi de olunca ödemler can sıkıcı oluyor ama bunlar bahane değil ideal kiloma gelene kadar pes etmek yok sende pes etme
Seni cok takdir ediyorum sara masallah hic pes etmeden ilerliyorsun
Ayyy canımmm yaa güldürdün beniSabah ödemidir, bende aslinda dün aksam 77.2 cikmistim sabah 77.4 gece rüyamda yemek yedim zaar
Hele seni senin durumun da böyleyken azmine hayranım canım başarı az inşallah hepimizCanım bende aynıyım menülerim belli sporda yapıyorum ama bu ay iyice şaşırdı metabolizmam ama ben tedavim için kortizon kullanıyorum haşimato troidi de olunca ödemler can sıkıcı oluyor ama bunlar bahane değil ideal kiloma gelene kadar pes etmek yok sende pes etme
Ya ben yazmaya biraz vakit bulamıyorum diyetim iyi gidiyoKsuura bakma canım biraz sıkıntım vardı bugün 64.0 kilom. Ya ben grubu kötü etkileidigmi düşünüyorum eğer oyleyse tekrar diyet kafasına girene kadar biraz uzaklasabilirim isterseniz
12 ye kadar ve asla unutmaman lazım.Kaça kadar kilo bildirimi yapmam gerekiyo
Hayırlısı olsun InşallahÇok üzgünüm yaaaa o kadar uğraşıyorum bu ayın sonunda doktora gidip kortizonu kesecem inşallah
Geçmiş olsun canımSlm kızlar kusura bakmayın oglum baştaydı bu hafta hep onunla ilgilendim kilo bildirimini unuttum kilom sabit.
Bende yazmıyorum canımBen içtiğim çayı ve kahveyi yazmıyorum ama çayı da kahveyi de sade içiyorum.şeker ya da süt eklemiyorum.
Önemli mi yazayım mı onları da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?