Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben 9 ay önce baktırdım troit de sorun yok vitamin sadece magnezyum eksik cıkmış tı diger degerlerim normal idi olmassa yine Bi baktırmak ta fayda var tabiiki şu an magnezyum takviyesi alıyorum
Çok şükür canım hedef kilona da çok yakınmışsın zaten yeni farkettim sorun yoktur muhtemelen

64 kiloyum 50 olmak istiyorum
Olabilirsin istersen ..hoşgeldin aramiza
Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

Ben sallaniyom hala ama birakmadim ve bitince iyi ki birakmamisim diyecegime eminim
Bende direnicem bakalim..sonuna kadar inşallah devam etmek istiyorum 2 hafta tuzsuz sebze yemek olayi biraz ürkttü beni...ama inşallah alnimizin akiyla atlatiriz o dönemide..

Bende direnicem bakalim..sonuna kadar inşallah devam etmek istiyorum 2 hafta tuzsuz sebze yemek olayi biraz ürkttü beni...ama inşallah alnimizin akiyla atlatiriz o dönemide..
Evet o beni de fazlasiyla ürkütüyo sebze yiyemem kesinlikle oruc acilan günlerde gördüm almiyor icim.ama bakliyat li salata kuruyemis bi sekilde idare etmeyi planliyorum zaten 6 günü oruc olucak

Evet o beni de fazlasiyla ürkütüyo sebze yiyemem kesinlikle oruc acilan günlerde gördüm almiyor icim.ama bakliyat li salata kuruyemis bi sekilde idare etmeyi planliyorum zaten 6 günü oruc olucak
Kuşkonmazda iyi olur bence..limonlu ..bişekildr yapcaz inşallahh birbirimize destek olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…