Yarin yine akşam yemeğinden sonra oruca niyetlenme var dimi...Kan grubumda bulgur vardir insallah
Hayırlısı olsun Inşallah
Benim 3 hafta deneme suremdi diye bildirim yapmiycam sandım listeye girince yapicam diyordum@reklam
@Gonulbagi
@Ya habibi5534
F fahriyeaba
A adacicegi kilo bildirimlerini unutmayin
@Efser
WitcherGirl
@marifetliana sizler nerdesiniz
Yok canim yine bildirim yapsan iyi olur.tabi listedeyken mecburi yapilmasi lazim..Benim 3 hafta deneme suremdi diye bildirim yapmiycam sandım listeye girince yapicam diyordum
Kusura bakmayın 82.5 fark 1.5
Evet canimYarin yine akşam yemeğinden sonra oruca niyetlenme var dimi...
Benimki 0 ve bulgur yok.Kan grubumda bulgur vardir insallah
EvetYarin yine akşam yemeğinden sonra oruca niyetlenme var dimi...
Çok şükür canım hedef kilona da çok yakınmışsın zaten yeni farkettim sorun yoktur muhtemelenBen 9 ay önce baktırdım troit de sorun yok vitamin sadece magnezyum eksik cıkmış tı diger degerlerim normal idi olmassa yine Bi baktırmak ta fayda var tabiiki şu an magnezyum takviyesi alıyorum
Olabilirsin istersen ..hoşgeldin aramiza64 kiloyum 50 olmak istiyorum
Ben sallaniyom hala ama birakmadim ve bitince iyi ki birakmamisim diyecegime eminimNasip olursa bende niyetlencem..bi birakmak istiyorum ama bir taraf yine çekiyo beni çok karasizim
Birakanlar ne durumda acrba pişmanlarmidir
Hosgeldin64 kiloyum 50 olmak istiyorum
Bende direnicem bakalim..sonuna kadar inşallah devam etmek istiyorum 2 hafta tuzsuz sebze yemek olayi biraz ürkttü beni...ama inşallah alnimizin akiyla atlatiriz o dönemide..Ben sallaniyom hala ama birakmadim ve bitince iyi ki birakmamisim diyecegime eminim
Evet o beni de fazlasiyla ürkütüyo sebze yiyemem kesinlikle oruc acilan günlerde gördüm almiyor icim.ama bakliyat li salata kuruyemis bi sekilde idare etmeyi planliyorum zaten 6 günü oruc olucakBende direnicem bakalim..sonuna kadar inşallah devam etmek istiyorum 2 hafta tuzsuz sebze yemek olayi biraz ürkttü beni...ama inşallah alnimizin akiyla atlatiriz o dönemide..
Kuşkonmazda iyi olur bence..limonlu ..bişekildr yapcaz inşallahh birbirimize destek olarakEvet o beni de fazlasiyla ürkütüyo sebze yiyemem kesinlikle oruc acilan günlerde gördüm almiyor icim.ama bakliyat li salata kuruyemis bi sekilde idare etmeyi planliyorum zaten 6 günü oruc olucak
Hosgeldin64 kiloyum 50 olmak istiyorum
Bırakıp pişman olacağınaNasip olursa bende niyetlencem..bi birakmak istiyorum ama bir taraf yine çekiyo beni çok karasizim
Birakanlar ne durumda acrba pişmanlarmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?