- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hoşgeldin canım64 kiloyum 50 olmak istiyorum
KesinlikleBen sallaniyom hala ama birakmadim ve bitince iyi ki birakmamisim diyecegime eminim
Dün bamya yemeği yedim, bol limonluBende direnicem bakalim..sonuna kadar inşallah devam etmek istiyorum 2 hafta tuzsuz sebze yemek olayi biraz ürkttü beni...ama inşallah alnimizin akiyla atlatiriz o dönemide..
Onu bir sefer hastanede yatarken getirdiler, yedim hiç beğenmedim.Kuşkonmazda iyi olur bence..limonlu ..bişekildr yapcaz inşallahh birbirimize destek olarak
Harikasın fulya cım
iyi çıkar inşallah canım sonuçların.Merhaba arkadaşlarım,hepinize sevgiler selamlarben bugün de regl olmayınca doktora gittim. Ultrasonda baktı, rahim duvarında kalınlaşma var dedi. Menopoz öncesi döneme girmişim. Bir ilaç verdi regl olmak için, bittiğinde regl olacaksın dedi. Bundan sonra takipte olacağım. Kan tahlili ve hazır gelmişken smear de verdim. Sonuçları mail olarak gelecek
saolasın. iyi yürümüşümHarikasın fulya cım
Bende daha tuzsuz denemedim ama haşlayip üzerine bol limon ve zeytinyaği olabilir denerim belkiOnu bir sefer hastanede yatarken getirdiler, yedim hiç beğenmedim.
Evde yapılınca nasıl olur acaba
Sen nasıl yapiyorsun
Kan grubumda bulgur vardir insallah
Inşallah iyi çıkar sonuçları canımMerhaba arkadaşlarım,hepinize sevgiler selamlarben bugün de regl olmayınca doktora gittim. Ultrasonda baktı, rahim duvarında kalınlaşma var dedi. Menopoz öncesi döneme girmişim. Bir ilaç verdi regl olmak için, bittiğinde regl olacaksın dedi. Bundan sonra takipte olacağım. Kan tahlili ve hazır gelmişken smear de verdim. Sonuçları mail olarak gelecek
selamlar nerelerdesin ..bir geldin geri kayboldun.:)Selamlarr hanımlar. :)
Bu diyette kurtarici oldu :)bulguru ben de çok seviyorum. çok lezzetli bir yiyecek.
Tamm ablam dikkat edicem12 ye kadar ve asla unutmaman lazım.
Hoşgeldiniz aramıza64 kiloyum 50 olmak istiyorum
Süper
Geçmiş olsun canım inşallah temiz cıkar sonuçlarınMerhaba arkadaşlarım,hepinize sevgiler selamlarben bugün de regl olmayınca doktora gittim. Ultrasonda baktı, rahim duvarında kalınlaşma var dedi. Menopoz öncesi döneme girmişim. Bir ilaç verdi regl olmak için, bittiğinde regl olacaksın dedi. Bundan sonra takipte olacağım. Kan tahlili ve hazır gelmişken smear de verdim. Sonuçları mail olarak gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?