Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sonuçların temiz çıkar inşallah canım

İyi akşamlar

menüm

sabah
Kahve
Gün kurusu
Beş fındık beş badem

öğle
Bir kase erişteli terbiyeli yeşil mercimekli çorba
Semizotu salatası

ara
Çilek 5-6 tane

akşam
Patlıcan yemeği
Az çorba
Birkaç kaşık havuçlu pilav

su: 2 bardak sadece

Bugün hiç iyi değilim canım sürekli bir şeyler istiyor.
Tatlı tariflerine bakıyorum, kek mi yapsam kurabiye mi, sütlü tatlı mı diye düşünürken buluyorum kendmi. Markete gidecektim az daha abur cubur olmaya. Hava kararacak diye vazgeçtim. Ama eşim ben gideyim diyor
göndermedim şimdilik ama düşünceler düşünceler

Son düzenleme:
Dediğim gibi çıkmış
Inşallah süre uzar

20 dakika leslie yaparsin dimi aslinda bukadar yasakli yiyeceklere 1 saat Lesliyi hakketinya neyse...

Menüm saat 12 de yumurta salatası soğanlı maydanoz ve tereyağlı
Birazcık peynir 2 ceviz
Akşam mercimek koftesi yaptım bol yesillikli doyana kadar yedim bulgurunu az mercimeğini çok koyuyom ben
Birazda kiraz yedim
Spor 5000 adım attı 45 dk Leslie
Dün 12000 adım qtmisim

..
Haftada 1 gün kendine izin verebilirsin ama abur cuburlardan paketli ürünlerden uzak dur canim eyer canin illaki tatli bitşey çekiyorsa sağlikli olanlarini tercih et..o hazir paketli ürünlerden sonra kurtulamiyotsun kisir döngü yaşarsin...inan ben uzak dura dura hiç aramiyorum ..aklima bile gelmiyo..tek vazgrcemediğim şey şerbetli tatlilar ..onuda çocuklar aldirmasa kendim almiyorum -şimdilik- :) ilerde alsamda az yerim ..ama depresyonlu bunalimli olduğum dönemlerde canim çrksede almam ozaman 1 dilim değil 1 paket yerim gözüm görmez...

Iyi akşamlar arkadaşlar
Ailevi durumumuz fazlasıyla düzeldi hamd olsun eşim ise başlayınca
Ama başka bir huzursuzluk var üzerimde
Oğlumu doğurdugum kilodayım neredeyse
Arada 2 kg var ,ne fark ederki
Birkaç gün yorum yapmak istemiyorum
Sadece izlerim
Cuma günü bildirim yaparım
Inşallah
Halbuki ne güzel başlamıştı haziran

Desteğin için teşekkür ederimm
Çikolata dışında paketli gıdalara pek ilgim yok çikolatayı da bitter seviyorum ama işte bazen insanın canı aşerir gibi istiyor
Tehlikeli saatleri atlattım gibi bu saatten sonra bulamam abur cubur

Canim yapma lütven böyle...sakın pes etme.şimdi birakirsan artik zor toparlanitsin vucüdun spora alişmişken bence birakma...bak benim ne büyük ailevi sorunlarim var yinede sporumu birakmadim...spor disiplin isteyen birşeydir...yok öyle .bugün canim spor yapmak istemiyo lüksümüz olamaz....okadar emeğini çöpemi atacaksin

Sakın bırakma.Buraya gelecek olmak bile insanı motive ediyor.Mesela benim canım gün içinde bir şey çekiyor akşam bunu yazamam gruba diye düşünüp vazgeçiyor um yemekten.
Sonra menünün altına yarım saat bile olsa spor eklemek istiyorum sizin sporlarınızi görünce.Ben de kalkıp spor yapıyorum az da olsa.
Ben yeniyim henüz yolun başındayım keşke daha önce katilsaymisim bu gruba.
Sakın bırakma senin yaptığın sporu görünce ben azmine hayran oldum.Tam sonuç almaya baslayacakken lütfen pes etme.

Yok spordan vazgeçmiyorum canım benim
Ama 80.7 kg çıktım sabah, çok daraldım. Uğraş uğraş boşa
Ama az önce afedersiniz wc çıktım azıcık o psikoloji düzeldı gibi
Inanır.misin sanki bağırsaklarım ağlıyor
Evet evet laf olsun diye ya da gırgırına söylemiyorum resmen ağlıyor gibi hissediyorum
Dedim ya wc çıktım hafiften bir rahatlık geldi
Ama bir günde 2.1 kg şişince haliyle.aglamakli oldum
.....
Ama durrrr
Dediğim gibi daha bitmedi
......
Kendimden nefret ediyorum zayuflayamuyorum yazılarına baktım sadece ben değilim ve çare tek
Irade
....
Gezegene ba-yı-lı-yo-rum iradesi 10 numara maşallah
O kadar olmasa da deneyeceğim
Çok sağ ol her zaman yanımda olduğun icin

Son düzenleme:
Sağ o cadım benimeksik olma
Evet yanlış yazmadım cadım tatlı cadı

Tatlim yaa bak bende aynı durumdayım ben bu yaşımda pes etmiyorsam sana ne oluyor benim de ailevi sorunlarım var benim eş 7/24 başımda artı evlatların sorunları aaaaaa topla kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…