İşte bu pes etmek yok arada azar işitmek iyi dir dirGulhan1 Nergis 35 @dunya cadisi
Sağ olunnnn gerçekten havlu atacak reddedeydim ama sözlerinizle kalktım sporumu yaptım ve şu an devam ediyorum
O gazla 100 mekik cektim
Iyi ki varsiniz
Emini. Ben de eksi göreceğim artik
Aynen ye ye nereye kadar böyle sonuçta hepsinin tadını da biliyoruzAa doğru ya unutmuşum gezom.Pazartesi günü bende başlıyorum artık.Ye ye ye nereye kadar.Dünden beri de su böreği ve baklavaya doydum valla.Günlerdir su böreği,baklava,sarma,kurabiye,puaça,ekmek... siparişleri de hem çok yordu hem de çok yedirtti.Artık yeter yaani dedim nereye kadar Gezoom
Hoşgeldin bacımCanlar kuzular günaydın ben geldim.
Özledim sizleri
Yeni arkadaşlar gelmiş hosgelmis.
Baş donmelerim uyuklamam geçti çok şükür biraz halsizligim var. Gün içinde daralıyor halsizlesiyorum.
Eşim neyin var diyet filan yok dedi kızdı. Yeme işine dikkat etmeye çalışıyorum ama spor yok.
Sizler nasılsınız. Geçmiş yapamadım. Önemli bisiler varsa bana söyleyin lütfen.
Perihan attığın yağı buldum. Burda soğuk sıkım açık olarak buldum ama buradaki arastirmamda onermediler. Alsam nasıl kullanmam gerekiyor bilmiyorum.
Hepinizi özledim
Ha hatirladim onu bilmiyorum canlm o sana attiğim sayfada konu açilmişti çocuklariyla ayni sorunu yaşayanlar..orda tesadüfen okumuştum ..Oğlum için yazdığın kuzum
Aynen öyleİşte bu pes etmek yok arada azar işitmek iyi dir dir
Aynen ye ye nereye kadar böyle sonuçta hepsinin tadını da biliyoruz
Hoşgeldin bacım
❤❤❤Hayırlı sabahlar kızlar
Önemli bisey yok canım, iyi olmana sevindim
Hoşbuldum ablalarimİşte bu pes etmek yok arada azar işitmek iyi dir dir
Aynen ye ye nereye kadar böyle sonuçta hepsinin tadını da biliyoruz
Hoşgeldin bacım
Su böreği sevilmez mi be gezom.Yapması hiç zor değil aslında ama boşver sana göre zor olsun.Bakalım yarın kaç kilo gelicemSu böreğine bayılırım.
Neyseki yapması zor birde eşim sevmez. Yoksa bende yapar yerdim.
Geleceğine çok sevindim. Evet ye ye nereye kadar.
Gayet iyiyim canımHoşbuldum ablalarim
Nasılsınız.
Bu hafta kötü olmuş sonuç. Bizimde ortamiz yok ya ilk ya son siradayiz
Eşim yese ne yapar eder mutlaka evde bulundururdum.Su böreği sevilmez mi be gezom.Yapması hiç zor değil aslında ama boşver sana göre zor olsun.Bakalım yarın kaç kilo gelicem
Gelmene çok sevindim.Ayşem,Allahın izniyle yarın kilo bildirimi yapıp başlıyorum.Ama daha önceki gibi düzenli paylaşım ve menü bildirimini yapamam.İşlerim çok yoğun biliyorsun hiç zamanım olmuyor.Eğer sorun olmaz der kabul edersen yarın başlıcam inşallah
moni
Çok sevindimAyşem,Allahın izniyle yarın kilo bildirimi yapıp başlıyorum.Ama daha önceki gibi düzenli paylaşım ve menü bildirimini yapamam.İşlerim çok yoğun biliyorsun hiç zamanım olmuyor.Eğer sorun olmaz der kabul edersen yarın başlıcam inşallah
moni
Maşallah ablam. Ne zaman geliyorsun buralara.Gayet iyiyim canım
Dün kızımdaydım, Görümcem kendine olmayan kıyafetlerini ayırmış, birazını aldım, turkiyedeki yeğenlerime götürmek için.
Biri dikkatimi çekti, deneyim dedimbana oldu
Şaşırdım, diğerlerinide denedim 1 pantolon hariç hepsi oldu.
O pantolonda 34 beden, diğerleri 36, 38
Şok oldum.
Artık gerçekten fazla vermek istemiyorum.
Programa sonuna kadar devam edeceğim
Ne kullanıyorsunuz??Almanya'da komşumuzun kızı var bizim ufakligin takviyesini getiriyor. Gelecek mi acaba bı sorsam gelirken getirse Ağustos ta bitiyor takviyemiz.
Bı tür vitamin takviyesi. Burada muadili iyi geldi. Dr daha destekli diye oradan söyledi. Amino asit takviyesi gibi bişeyNe kullanıyorsunuz??
Kısmet olursa 18 temmuzMaşallah ablam. Ne zaman geliyorsun buralara.
Çok mutlu oldum adina canim...Gayet iyiyim canım
Dün kızımdaydım, Görümcem kendine olmayan kıyafetlerini ayırmış, birazını aldım, turkiyedeki yeğenlerime götürmek için.
Biri dikkatimi çekti, deneyim dedimbana oldu
Şaşırdım, diğerlerinide denedim 1 pantolon hariç hepsi oldu.
O pantolonda 34 beden, diğerleri 36, 38
Şok oldum.
Artık gerçekten fazla vermek istemiyorum.
Programa sonuna kadar devam edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?