Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Süpersin canım Maşallah sana darısı bana

Menüm
Kahvaltı
Peynir, zeytin
Domates ( bol), roka, nane
Cevizli tahin

Akşam
1 büyük parça et
4 kanat
Köz biber, bol domates

Şu
1 lt yi geçmiştir
Spor
1 saat yürüyüş 180 puan
öğünlerinde tek et çeşidi ye canım. kırmızı et, tavuk, hindi, balık....karıştırmak zararlıymış.
Kısmet olursa 18 temmuz
Bizim izin karışık canım, biletleri aldık, alman devleti oyun üstüne oyun çeviriyor.
Inşallah gelebiliriz
ne oyunu canım?

Çok mutlu oldum adina canim...
Banada 38 büyük geliyor..önceden 42 beden giğiniyordum 38 beden giysem ne mutlu bana derdim ..ama artik bende 36 giğiniyotum
2 haftaya 36 ya düşerim heralde ama gerçekten artık yavaş gitsin diyorum da esas açıklar yarından itibaren başlıyor. Çok gider heralde

çok sevindim canım. beni de motive et. fena bozuldum çünkü. toplayamıyorum.
Ahh canımsın bende toparlayamadığım için 90 lara çıktım ya.Bi de teyzemi kaybettik meme kanseriydi belki daha önce bahsetmişimdir.100 kg kadın bir deri bir kemik kalmış çok içimiz yandı çooookk Bambaşka bir insandı,hayat dolu pozitif hep mutlu görünen biriydi.Psikolojim hepten alt üst oldu.20 gün oldu vefat edeli anca biraz kendime geldim.Teyzem 100 kg olduğu bir zaman,ben üzerimi değiştirirken yanlışlıkla odaya girmişti "ne kadar güzel vücudun var öyle" demişti.Hiç unutmuyorum,tabii o zaman 60 kiloydum.Canım benim bir deri bir kemik vefat etti.
Artık kendimize gelme zamanı,bu kiloyla mutsuzsak Allah ın izniyle zayıflayacağız Fulyacım

öğünlerinde tek et çeşidi ye canım. kırmızı et, tavuk, hindi, balık....karıştırmak zararlıymış.
ne oyunu canım?
Evet ona hep dikkat ediyordum, kanadı en son pişirdiler, onu beklesem geç kalacaktım, et ile başladım. Bitmeye yakın kanat geldi. Yemesem aklım kalırdı ( tavuğu çok seviyorum)

Bir söylenti var 1 temmuza kadar uçuşlar AB ye bağlı olmayan ülkelere kapalı diye
Başka bir söylenti 1 ağustosa kadar kapalı diyor
Bir diğeri
Eğer bizler Türkiye deyken tekrar vaka çıkarsa geri dönüşler olmayacak.

Bunların hepsi Tr yi sıkıştırmak için oynanan oyun.
Burda türkler hep son sınıf
Diğer ülkelerden gelenlere türklerden üstün tutuyorlar
Aslında sevdiklerinden deyil, onları kolayca ezebilecekler fakat türklerden korkuyorlar onuda açıktan söyleyemiyorler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…