Ben hayal bile etmiyorum. 40-42 iyidirÇok mutlu oldum adina canim...
Banada 38 büyük geliyor..önceden 42 beden giğiniyordum 38 beden giysem ne mutlu bana derdim ..ama artik bende 36 giğiniyotum
Süpersin canım Maşallah sana darısı banaGayet iyiyim canım
Dün kızımdaydım, Görümcem kendine olmayan kıyafetlerini ayırmış, birazını aldım, turkiyedeki yeğenlerime götürmek için.
Biri dikkatimi çekti, deneyim dedimbana oldu
Şaşırdım, diğerlerinide denedim 1 pantolon hariç hepsi oldu.
O pantolonda 34 beden, diğerleri 36, 38
Şok oldum.
Artık gerçekten fazla vermek istemiyorum.
Programa sonuna kadar devam edeceğim
Nasıl da hatırlıyorsun canım benim ❤ sabah yatak da telefon arıyorumGelmene çok sevindim.
İşinin yoğunluğunu biliyoruz, telefon elinde uyuklayıp kalıyordun
İnan senin de gelmene çoookk sevindim obeztom.Sen bugün mü başlıyorsun,ben yarın ilk bildirimle başlıcam inşallahÇok sevindimhadi hep birlikte zayıflayalım
Biz de sana güzel sağlıklı mutlu bir gün diliyoruz kaptanım.musmutlu sağlıklı bir gün diliyorum
öğünlerinde tek et çeşidi ye canım. kırmızı et, tavuk, hindi, balık....karıştırmak zararlıymış.Menüm
Kahvaltı
Peynir, zeytin
Domates ( bol), roka, nane
Cevizli tahin
Akşam
1 büyük parça et
4 kanat
Köz biber, bol domates
Şu
1 lt yi geçmiştir
Spor
1 saat yürüyüş 180 puan
ne oyunu canım?Kısmet olursa 18 temmuz
Bizim izin karışık canım, biletleri aldık, alman devleti oyun üstüne oyun çeviriyor.
Inşallah gelebiliriz
Sana da fulyacım.Ben de yarından itibaren aranızdayım inşallahmutlu pazarlar kızlarrr
Sana da fulyacım.Ben de yarından itibaren aranızdayım inşallah
Ben zaten listedeyim de bu hafta kafamı ancak toparlayabildimİnan senin de gelmene çoookk sevindim obeztom.Sen bugün mü başlıyorsun,ben yarın ilk bildirimle başlıcam inşallah
Öyle mi listede misin,dikkat etmemişim inşallah bende listede olurum.Tabii ki kaptanım düzenli paylaşım ve menü bildirim yapamayacığımı kabul ederseBen zaten listedeyim de bu hafta kafamı ancak toparlayabildim
2 haftaya 36 ya düşerim heralde ama gerçekten artık yavaş gitsin diyorum da esas açıklar yarından itibaren başlıyor. Çok gider heraldeÇok mutlu oldum adina canim...
Banada 38 büyük geliyor..önceden 42 beden giğiniyordum 38 beden giysem ne mutlu bana derdim ..ama artik bende 36 giğiniyotum
Hadi gözün aydınmerhaba kizlar kendi evime gectim. temizlige daldim ugrayamadim. diyet devam gorumcemde aldigim artilari da verdim sukur
Ahh canımsın bende toparlayamadığım için 90 lara çıktım ya.Bi de teyzemi kaybettik meme kanseriydi belki daha önce bahsetmişimdir.100 kg kadın bir deri bir kemik kalmış çok içimiz yandı çooookkçok sevindim canım. beni de motive et. fena bozuldum çünkü. toplayamıyorum.
Sen 50 leri görmüş kadınsın, inanıyorum başlayınca arkası gelirSüpersin canım Maşallah sana darısı bana
Evet ona hep dikkat ediyordum, kanadı en son pişirdiler, onu beklesem geç kalacaktım, et ile başladım. Bitmeye yakın kanat geldi. Yemesem aklım kalırdı ( tavuğu çok seviyorum)öğünlerinde tek et çeşidi ye canım. kırmızı et, tavuk, hindi, balık....karıştırmak zararlıymış.
ne oyunu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?