başınız saolsun canım çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Rabbim bize ve tüm sevdiklerimize sağlık sıhhat afiyet versinAhh canımsın bende toparlayamadığım için 90 lara çıktım ya.Bi de teyzemi kaybettik meme kanseriydi belki daha önce bahsetmişimdir.100 kg kadın bir deri bir kemik kalmış çok içimiz yandı çooookkBambaşka bir insandı,hayat dolu pozitif hep mutlu görünen biriydi.Psikolojim hepten alt üst oldu.20 gün oldu vefat edeli anca biraz kendime geldim.Teyzem 100 kg olduğu bir zaman,ben üzerimi değiştirirken yanlışlıkla odaya girmişti "ne kadar vücudun var öyle" demişti.Hiç unutmuyorum,tabii o zaman 60 kiloydum.Canım benim bir deri bir kemik vefat etti.
Artık kendimize gelme zamanı,bu kiloyla mutsuzsak Allah ın izniyle zayıflayacağız Fulyacım
İnşallah canım,bu sözlerin daha da motive etti tşk ederimSen 50 leri görmüş kadınsın, inanıyorum başlayınca arkası gelir
Amiiinn canım,Rabbim sizlere sevdiklerimize gençlerimize sağlıklı uzun ömürler versin inşallahbaşınız saolsun canım çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Rabbim bize ve tüm sevdiklerimize sağlık sıhhat afiyet versin
zor olmuştur senin için. kolay değil haklısın.
Diviiiii ❤ sende mi geldin kıızz?Beğenip beğenip kaçmak yokAmiiinn canım,Rabbim sizlere sevdiklerimize gençlerimize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Başınız sağ olsunAhh canımsın bende toparlayamadığım için 90 lara çıktım ya.Bi de teyzemi kaybettik meme kanseriydi belki daha önce bahsetmişimdir.100 kg kadın bir deri bir kemik kalmış çok içimiz yandı çooookkBambaşka bir insandı,hayat dolu pozitif hep mutlu görünen biriydi.Psikolojim hepten alt üst oldu.20 gün oldu vefat edeli anca biraz kendime geldim.Teyzem 100 kg olduğu bir zaman,ben üzerimi değiştirirken yanlışlıkla odaya girmişti "ne kadar güzel vücudun var öyle" demişti.Hiç unutmuyorum,tabii o zaman 60 kiloydum.Canım benim bir deri bir kemik vefat etti.
Artık kendimize gelme zamanı,bu kiloyla mutsuzsak Allah ın izniyle zayıflayacağız Fulyacım
Bende eskilerdenim. Kayseri deyim merkezdeMthn83 siz ne zamandır burdasınız,kaç kilosunuz?Ben Kayseliyim,nickiniz de 38 i görünce geçen gün ondan sormuştum size
Allah razı olsun Rabbim sizlere sağlıklı uzun ömürler versin inşallah yavrunla beraberBaşınız sağ olsun
AminAllah razı olsun Rabbim sizlere sağlıklı uzun ömürler versin inşallah yavrunla beraber
Ne güzel 76 kilosunuz.Sizin yolunuz bana göre daha yakın 76 ya bile özenir oldumBende eskilerdenim. Kayseri deyim merkezde
Şu 76 diyelim kiloma
Allah razı olsun Natsumem Rabbim sizlere evlatlarımıza gençlerimize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Amin ablacımAllah razı olsun Natsumem Rabbim sizlere evlatlarımıza gençlerimize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Allah rahmet eylesin ,yerinde rahat ettirsin insallah.Allah razı olsun Rabbim sizlere sağlıklı uzun ömürler versin inşallah yavrunla beraber
Başınız sağ olsun canım Allah kalanlara uzun ömür ve sabır versinAhh canımsın bende toparlayamadığım için 90 lara çıktım ya.Bi de teyzemi kaybettik meme kanseriydi belki daha önce bahsetmişimdir.100 kg kadın bir deri bir kemik kalmış çok içimiz yandı çooookkBambaşka bir insandı,hayat dolu pozitif hep mutlu görünen biriydi.Psikolojim hepten alt üst oldu.20 gün oldu vefat edeli anca biraz kendime geldim.Teyzem 100 kg olduğu bir zaman,ben üzerimi değiştirirken yanlışlıkla odaya girmişti "ne kadar güzel vücudun var öyle" demişti.Hiç unutmuyorum,tabii o zaman 60 kiloydum.Canım benim bir deri bir kemik vefat etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?