- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Harikasin canim...Neyse minnoşum kucağına oturmak istiyorum dedi
Bıraktım sporu
Kollar yukarı aşağı: 100
Squat : 100
Mekik : 100
Sabır, sabır, sabırGulhan1 @Ekrl @dunya cadisi
Sağ olunnnn gerçekten havlu atacak reddedeydim ama sözlerinizle kalktım sporumu yaptım ve şu an devam ediyorum
O gazla 100 mekik cektim
Iyi ki varsiniz
Emini. Ben de eksi göreceğim artik
1. Sayfada var canoHayırlı geceler hanımlar
Spor puanlamasını neye göre yapıyorsunuzGulhan1
Hangi hareketler kaç puan,leslie 30-45-60 dk kaçar puan
Yok önemli degilHarikasin canim...
Puanlarinida tam tamina hesaplarim sorun değil ..
Bana kalsa tek öğün bile fazlasıyla doyuruyor ama nedense bir açlıktır sanırsam göz açlığıSabır, sabır, sabır
Ben kaç kez diyet yapıp bıraktım.
Bu seviyeler sistemini bulmadan önce grubu terketmeyi bile düşündüm.
Sistemi öğrenip başlayınca haydi bismillah deyip başladım. Kilo verdigimi görünce profilimin ordaki yazıyı değiştirdim.
Bende tam kendimden ümidi kesmiştim.
Bugün daha 6 ay dolmadan 22 kilo verdim.
Sadece kendin için doğru olan beslenmeyi bulup kararlı olman gerekiyor.
Bana en güzel gelen 2 öğün, ya bu seviyeler yada karatay usulü.
Gerisini topla çöpe at.
Sende deneme yanılma yöntemiyle kendi doğrunu bulacaksın
Insülin direnci olanlara veriliyor diye biliyorum.Yok önemli degil
Ben kendime yeni hareketler şekiller falan da uyduruyorum zaten
Benim ödülüm eksi görmek ama bakalim
Bana kalsa tek öğün bile fazlasıyla doyuruyor ama nedense bir açlıktır sanırsam göz açlığı
Onu bir yenemedim
......
Normalde ben tavsiye ile baş ağrısı ilacı bile kullanmayan bir tipim kolay kolay başkasının.lafiyla ilaç kullanmam hatta hiç
Ama şu süreçte gorumcem vs ,hatta eşim de ısrarcı olmayarak sadece teklif olarak dedi ki istersen glifor dene açlık şeker bilmemnesini vs anladiniz işte onu dengeliyor acıkmıyorsun dediler
Ama ben pek emin değilim
Az önce 2018 kasımda diyetisyen gittiğimde kan değerlerime baktım her şey normal gibi gözüküyor
....
Tabi 2 senede baya yıkıma uğrayanlar olmuştur
..
Kararsizim Bu glifor nedir, şeker hastaları kullanıyor genellikle, ben şeker hastası değilim ama obez 2 olduğum için yakındır Allah korusun
Şu an doktora da gidemem bu sebepten hem zaten vakit yok fırsat yok
Kullanan var mı acaba hangi hastalığınız için doktor verdi
Merak etmeyin siz dediniz diye kullanmam vebal almazsınız yani
Sadece öğrenmek istiyorum
Aa doğru ya unutmuşum gezom.Pazartesi günü bende başlıyorum artık.Ye ye ye nereye kadar.Dünden beri de su böreği ve baklavaya doydum valla.Günlerdir su böreği,baklava,sarma,kurabiye,puaça,ekmek... siparişleri de hem çok yordu hem de çok yedirtti.Artık yeter yaani dedim nereye kadar Gezoom1. Sayfada var cano
Kuzum en kötü bı aile hekimi takibinde ol. Kan şekeri ayarlarını bozma. 2 yıl değil 2 ay öncesi kan değerleri bile birbirini tutmuyorYok önemli degil
Ben kendime yeni hareketler şekiller falan da uyduruyorum zaten
Benim ödülüm eksi görmek ama bakalim
Bana kalsa tek öğün bile fazlasıyla doyuruyor ama nedense bir açlıktır sanırsam göz açlığı
Onu bir yenemedim
......
Normalde ben tavsiye ile baş ağrısı ilacı bile kullanmayan bir tipim kolay kolay başkasının.lafiyla ilaç kullanmam hatta hiç
Ama şu süreçte gorumcem vs ,hatta eşim de ısrarcı olmayarak sadece teklif olarak dedi ki istersen glifor dene açlık şeker bilmemnesini vs anladiniz işte onu dengeliyor acıkmıyorsun dediler
Ama ben pek emin değilim
Az önce 2018 kasımda diyetisyen gittiğimde kan değerlerime baktım her şey normal gibi gözüküyor
....
Tabi 2 senede baya yıkıma uğrayanlar olmuştur
..
Kararsizim Bu glifor nedir, şeker hastaları kullanıyor genellikle, ben şeker hastası değilim ama obez 2 olduğum için yakındır Allah korusun
Şu an doktora da gidemem bu sebepten hem zaten vakit yok fırsat yok
Kullanan var mı acaba hangi hastalığınız için doktor verdi
Merak etmeyin siz dediniz diye kullanmam vebal almazsınız yani
Sadece öğrenmek istiyorum
Tamam canimKuzum en kötü bı aile hekimi takibinde ol. Kan şekeri ayarlarını bozma. 2 yıl değil 2 ay öncesi kan değerleri bile birbirini tutmuyor
Tekrar aramiza katilmana sevimdim canim..Canlar kuzular günaydın ben geldim.
Özledim sizleri
Yeni arkadaşlar gelmiş hosgelmis.
Baş donmelerim uyuklamam geçti çok şükür biraz halsizligim var. Gün içinde daralıyor halsizlesiyorum.
Eşim neyin var diyet filan yok dedi kızdı. Yeme işine dikkat etmeye çalışıyorum ama spor yok.
Sizler nasılsınız. Geçmiş yapamadım. Önemli bisiler varsa bana söyleyin lütfen.
Perihan attığın yağı buldum. Burda soğuk sıkım açık olarak buldum ama buradaki arastirmamda onermediler. Alsam nasıl kullanmam gerekiyor bilmiyorum.
Hepinizi özledim
Oğlum için yazdığın kuzumTekrar aramiza katilmana sevimdim canim..Hangi yaği önermiştim bilmiyorum unuttum ben biraz unutksnim...
Eģer hindistan cevizi yaği ise birçok şeyde kullanilabiliniyor..ben sabahlari spordan önce kahveyle kariştirip içiyorum enerji veriyor...geçenlerdede yoğurtlu müsli yaptim onada kariştirdim güzel oldu...zaten sicaktan erimişti dolapta...
Su böreğine bayılırım.Aa doğru ya unutmuşum gezom.Pazartesi günü bende başlıyorum artık.Ye ye ye nereye kadar.Dünden beri de su böreği ve baklavaya doydum valla.Günlerdir su böreği,baklava,sarma,kurabiye,puaça,ekmek... siparişleri de hem çok yordu hem de çok yedirtti.Artık yeter yaani dedim nereye kadar Gezoom
Önemli bisey yok canım, iyi olmana sevindimCanlar kuzular günaydın ben geldim.
Özledim sizleri
Yeni arkadaşlar gelmiş hosgelmis.
Baş donmelerim uyuklamam geçti çok şükür biraz halsizligim var. Gün içinde daralıyor halsizlesiyorum.
Eşim neyin var diyet filan yok dedi kızdı. Yeme işine dikkat etmeye çalışıyorum ama spor yok.
Sizler nasılsınız. Geçmiş yapamadım. Önemli bisiler varsa bana söyleyin lütfen.
Perihan attığın yağı buldum. Burda soğuk sıkım açık olarak buldum ama buradaki arastirmamda onermediler. Alsam nasıl kullanmam gerekiyor bilmiyorum.
Hepinizi özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?