Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gelelim bugun un günahına
Sabah
Tereyağında sogan lı yumurta 2 adet
Ögle
Yarım tabak karpuz
Akşam
Mercimek köftesi
Boll yeşillik
Ayran
Su 1 litre şimdilik
Spor olarak
Yarım saat kadar bahçe işi ot yoldum
1.5 saat yürüyüş 13.bin adım

Ne güzel 76 kilosunuz.Sizin yolunuz bana göre daha yakın 76 ya bile özenir oldum Allahım ben ne yaptım kendime inanamıyorum
Bende bir süredir böyle karışık durumdaydım. Şimdi kaç kilosun.
Ben özel sebeplerden mide ameliyatı oldum. O yüzden zayiflamam kolay oldu( ameliyata güvenmeyin yine diyet yaptım)
Sonra yine almaya başladım. Şimdi normal diyet yapıyorum herkes gibi.
Hala istediğim kiloda ve bedende değilim
Benim ana sorunum bölgesel. O da spor istiyor. Bende tembelim

Pişi yemeseydin iyiymiş..kurabiye zafindanda vazgeçmelisin canim..ama sporunu yapmişin.

Bence menünde bir problem yok....karpuzda sağlikli bir besin..
Kahvaltida sebze yeşillik eksik sma

Vallahi Gulhan1 gezegenfeza ikinizide kutlarım inşallah bizlerde 38beden giymeyi görürüz
Sağol canim sizlerde görürsünüz ben inaniyorum..yeterki pes etmeyrlim..sporuda entegre edersek hayatimiza dahada iyi olur..alay eden etsin benim eşimde bazen alay ediyo çokta tin.onlar önce kendilerine baksinlar...

Sağol canim sizlerde görürsünüz ben inaniyorum..yeterki pes etmeyrlim..sporuda entegre edersek hayatimiza dahada iyi olur..alay eden etsin benim eşimde bazen alay ediyo çokta tin.onlar önce kendilerine baksinlar...
Benimki de laf sokuyorsun neyine vercen zayıfsın die yok kemiklerim eline batıyormus vs bende kendine bak şişko göbekli dede diye takılıyorum şimdi o da diyete başlıyor

Menüm
Sabah müstakbel kaynana kahvaltısı midem bulandı zorla yedirilmekten 2dilim ekmek 5 zeytin 1 cay kaşığı tadına zorla baktirildiigm Bi recel. 1 dilim peynir 4 çatal omlet. 1 dil peyniri Bi kaç çatal kuymak mdiir nedir tam anlamadım bisey
Sonra zaten fenalaştım
Öğlen 1 dilim ekmek peynir ilaçları aldim yarım çay bardağı süt zencefil 1 kaşık bal
Akşam annemin köftesi küçük 3 tane 4 kaşık pure semizotu salatası bi kase 6 findik 3 soslu fistik

Son düzenleme:
Bugün güzel bı kahvaltı yaptım güzel di yani
Öğlen yok saat 5 de 1 ev poğaçası yedim ev yapımı. 5.30 dan sonra bişi yemedim. Şimdi çocuklara pasta yedirirken bir çatal aldım. Pişman mıyım evet. Sabah 1 mil lesli 15 dk zumba 5 dk bölgesel yaptım. Çocuklari erken yatirabilirsem dip köşe sil toz al yapicam. Yarın küçüğün öğretmeni gelecek

Pişi yemeseydin iyiymiş..kurabiye zafindanda vazgeçmelisin canim..ama sporunu yapmişin.
Valla haklısın bu zararlı şeyleri tamamen çıkarabilseydim bir daha almazdım kilo
Dikkat etsem daha hızlı da verebilirdim ama iradesizim ben biraz ana öğünü es geçerim tek öğün yaparım yine de yerim

Aynı ben tüm gün aç kalır yine de o kurabiyeyi yerim şimdi bu duruma çözüm arıyorum hatta marketten sipariş ettim kalmamış stevia die Bi tatlandırıcı karbonhidrat oranı sıfır. Ketojenik diyet yapanlarin orda keşfettim güzel tarifleri de var kakao ile vs un yok içinde badem unu var öyle Bi şeyler mi yapsak

Aynıyız aynıyız
Geçen sene dondurma yemek için öğün atlıyordum sürekli

şuan baya kararlıyım ama beden olarak küçülmem lazım seminerler başlayana dek. Olur mı ki

Tek öğün biraz sıkıntili oluyor canim pek tavsiye etmem ..ilk öğünde çok sebze ye ..miden sebzelerle dolu olunca.acikmazsin..canin birşey çekerse şekersiz çsy kahve iç..abur cubur istrğini yok ediyor

Aynıyız aynıyız
Geçen sene dondurma yemek için öğün atlıyordum sürekli

şuan baya kararlıyım ama beden olarak küçülmem lazım seminerler başlayana dek. Olur mı ki
Ben çok çektim bundan yemek yemez tatlı yerdim kansızlık başima bela oldu sonra mecbur yemek de yemeye başlayınca gelsin kilolar. Küçülmek için en güzeli spor

Tek öğün biraz sıkıntili oluyor canim pek tavsiye etmem ..ilk öğünde çok sebze ye ..miden sebzelerle dolu olunca.acikmazsin..canin birşey çekerse şekersiz çsy kahve iç..abur cubur istrğini yok ediyor
Evet geçen sene tek öğün yapıyordum o zaman çok işime de geliyordu ama bu işle ilgili bir akrabam da yanlış olduğunu söyledi. Sindirimi aktif tutmak gerekiyormuş. Ara öğün ve ana öğünleri dengeli almak gerekiyormuş. Benim minnaktan dolayı sürekli bir şeyler pişiyor evde sık sık az az yiyorum artık. Bir de ikindi ara öğün yapmaya çzen gösteriyorum ki akşam tadında bırakabileyim. Havalar da sıcakken buz gibi kahveden iyisi yok sıcak içecekler yanında çikolata olmadan gitmiyor
Ben çok çektim bundan yemek yemez tatlı yerdim kansızlık başima bela oldu sonra mecbur yemek de yemeye başlayınca gelsin kilolar. Küçülmek için en güzeli spor
Geçmiş olsun canım
Spor en güzeli yapabilince gerçekten. Başladım şimdilik inşallah devam ettirebilirim: çok tembelim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…