- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Yaa bende öyle olmak istiyorum.5 lerdeyken bende öyleydim boynumun yanında ki kemikler çıkmıştı.Hatta kolyem köprü görevi yapmış gibiydi nasıl hoşuma gidiyordu kemikli kemikliDün oğlum boynuma masaj yapıyordu, anne bu ney dedimeğer benim omuzlarında kemik varmış, onlar eline gelmiş.
Dune kadar fatketmemistim
Amin Allah razı olsun canım,sizler sağolun.durumuna bakarım kuzum, uygunsa alırım hemen
başınız sağolsun aylinim, Allah rahmet eylesin.
Ben mutfağa gidip kapıyı kilitliyorum, kimseyide içeri almıyorum
valla pek oruç modunda da değilim. sabah için peynirli zeytinli salata hazırladım. esmer pirinç patlağıyla (içinde kinoa, chia, amaranth falan da var) yerim. öğlene de ev yapımı içli köfte ve bol yeşillik salatası var. akşama da etli ali nazik ve kırmızı mercimek çorbası.... 3 öğün ama napim. 2 öğün modunda değilim hiç. aralarda yemekten iyidir. regle 5-6 gün var. regl öncesine girdim o da tuz biber oldu.Normal oruc mu tutsan
Sana ne iyi geliyosa onu yap canim kendini birseye sartlamavalla pek oruç modunda da değilim. sabah için peynirli zeytinli salata hazırladım. esmer pirinç patlağıyla (içinde kinoa, chia, amaranth falan da var) yerim. öğlene de ev yapımı içli köfte ve bol yeşillik salatası var. akşama da etli ali nazik ve kırmızı mercimek çorbası.... 3 öğün ama napim. 2 öğün modunda değilim hiç. aralarda yemekten iyidir. regle 5-6 gün var. regl öncesine girdim o da tuz biber oldu.
Sana ne iyi geliyosa onu yap canim kendini birseye sartlama
Hep perşembe tuttuğumuz için, persembeye vücut alıştığı için kolay olur diye düşünmüştüm kiE yarin niye tutmuyon o vakit
Yok 58Benim boy 160...bu sabahki kilom 57,5 di...
Sanada maşallah mezun olmaya az kalmiş hedef kilon 55 di dimi...
Vazgeçtim pazartesi perşembe tutacağımGezo persembe tutacakmis
yedim bariYe bari
sag ol gezommHadi gözün aydın
ah ahh hayallerimi yasiyorsun feda olsunDün oğlum boynuma masaj yapıyordu, anne bu ney dedimeğer benim omuzlarında kemik varmış, onlar eline gelmiş.
Dune kadar fatketmemistim
azmine hayranim canim mezuniyet yakindir bu azimleInşallahağırlıkla çalışmaya başladım meğerse daha önce boşuna kolumu kaldırıp indirirmişim
.
Bir elimde 500 grlik makarna diğer elimde 1 kglik kısırlık bulgur
Yeterki yapmak iste:))
Sağ tarafımda daha çok yağ var gibi bulgur o tarafta
Günümde gelirse 4 günüm varOhh ohhh ohhhhh maşallah ne güzel büyükleri kaldırman.Ben de en büyük olanları arıyorum onlar bile olmuyor.Eşimin tsirtlerine el attım onları giymeye başladım
Adetin yakın mı ondan mı gerginsin acaba
Sana 6 ay veriyorum, 6 ayda erirsinYaa bende öyle olmak istiyorum.5 lerdeyken bende öyleydim boynumun yanında ki kemikler çıkmıştı.Hatta kolyem köprü görevi yapmış gibiydi nasıl hoşuma gidiyordu kemikli kemikli
Şimdi etli butlu oldum
Gel katıl aylinim gel, bende tutmaya karar verdimMuMu85 36 saatlik oruç mu tutuyorsunuz?Ben de katılsam size
Inşallah canımAllahin izni ile bu hafta 8 lere elvada diyecegim insallahbu haftadan umutluyum kendi duzenimde daha kolay gidecek kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?