Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dün oğlum boynuma masaj yapıyordu, anne bu ney dedi meğer benim omuzlarında kemik varmış, onlar eline gelmiş.
Dune kadar fatketmemistim
Yaa bende öyle olmak istiyorum.5 lerdeyken bende öyleydim boynumun yanında ki kemikler çıkmıştı.Hatta kolyem köprü görevi yapmış gibiydi nasıl hoşuma gidiyordu kemikli kemikli
Şimdi etli butlu oldum

Normal oruc mu tutsan
valla pek oruç modunda da değilim. sabah için peynirli zeytinli salata hazırladım. esmer pirinç patlağıyla (içinde kinoa, chia, amaranth falan da var) yerim. öğlene de ev yapımı içli köfte ve bol yeşillik salatası var. akşama da etli ali nazik ve kırmızı mercimek çorbası.... 3 öğün ama napim. 2 öğün modunda değilim hiç. aralarda yemekten iyidir. regle 5-6 gün var. regl öncesine girdim o da tuz biber oldu.

Sana ne iyi geliyosa onu yap canim kendini birseye sartlama

yedim bari

Hadi gözün aydın
sag ol gezomm

Dün oğlum boynuma masaj yapıyordu, anne bu ney dedi meğer benim omuzlarında kemik varmış, onlar eline gelmiş.
Dune kadar fatketmemistim
ah ahh hayallerimi yasiyorsun feda olsun

azmine hayranim canim mezuniyet yakindir bu azimle

Günümde gelirse 4 günüm var
Niye kızmayım ki
4 gün önce çöp kovasını yıkayıp ters cevirdim, ben kaldırmazsam yerinden kıpırdatan yok.
Üstüne yağmurda yedi.
Kaldırdım geldim, birde fırça çektim.
Büyük bahçesi olan küçük bir evimiz var, oraya taşınalım diye ısrar ediyor. Bende oturduğum evden çıkmak istemiyorum.

2 gün evvel küçük torun bendeydi, yahu iş yaparken biraz oyala dimi. Yok yoruldum yok durmuyor diye onuda bana paslıyor. Yetişmeye çalışıyorum, yetişemiyorum, biyeri yapsam biyer kalıyor.
Tepemden ateş çıkıyordu, farketti sesi bile çıkmadı neyseki.
Yoksa kavgaya dönecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…