- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Iyi gecelerrrrrÜtünün hepsini yapmadım tabiki
Hayırlı geceler
Kızıcak kadar varmış çok haklısın.Ben de aynıyım çöpü bile ben atıyorum.eşim 7/24 evde ve ya oturur ya yatar.Hareket etmek ister misin dedim çöpü at gel,istemem diyor.Her iş bize bakıyor dedğin gibiGünümde gelirse 4 günüm var
Niye kızmayım ki
4 gün önce çöp kovasını yıkayıp ters cevirdim, ben kaldırmazsam yerinden kıpırdatan yok.
Üstüne yağmurda yedi.
Kaldırdım geldim, birde fırça çektim.
Büyük bahçesi olan küçük bir evimiz var, oraya taşınalım diye ısrar ediyor. Bende oturduğum evden çıkmak istemiyorum.
2 gün evvel küçük torun bendeydi, yahu iş yaparken biraz oyala dimi. Yok yoruldum yok durmuyor diye onuda bana paslıyor. Yetişmeye çalışıyorum, yetişemiyorum, biyeri yapsam biyer kalıyor.
Tepemden ateş çıkıyordu, farketti sesi bile çıkmadı neyseki.
Yoksa kavgaya dönecekti
Cok şükür tabi az da olsa eksi görmek cok güzelCuma 69,8
Bugün 69,7
Fark -100gr
Buna da şükür
Çöpü dışarı çıkarken eline tutuştururum yada hazırlayıp kapının oraya bırakırım, çıkarken atar. Zaten önünden geçiyor.Kızıcak kadar varmış çok haklısın.Ben de aynıyım çöpü bile ben atıyorum.eşim 7/24 evde ve ya oturur ya yatar.Hareket etmek ister misin dedim çöpü at gel,istemem diyor.Her iş bize bakıyor dedğin gibi
Evet canim qma biz hazirlikliyiz sen birden tutabilecek misin ?MuMu85 36 saatlik oruç mu tutuyorsunuz?Ben de katılsam size
Hayırlı sabahlar hanımlar,herkese mutlu iradeli bir hafta olması dileğiyleHayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar hanımlar,herkese mutlu iradeli bir hafta olması dileğiyle
Sadece su mu içiyoruz?Denicem cnm,bakalım dayanabildiğim kadar?Evet canim qma biz hazirlikliyiz sen birden tutabilecek misin ?
Biz normal oruç gibi tutuyoruzSadece su mu içiyoruz?Denicem cnm,bakalım dayanabildiğim kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?