- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Senin zaten çok az kaldı bacım, görürsün inşallah
Biz de sana güzel sağlıklı mutlu bir gün diliyoruz kaptanım.
Yarın liste de olucam mı Ayşecim
Saraam sen nerelerdesin yarın sesin çıkmıyor?Yarın başlıyorum artık aranızdayım.Bu 3. mezuniyetim olucak
Bu sefer son olucak ama inşallahsara_28
Kaptanıııımmm nerelerdesin kuzuum???Adımı liste de görmek istiyoruuummmmoni
Dün oğlum boynuma masaj yapıyordu, anne bu ney dediBenimki de laf sokuyorsun neyine vercen zayıfsın die yok kemiklerim eline batıyormus vs bende kendine bak şişko göbekli dede diye takılıyorum şimdi o da diyete başlıyor
Dinledim canim şimdi ve niyetlendim..o derecede çok zayif değilim .ve artik toparlanmak istiyotum yeter bukadar saçmaladiğim..Gulhan1 apa kilosu kalmayanlara bu hafta oruc tutmayin dedi ,konusmasini dinle istersen
Hadi inşallahYapcaz inşallah canım şu korona beni mahvetti disarda spor yapamıyorum iş yok evde saçma sapan şeylerle uğraş motivasyonim düştü yoksa ne güzel gidiyordu zaten tatlı yemesek sorun cozukelecek
durumuna bakarım kuzum, uygunsa alırım hemenBiz de sana güzel sağlıklı mutlu bir gün diliyoruz kaptanım.
Yarın liste de olucam mı Ayşecim
başınız sağolsun aylinim, Allah rahmet eylesin.Ahh canımsın bende toparlayamadığım için 90 lara çıktım ya.Bi de teyzemi kaybettik meme kanseriydi belki daha önce bahsetmişimdir.100 kg kadın bir deri bir kemik kalmış çok içimiz yandı çooookkBambaşka bir insandı,hayat dolu pozitif hep mutlu görünen biriydi.Psikolojim hepten alt üst oldu.20 gün oldu vefat edeli anca biraz kendime geldim.Teyzem 100 kg olduğu bir zaman,ben üzerimi değiştirirken yanlışlıkla odaya girmişti "ne kadar güzel vücudun var öyle" demişti.Hiç unutmuyorum,tabii o zaman 60 kiloydum.Canım benim bir deri bir kemik vefat etti.
Artık kendimize gelme zamanı,bu kiloyla mutsuzsak Allah ın izniyle zayıflayacağız Fulyacım
Tamam canim bende bu aksam.niyet tazeleyip kacamaksiz kt ya gitmek istiyorum bu sekil de kendime inancim.azaliyorDinledim canim şimdi ve niyetlendim..o derecede çok zayif değilim .ve artik toparlanmak istiyotum yeter bukadar saçmaladiğim..
Ben mutfağa gidip kapıyı kilitliyorum, kimseyide içeri almıyorumBence de,geçen sene bende leslie yaparken eşimle oğlum taklidimi yapıyorlardı.Hiç umuuruumda bile olmadı
Ne şanslı deyilmiGulhan1 apa kilosu kalmayanlara bu hafta oruc tutmayin dedi ,konusmasini dinle istersen
Süper süper süper sporun gücü adınaOaaaa
3 gündür kuduruklar gibi yemek yememe rağmen kol altı yağları var ya hani şu sutyen giyince kol altına biriken fışkıran yağlar
Ha işte 2 cm gitmiş
Bugün menüm fena değildi paylaşacağım geceye doğru
Şu an spor yapiyoruz bakalim
Boyun kaç ki?Dinledim canim şimdi ve niyetlendim..o derecede çok zayif değilim .ve artik toparlanmak istiyotum yeter bukadar saçmaladiğim..
Ben hala siskoyum.Ne şanslı deyilmi
Bende yarinkini tutmayacağım, perşembe tutacağım inşallah
Sen ne yapacaksın
Yapma be canım, bir an önce toparlanBen hala siskoyum.ikisinide tutucam hem bäylelikle kacamaklarida önlemis olurum zira zivanadan cikmak üzereyim bugünü cöp ettim
InşallahSüper süper süper sporun gücü adına
Aynı sonuçları görmeyi umut ediyorum ben de
Yapmiyom iste bugün sondu yasandi bitti birdaha olmiycakYapma be canım, bir an önce toparlan
Surda programın bitmesine 1 ay kalmış
Sonrası Allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?