E yarin niye tutmuyon o vakitBirde perşembe şehir dışına çıkacağız
Ben oruçlu olacağım inşallah.
4 saat yol, insallah kolay geçer
Benim boy 160...bu sabahki kilom 57,5 di...Boyun kaç ki?
Ben sadece perşembe tutacağım
Boy 1,63
Kilo 61,5
Aynen sirf bende o yüzden tutacağim orucu yoksa 60 kiloyu tekrar göreceğim bu gidişlen..sürekli evdeyiz bunaldim artik .birde sorunlar olunca dahada düştü motivasyonum..neyseki sporu birakmadlm..Ben hala siskoyum.ikisinide tutucam hem bäylelikle kacamaklarida önlemis olurum zira zivanadan cikmak üzereyim bugünü cöp ettim
Gezo persembe tutacakmisŞimdi yarın 3 kişi 36 saatlik oruç mu y
Tutacak
Ay ben de mi yapsam ama benimki su orucu olur herhalde
Aynen canım benim sporu bu hafta artıracam inşallahSağol canim sizlerde görürsünüz ben inaniyorum..yeterki pes etmeyrlim..sporuda entegre edersek hayatimiza dahada iyi olur..alay eden etsin benim eşimde bazen alay ediyo çokta tin.onlar önce kendilerine baksinlar...
Sagol canım benim akciğer kanseri 4.evre idi 6 ayda eridi bitti ve gittiAmiin Allah razı olsun canım.Rabbim size de sabır versin.Mekanları cennet olsun.Teyzenin kızı ne kanseriydi?
Ayyy inşallah gezom yaaa cok zor veriyorum ama olacak inşallahSenin zaten çok az kaldı bacım, görürsün inşallah
Ben hala siskoyum.ikisinide tutucam hem bäylelikle kacamaklarida önlemis olurum zira zivanadan cikmak üzereyim bugünü cöp ettim
Sen hic 36 saat tutmus muydun, hadi gel beraber tutakbeni de dürt azcık
Harikaa ağırlıkla yapınca daha etkili oluyorInşallahağırlıkla çalışmaya başladım meğerse daha önce boşuna kolumu kaldırıp indirirmişim
.
Bir elimde 500 grlik makarna diğer elimde 1 kglik kısırlık bulgur
Yeterki yapmak iste:))
Sağ tarafımda daha çok yağ var gibi bulgur o tarafta
Sen hic 36 saat tutmus muydun, hadi gel beraber tutak
Normal oruc mu tutsanyok hiç 36 saat tutmadım. şu an 36 saate müsait değilim ama. modumda değilim. 2 öğünü tam yapayım ona da razıyım.
Aaa hiç öyle durmuyor kıızz 40-42 gibi duruyor vallaAlt beden 46-48 beden canım
Amiinn saram amin canım.Sen nasılsın,bugün görünmedin,yazdıysan da görmemiş olabilirim.Yarın başlıyorum saracımBaşınız sağolsun canım Allah mekanını cennet eylesin
Maalesef gerçek buAaa hiç öyle durmuyor kıızz 40-42 gibi duruyor valla
Bel kayması ve skolyoz dan (omirilik S şeklinde yani) dolayı yapabilir miyim bilmiyorum.Ama leslie yi denicem perihancım.3 mili çok rahat yapıyordum.Yürüyüşü de durumuma göre az yada çok mutlaka yapıcam cnmSpor yapacakmisin sen ..menü paylaşmayacağini belirttin ..eyer spor yapacaksan listeye ekleyim seni yarin..yani spor menü listesine
Liste krizin tutmuş yine
Bende buralardayım evde olunca iş bitmiyor canım yarın sabahki kiloları bende merak ediyorum
Ohh ohhh ohhhhh maşallah ne güzel büyükleri kaldırman.Ben de en büyük olanları arıyorum onlar bile olmuyor.Eşimin tsirtlerine el attım onları giymeye başladımDolabımı düzenledim, seçtim.
Büyükleri kaldırdım, küçükleri yerleştirdim.
Aman ne keyifliydi ne keyifliydi.
Sonra indim bodrumu düzelttim
Sonra oğlanlara makarna yaptım, tam biz yerken eşim geldi ben açım diye( dışarda yiyecekti)
onada sucuklu yumurta yaptım.
3 sepet çamaşır katladım
Şimdi ütü zamanı
Bugün bitmez heralde
Bugün acaip sinirliyim hayrolsun.
Sesi çıkanın gırtlağına çökeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?