Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben hala siskoyum. ikisinide tutucam hem bäylelikle kacamaklarida önlemis olurum zira zivanadan cikmak üzereyim bugünü cöp ettim
Aynen sirf bende o yüzden tutacağim orucu yoksa 60 kiloyu tekrar göreceğim bu gidişlen..sürekli evdeyiz bunaldim artik .birde sorunlar olunca dahada düştü motivasyonum..neyseki sporu birakmadlm..

Sağol canim sizlerde görürsünüz ben inaniyorum..yeterki pes etmeyrlim..sporuda entegre edersek hayatimiza dahada iyi olur..alay eden etsin benim eşimde bazen alay ediyo çokta tin.onlar önce kendilerine baksinlar...
Aynen canım benim sporu bu hafta artıracam inşallah
Amiin Allah razı olsun canım.Rabbim size de sabır versin.Mekanları cennet olsun.Teyzenin kızı ne kanseriydi?
Sagol canım benim akciğer kanseri 4.evre idi 6 ayda eridi bitti ve gitti
Senin zaten çok az kaldı bacım, görürsün inşallah
Ayyy inşallah gezom yaaa cok zor veriyorum ama olacak inşallah

Harikaa ağırlıkla yapınca daha etkili oluyor
Ben de elime evdeki kalın kitapları alırdım Ya da yarımlık su şişeleri
biraz vücudum alışınca ağırlıklara başlayacağım ben de ama şuan hazır hissetmiyorum kendmi ağırlıksız bile canım çıkıyor

Menümü yazayım
Sonraki mesaja da spor yazarım
Bugünkü kaçamaklar ekmek ve patates kızartması ama patates az
...
Saat 16.00 civarı
1 domates
3 biber
Şekersiz cay
Birkac siyah zeytin
3 dilim ekmek
3 çatal falan patates kızartması
.....
Saat 20.00
1 tabak yoğurt sinamekili
1 kase bulgur pilavı
1 tabak nohut...
Su: 1.5 lt
Kahve icmedim

Spor
Squat : 60
Mekik : 30
Yana basma : sağ 20/ sol 20
Köprü: 30
Atlama krikolar : 83
Ipsiz atlama : 50
Geriye basma : sağ 35 / sol 35
Yüz üstü bacak yukarı : sağ 40 / sol 40
Yan yatıp bacak yukarı : sağ 40 / sol 40
Kollar yana : 233
Kollar yukarı aşağı: 140
Kol cevirme : 60
Yan yağlar: 40 sag/ 40 sol
Ayaktayken ayaklara çarpraz dokunma: sag40/sol40
Ayakta bacaklar yana kaldır 40sag/40 sol
Kedi inek hareketi : 20
Şinav: 10

Spor yapacakmisin sen ..menü paylaşmayacağini belirttin ..eyer spor yapacaksan listeye ekleyim seni yarin..yani spor menü listesine
Bel kayması ve skolyoz dan (omirilik S şeklinde yani) dolayı yapabilir miyim bilmiyorum.Ama leslie yi denicem perihancım.3 mili çok rahat yapıyordum.Yürüyüşü de durumuma göre az yada çok mutlaka yapıcam cnm

Ohh ohhh ohhhhh maşallah ne güzel büyükleri kaldırman.Ben de en büyük olanları arıyorum onlar bile olmuyor.Eşimin tsirtlerine el attım onları giymeye başladım
Adetin yakın mı ondan mı gerginsin acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…