Evet canim
Ben
Mumu
Perihan
60 kiloyum
Babycat
Aylin
karistirmisim canimBen oruçlu değilim canım
Benim son öğünümün saati uymadığı için olmadıBen
Mumu
Perihan
60 kiloyum
Babycat
Aylin
Bende baya yürüdüm geldim.Kızlar sporumu yaptım şükürler olsunspor yapmak bana yemek yemekten daha fazla huzur ve mutluluk veriyor ama ahh bir totoyu kaldırabilsem
Aynen obeztom çom huzur veriyor.Bende şimdi yaptım ,sözde hergün başlıcam ama bir türlü başlayamamıştım.Çok şükür bugün şeytanın bacağını kırdımKızlar sporumu yaptım şükürler olsunspor yapmak bana yemek yemekten daha fazla huzur ve mutluluk veriyor ama ahh bir totoyu kaldırabilsem
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
@Ekrl | +120 | +90 | +104 | ||||
| +360 | +360 | +60 | ||||
| +360 | +180 | + | ||||
| m | m | m | ||||
@yst38 | - | - | +135 | ||||
| -217 | -120 | +348 | ||||
R reklam | + | - | - | ||||
F Fitimfitsinfit | m | m | m | ||||
@Gönulbagi | - | - | - | ||||
| + | + | |||||
| - | - | - | ||||
@adaçiçeği | - | + | + | ||||
B busefit | - | + | + | ||||
| +80 | +120 | + | ||||
| - | - | - | ||||
| - | - | - | ||||
| + | + | - | ||||
| + | + | +240 | ||||
| - | - | - | ||||
F fahriyeaba | -96 | +220 | - | ||||
Iyi gidiyor canim ..tek eksikliğim tahin..resmen bağimlisi olmuşum..Nasıl gidiyor oruçGulhan1 het akşam bu saatlerde yediğim için psikolojik olarak acıkmaya başladım ya. Ne yapsam ki
3 günlükleri basarirsam kendime madalya alip takicamvay canina nerdeyse herkeshey masallah goreyim sizi ben boyle bir seyi hayal bile edemiyorum imrenmedim degil
karistirmisim canim
iyi beni yalniz birakmayin zaten
Ben sevemedim onu ya neyseki pekmezle yiycem A grubuyum 1 kilo almisim deli gibiIyi gidiyor canim ..tek eksikliğim tahin..resmen bağimlisi olmuşum..
Yarinda yiyemicem...
Bende kati pekmezi yiyemiyorum..hatta kayinvalidem göndermişti türkiyeden eşimle..çocuklarda sevmedi ekşidi çöpe gitti..Ben sevemedim onu ya neyseki pekmezle yiycem A grubuyum 1 kilo almisim deli gibi
gezegenfeza kati pekmez yenirmi sizce pekmez serbest oldugu zaman
Bende denemedim dahaBende kati pekmezi yiyemiyorum..hatta kayinvalidem göndermişti türkiyeden eşimle..çocuklarda sevmedi ekşidi çöpe gitti..
Tahini tarçinla kariştirdim içinede file badem attim çok güzel oldu öyle
Ben yarın akşam biraz yerim yaIyi gidiyor canim ..tek eksikliğim tahin..resmen bağimlisi olmuşum..
Yarinda yiyemicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?