- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Beni oruç sonrası zorluyor, oruçta sıkıntı yok3 günlükleri basarirsam kendime madalya alip takicam
Oruc sonrasi bende de faciaBeni oruç sonrası zorluyor, oruçta sıkıntı yok
3 de tutarım 5 te
Onu dün sesli yayında kilosu düşük olanlar yiyebilir diye söylediBen sevemedim onu ya neyseki pekmezle yiycem A grubuyum 1 kilo almisim deli gibi
gezegenfeza kati pekmez yenirmi sizce pekmez serbest oldugu zaman
Yarın düzene girersin canımİyi akşamlar kızlar ailem evlerine döndü. Kaldığım yerden buradayım inşAllah. Kilo almadım ama yeme düzenim bozuldu evde misafir varken dikkat etmek kolay degil.
Kahveyi çok özlüyorumOruc sonrasi bende de facia
Evet canım üzerimdeki yorgunlugu da bir atayım inşAllah :)Yarın düzene girersin canım
Kilosu yüksek olanlara yasaklar devam dediOnu dün sesli yayında kilosu düşük olanlar yiyebilir diye söyledi
Hatta bende cevizli tahine bal katabilirmişim
Hatta ben pirinç pilavı yiyebilirmişim.
Ama kilosu yüksek olanlara ne dedi hatırlamıyorum
Bu hafta icin o , sanirim.seviye 7 de bizede gelicek :)Onu dün sesli yayında kilosu düşük olanlar yiyebilir diye söyledi
Hatta bende cevizli tahine bal katabilirmişim
Hatta ben pirinç pilavı yiyebilirmişim.
Ama kilosu yüksek olanlara ne dedi hatırlamıyorum
Bende gecen oructa cok acik cay ictim, semaverde demlemistik dayanamadim :)Kahveyi çok özlüyorum
Iki seferinde akşamları içtim
Canm mısır unuyla yaptığım ekmek değil canm.kaynayan suya mısır ununu yavaş yavaş koyarak kivam alana kadar pişiriyoruz.ayri bir tencerede çok az tereyağ pekmez biraz sulandiriyorum..pişen mısırununu ayri kaplarına bölüp pekmezi döküyoruz
Harikasin insan mutlu oluyorDün oğlum boynuma masaj yapıyordu, anne bu ney dedimeğer benim omuzlarında kemik varmış, onlar eline gelmiş.
Dune kadar fatketmemistim
Kizlar siz ne orucu tutuyorsunuz apa falan hiç bilmiyorum Allah kabul etsin hiç bisey yenmiyor muMenüm
Iftar
1 bardak su ( bardak büyük olabilir)
Spor
90 dakika yürüyüş 270 puan
Olabilirsin istersen ..hoşgeldin aramiza
Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):Zeliha
Yaşınız :19
Boyunuz:161
Şu anda çalışıyor musunuz:hayır
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 oğlum var 9 aylık
Emziriyor musunuz:evet
Yaşadığınız şehir:İzmir
Kilo alma hikayeniz :hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:sağlığım için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :17 yaşında evlendim bir oğlum var ev hanımı oldum
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:64
Hedef kilonuz:50
Hoşbuldumm :)Hosgeldin
Gözün aydın canım benimOleeyyy listedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?