- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Yenmiyor canımKizlar siz ne orucu tutuyorsunuz apa falan hiç bilmiyorum Allah kabul etsin hiç bisey yenmiyor mu
3 günlükleri basarirsam kendime madalya alip takicam
Evet arkadaşlar Kusuruma bakmayın lütfen İlk seferde sizi yarı yolda bırakmak zorunda kaldım Çünkü 23 saat 30 dakika sonrasında pes ettim Sebebi de şuydu Ben psikolojik zannediyordum ama belki de psikolojiktir bilemem ama belki de fizyolojiktir Çünkü bir anda böyle bir iki dakika içerisinde Ellerim bacaklarım titremeye başladı çok garip bir duygu hep eşim derdi elim ayağım titredi açlıktan diye pek anlam veremezdim Demek ki oluyormuş Bir acayip oldum bu seferlik böyle ama denemelere devam tabii ki de
Benimde vardi gidiğim..gider tabiKızlar zayıflayınca gıdı gidiyor mu?
Gıdı insanı yaşlı gösteriyorBenimde vardi gidiğim..gider tabi
Zamanla kayboluyo canim ..sabirli ol.Gıdı insanı yaşlı gösteriyorPerihan abla
GiderKızlar zayıflayınca gıdı gidiyor mu?
Benimde vardi gidiğim..gider tabi
Benim kolye takilan yerdeki kemiklerim kendini göstermeye basladi bileay insallahh bende de var gidii
canim saglik en onemlisi. saglik olsun sen zaten diyetinse gayet basarilisin
Ben de yürüdüm bendeBende baya yürüdüm geldim.
Işimiz olmasa bu yağmurda beni kimse dışarı çıkaramazdı
Ben de üç öğün yiyorum doymuyorum fulyacım, üzülme yalnız değilsinmerhaba kızlarrröfff yaaa benim acilen toparlanmam lazım. kendimi zor tutuyorum doymuyorum resmen
Ablacım hesaplama uygulamalarındaki ideal kilonda mısın acaba yada ne kadar yakınsın?Zamanla kayboluyo canim ..sabirli ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?