Bakayım canım teşekkür ederimYenmiyor canım
Yitik şifa seviye 1 diye google den aratırsan çıkar
Hesaba göre kilom 52 olmaliymiş ama ben 55 kilo olmak istiyorum...dün kilom 57.5 di...2.5 kilo fazlam varAblacım hesaplama uygulamalarındaki ideal kilonda mısın acaba yada ne kadar yakınsın?
Boyunuz kaçHesaba göre kilom 52 olmaliymiş ama ben 55 kilo olmak istiyorum...dün kilom 57.5 di...2.5 kilo fazlam var
160...Boyunuz kaç
Benimki azaldı lakin tam gitmediKızlar zayıflayınca gıdı gidiyor mu?
Güzel menüBugünkü menüm kızlar
Sabah: bir haşlanmış yumurta, yarım simit, peynir, zeytin, domates, salatalık
Ara : biraz kiraz
Öğle: iki kepçe çorba, iki dolma biber
Akşam:üç parça tavuk, iki dilim karpuz
Su:2 litre
Spor:30 dk. Hızlı leslie +10 dk kol egzersizi +50 mekik + yarım saat dışarda yürüdüm
Benimde 51 olmam gerekiyor idealden çok uzagım şu an içinHesaba göre kilom 52 olmaliymiş ama ben 55 kilo olmak istiyorum...dün kilom 57.5 di...2.5 kilo fazlam var
Kaç kilo verdin canım ben kilo aldıkça yaşlı gösteriyorum gibi geliyorBenimki azaldı lakin tam gitmedi
83,300 le başladımKaç kilo verdin canım ben kilo aldıkça yaşlı gösteriyorum gibi geliyor
8 farktan hesap yapıyor bende 164 e 56 dio ama ben 54 de rahat etmiştim baya karın falan kalmamıştı bir zamanlar160...
Çok güzel vermişsin maşallah :) darısı benim başıma 16 kilo fazlam var. Vucudunda çatlak oluştu mu bende çok çatlak var83,300 le başladım
61,500 le devam ediyorum
22 kilo verdim
Bn en düşük 53 görmüştüm son diyetimde yalnız çok bynalım yaşadım öyle gördüm 53 ü ve kuş gibiydim yüzüm çocuk yüzü gibi olmuştu ahh ahh8 farktan hesap yapıyor bende 164 e 56 dio ama ben 54 de rahat etmiştim baya karın falan kalmamıştı bir zamanlarama korumak zor oluyor baya aç kalıyor insan.neyse inşallah görürüz bir gün
Yüzüm küçüldü elma kemikciklerim belirginleşti yusyuvarlak yüzüm vardi önceden...daha rahat hareket ediyorum..şimdide kas yapmaya çalişiyorum sporlan imkanlar izin verdikce....şu anki yaptiğim diyette bu biraz zor ama en azindsn geri kalan yağlar ersin diye umut ediyorum..ama yinede ilerleme var azda olsa önceden heryerim pudding gibiydi azda olsa sıkılaşma olduBenimde 51 olmam gerekiyor idealden çok uzagım şu an içinablacım vucudunda ne gibi degişimler oldu ideal kilona çok yakınsın eminim çok hafiflemişsindir bu süreçte.
Bana da öyle diyorlardı ya aman çok da takmamak lazım insanları kilo alsan laf söylerler versen de nasıl mutlu saglikliysak öyle olalımBn en düşük 53 görmüştüm son diyetimde yalnız çok bynalım yaşadım öyle gördüm 53 ü ve kuş gibiydim yüzüm çocuk yüzü gibi olmuştu ahh ahh
Zayıfladıkça vermekte zorlaşıyor tebrik ediyorum azmini ablacım. Yağ yakmak için agırlık çalışmk gerekiyor diyorlar ama ağırlık çalışması sonrası çok yoruluyorum benYüzüm küçüldü elma kemikciklerim belirginleşti yusyuvarlak yüzüm vardi önceden...daha rahat hareket ediyorum..şimdide kas yapmaya çalişiyorum sporlan imkanlar izin verdikce....şu anki yaptiğim diyette bu biraz zor ama en azindsn geri kalan yağlar ersin diye umut ediyorum..ama yinede ilerleme var azda olsa önceden heryerim pudding gibiydi azda olsa sıkılaşma oldu
O dönem çok zor bir süreç yaşadım derslerim çok kötüydü 1ay yataktan çıkmadan ölecek gibi aç kalınca yemek yiyordumBana da öyle diyorlardı ya aman çok da takmamak lazım insanları kilo alsan laf söylerler versen de nasıl mutlu saglikliysak öyle olalım
Bendede var hamileliklerden kalma, selülit lerim bayağı azaldıÇok güzel vermişsin maşallah :) darısı benim başıma 16 kilo fazlam var. Vucudunda çatlak oluştu mu bende çok çatlak var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?