Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aa kaptan sen misin? Moni'ydi benim zamanımda. Cuma günü tartı günüydü 12ye kadar bildirmek zorundaydık, kaçamakları ve gün menüsünü yazmak zorunluydu. Bu kurallar devam di mi hala?
Ben kaptan yatdimcisi oldum canim..moni kaptan yine. Menü spor bildirimlerine ben bakiyorum kaçamaklarida not ediyorum..aynen kurallar yine geçerli ..bitşey değişmedi

Benim kolye takilan yerdeki kemiklerim kendini göstermeye basladi bile

benim de hayalim o boyun kac cnm

teşekkürler
Bugün canım spor da yapmak istemiyor
Bugün dinlenmedeyim izin verdim kendime

haftanin 4 gunu spor onerilen zaten canim dinlenmek de gerek :)

83,300 le başladım
61,500 le devam ediyorum
22 kilo verdim

harikasin gezo darisi basimizaa

hosgeldin canim

Günaydin canim .iyim.birazdan orucumu bozcam bende ..1 kilo gitmiş busefer..olsun tekrar 56 kiloyu gördüm buda iyi..

harikasin masallah ne kaldi kii 1,5 sadeceee

Ben kaptan yatdimcisi oldum canim..moni kaptan yine. Menü spor bildirimlerine ben bakiyorum kaçamaklarida not ediyorum..aynen kurallar yine geçerli ..bitşey değişmedi
benim de hayalim o boyun kac cnm

haftanin 4 gunu spor onerilen zaten canim dinlenmek de gerek :)

harikasin gezo darisi basimizaa

hosgeldin canim

harikasin masallah ne kaldi kii 1,5 sadeceee
Hoşbuldum

Bana spor yasak hipertroidi hastasıyım kalp atışlarım 100 120 arası normale döndüğü an başlıcam ama adım sayım günde en az 5 bin

moni
Gulhan1 canlar sağlık sorunlarım var birsüre onlarla ilgilenmek zorundayım takımı geri düşürmek istemem izne çıkmam mümkünse ayrılmak istiyorum

Regl olamıyorum kistim var pko ve insulin direnci eslik ediyor kafam baya buna takık ,üstüne iki el ve kolumda uyuşma ve ağrı var omzuma vuruyor kilo desen diyette yapsam hiç.orali değil

Allah şifa versin canim..bence burdan ayrilma istersen liste dışinda kilo vermeye çaliş asil bukadar rahatsizliklarin var ise diyeti birakman doğru olmaz...

Canim. Burdan gidersen daha beter olur liste disinda devam et. Insulin ilacini asla aksatma. Pkonun en buyuk dusmani kilo. Hastlariklarinin hepsi kilodan. Bu kiloyu veremessen hic bir ilac bunlara deva olmaz. Seker ilacini asla icmemezlik yapmamalisin. Cok iyi yardimci. Bende 3 kilo daha vereyim insulinime baktiricam.

Ben bugün saldım iyice
Yarın ve pazar günü de memlekete gideceğiz orda da devam edemem muhtemelen diyete. Önümüzdeki hafta telafi edeceğim artık.

menüm

kahvaltı
Tavada yumurta
Sucuk
İki dilim tb ekmek
Ceviz

ara
Buzlu sade kahve

öğle
Kremalı peynirli makarna
Fırında tavuk
Yoğurt

öğle yemeğini geç yedik akşma acıkırsam ara öğün yapacağım sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…