- 10 Aralık 2016
- 1.526
- 4.633
- 133
- 41
Aa kaptan sen misin? Moni'ydi benim zamanımda. Cuma günü tartı günüydü 12ye kadar bildirmek zorundaydık, kaçamakları ve gün menüsünü yazmak zorunluydu. Bu kurallar devam di mi hala?Günaydin güzel takimim
Kaçamaksiz bir gün diliyorum hepimize
Ben kaptan yatdimcisi oldum canim..moni kaptan yine. Menü spor bildirimlerine ben bakiyorum kaçamaklarida not ediyorum..aynen kurallar yine geçerli ..bitşey değişmediAa kaptan sen misin? Moni'ydi benim zamanımda. Cuma günü tartı günüydü 12ye kadar bildirmek zorundaydık, kaçamakları ve gün menüsünü yazmak zorunluydu. Bu kurallar devam di mi hala?
Benim kolye takilan yerdeki kemiklerim kendini göstermeye basladi bile
teşekkürler
Bugün canım spor da yapmak istemiyor
Bugün dinlenmedeyim izin verdim kendime
83,300 le başladım
61,500 le devam ediyorum
22 kilo verdim
hosgeldin canimHanımlar merhaba. 1,5- 2 yıl önce bu gruptaydım çok güzel kilo verip mezun olmuştum. Sonrasında bi hamilelik dönemim oldu 55ten 80+lara çıkıp doğurdum. 7 buçuk ay oldu doğum yapalı 59-60 arası gidip geliyorum. Baktım olmuyo grubuma geri döneyim dedim, bana da yer var mı?
Günaydin canim .iyim.birazdan orucumu bozcam bende ..1 kilo gitmiş busefer..olsun tekrar 56 kiloyu gördüm buda iyi..
Canım ağırlık çalışmadan önce ısınıyorsun değil mi kendini zorlama yürüyüş falan belki daha iyi olur sağlık problemin varsaSol göğsümde bir ağrı var arkadaslar
163 filanbenim de hayalim oboyun kac cnm
haftanin 4 gunu spor onerilen zaten canim dinlenmek de gerek :)
harikasin gezodarisi basimizaa
hosgeldin canim
harikasin masallah ne kaldi kii 1,5 sadeceee
Canm yürüse çıkamıyorum.. o sıkıntı zaten.cocuklar varCanım ağırlık çalışmadan önce ısınıyorsun değil mi kendini zorlama yürüyüş falan belki daha iyi olur sağlık problemin varsa
Hayrolsun canımSol göğsümde bir ağrı var arkadaslar
Ben kaptan yatdimcisi oldum canim..moni kaptan yine. Menü spor bildirimlerine ben bakiyorum kaçamaklarida not ediyorum..aynen kurallar yine geçerli ..bitşey değişmedi
Hoşbuldumbenim de hayalim oboyun kac cnm
haftanin 4 gunu spor onerilen zaten canim dinlenmek de gerek :)
harikasin gezodarisi basimizaa
hosgeldin canim
harikasin masallah ne kaldi kii 1,5 sadeceee
Bana spor yasak hipertroidi hastasıyım kalp atışlarım 100 120 arası normale döndüğü an başlıcam ama adım sayım günde en az 5 binBen kaptan yatdimcisi oldum canim..moni kaptan yine. Menü spor bildirimlerine ben bakiyorum kaçamaklarida not ediyorum..aynen kurallar yine geçerli ..bitşey değişmedi
Allah şifa versin canim..bence burdan ayrilma istersen liste dışinda kilo vermeye çaliş asil bukadar rahatsizliklarin var ise diyeti birakman doğru olmaz...moni
Gulhan1 canlar sağlık sorunlarım var birsüre onlarla ilgilenmek zorundayım takımı geri düşürmek istemem izne çıkmam mümkünse ayrılmak istiyorum
Regl olamıyorum kistim var pko ve insulin direnci eslik ediyor kafam baya buna takık ,üstüne iki el ve kolumda uyuşma ve ağrı var omzuma vuruyor kilo desen diyette yapsam hiç.orali değil
Canim. Burdan gidersen daha beter olur liste disinda devam et. Insulin ilacini asla aksatma. Pkonun en buyuk dusmani kilo. Hastlariklarinin hepsi kilodan. Bu kiloyu veremessen hic bir ilac bunlara deva olmaz. Seker ilacini asla icmemezlik yapmamalisin. Cok iyi yardimci. Bende 3 kilo daha vereyim insulinime baktiricam.moni
Gulhan1 canlar sağlık sorunlarım var birsüre onlarla ilgilenmek zorundayım takımı geri düşürmek istemem izne çıkmam mümkünse ayrılmak istiyorum
Regl olamıyorum kistim var pko ve insulin direnci eslik ediyor kafam baya buna takık ,üstüne iki el ve kolumda uyuşma ve ağrı var omzuma vuruyor kilo desen diyette yapsam hiç.orali değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?