- 10 Aralık 2016
- 1.526
- 4.633
- 133
- 41
Hoşgeldin canımHanımlar merhaba. 1,5- 2 yıl önce bu gruptaydım çok güzel kilo verip mezun olmuştum. Sonrasında bi hamilelik dönemim oldu 55ten 80+lara çıkıp doğurdum. 7 buçuk ay oldu doğum yapalı 59-60 arası gidip geliyorum. Baktım olmuyo grubuma geri döneyim dedim, bana da yer var mı?
Teşekkür ederim herkesin bebeğini bağışlasın..Hoşgeldin canım
Allah bağışlasın bebeğini, güle güle büyüt
O dönem çok zor bir süreç yaşadım derslerim çok kötüydü 1ay yataktan çıkmadan ölecek gibi aç kalınca yemek yiyordumöyle bir an asla yaşamak istemem Allah kimseye de yaşatmasın
Hanımlar merhaba. 1,5- 2 yıl önce bu gruptaydım çok güzel kilo verip mezun olmuştum. Sonrasında bi hamilelik dönemim oldu 55ten 80+lara çıkıp doğurdum. 7 buçuk ay oldu doğum yapalı 59-60 arası gidip geliyorum. Baktım olmuyo grubuma geri döneyim dedim, bana da yer var mı?
Hoşbuldum teşekkür ederim.Amin canım
Hosgeldiniz
Çok yuklenmeyin kendinize. Çabuk pes edersiniz. Herşey güzel olacak diye düşününBen de üç öğün yiyorum doymuyorum fulyacım, üzülme yalnız değilsin
biraz önce kızımla bu konuyu konuşuyorduk hatta. Diyorum ki ramazan ayında iki öğün yiyordum ne açlık ne susuzluk hissetmiyordum bugün üç öğün yedim doymadım. Haa belki benim hormonlar karışık şu ara ondandır diyecem de kızım tek öğünle tuttu ramazanı o da öylebak sen de öyleymişsin şimdi. Ne oldu bilmiyorum ama güçlü kalmaya, sağlıklı yaşama asılıcaz artık
Hoşgeldin aramiza öncedendemi 10 takimdaydin..hedef kilon kaç ve şu anki kilon nekadarHanımlar merhaba. 1,5- 2 yıl önce bu gruptaydım çok güzel kilo verip mezun olmuştum. Sonrasında bi hamilelik dönemim oldu 55ten 80+lara çıkıp doğurdum. 7 buçuk ay oldu doğum yapalı 59-60 arası gidip geliyorum. Baktım olmuyo grubuma geri döneyim dedim, bana da yer var mı?
Günaydin canim .iyim.birazdan orucumu bozcam bende ..1 kilo gitmiş busefer..olsun tekrar 56 kiloyu gördüm buda iyi..Günaydın hanımlar
Nasılsınız
Benimde 600 gr gitmiş 60,900 olmuşumGünaydin canim .iyim.birazdan orucumu bozcam bende ..1 kilo gitmiş busefer..olsun tekrar 56 kiloyu gördüm buda iyi..
Tebrik ederim canmOleeyyy listedeyim
Canm mısır unuyla yaptığım ekmek değil canm.kaynayan suya mısır ununu yavaş yavaş koyarak kivam alana kadar pişiriyoruz.ayri bir tencerede çok az tereyağ pekmez biraz sulandiriyorum..pişen mısırununu ayri kaplarına bölüp pekmezi döküyoruz
Buda iyi bence zaten az kalmiş hedef kilona...ben artik tam olarak uyacağim seviyelere...yoksa hiç bir faydasini göremicem..bişuna emek vermiş olcam.Benimde 600 gr gitmiş 60,900 olmuşum
Günaydın canim iyiyim saol sen nasilsinGünaydın hanımlar
Nasılsınız
Allah bağışlasınn, sağlıklı uzun ömrü olsun bebeğinizinHanımlar merhaba. 1,5- 2 yıl önce bu gruptaydım çok güzel kilo verip mezun olmuştum. Sonrasında bi hamilelik dönemim oldu 55ten 80+lara çıkıp doğurdum. 7 buçuk ay oldu doğum yapalı 59-60 arası gidip geliyorum. Baktım olmuyo grubuma geri döneyim dedim, bana da yer var mı?
Günaydin canim .iyim.birazdan orucumu bozcam bende ..1 kilo gitmiş busefer..olsun tekrar 56 kiloyu gördüm buda iyi..
İyi diyelim iyi olalım. Araç tutuyor biraz kraker biraz leblebiGünaydın canim iyiyim saol sen nasilsin
Evet evet burdaydım. 59-60 arasında gidiş geliyorum. Hedefim şimdilik 55 sonrasında belki biraz daha düşürüp 52 ye çekerim. Boy 1.64cmHoşgeldin aramiza öncedendemi 10 takimdaydin..hedef kilon kaç ve şu anki kilon nekadar
Teşekkür ederim çok sağol ❤❤Allah bağışlasınn, sağlıklı uzun ömrü olsun bebeğinizin
Hoş geldiniz tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?