- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
ElhamdülillahE gece dörtmüş mesajı attığında. Bırak da kapansın artıkkeyifler yerinde mi gezom?
Hosbuldum canım, iyiyim ben çok şükür, kilo aldım utana sıkıla geldimhoşgeldin canım. nasılsın?
şanslar senin olsun canım benim
oh ohhh pişiler , ketelerrrrrrben de kete istiyorummmmmmmmmm
valla süper bir duygu o. çok sevindim canım senin adına
piknikten bildiriyorum diyet yalan olduu yalan olduuu sarmalar pogacalar tuzak olduuu beni yaktin yiktin zalim diyetim deee yalan olduuuu
diriririidiiiimm
Selam kizlar
Babalar Günü bozdu beni bugünü free gün ilan ediyorum
Menü yine de yazılıyor mu bilmiyorum
Sabah kepekli tost 4 kaşık menemen
Öğlen muz yoğurt
Akşam ev yapımı tuzlu kek ev yapımı tiramisu
SendemiHosbuldum canım, iyiyim ben çok şükür, kilo aldım utana sıkıla geldimsen nasılsın
1 haziranda başlamıştım diyete hiç kaçamak yapmıyordum, misafirliğe gittim başıma geleceği biliyordum malesef
piknikten bildiriyorum diyet yalan olduu yalan olduuu sarmalar pogacalar tuzak olduuu beni yaktin yiktin zalim diyetim deee yalan olduuuu
diriririidiiiimm
Selam kizlar
Babalar Günü bozdu beni bugünü free gün ilan ediyorum
Menü yine de yazılıyor mu bilmiyorum
Sabah kepekli tost 4 kaşık menemen
Öğlen muz yoğurt
Akşam ev yapımı tuzlu kek ev yapımı tiramisu
Hosbuldum canım, iyiyim ben çok şükür, kilo aldım utana sıkıla geldimsen nasılsın
1 haziranda başlamıştım diyete hiç kaçamak yapmıyordum, misafirliğe gittim başıma geleceği biliyordum malesef
Bildiğiniz üzere 3 gündür şehir dışındaydım
Ne yemekler, ne hamurişleri, ne pastalar vardı.
Ne kahvaltıda nede akşam diyetimi bozmadım.
Ilk defa gittiğim bir ev vardı, oraya bile haber yolladım, bana tuzsuz salata ayırsın diye, cevizli tahinide yanımda götürdüm.
Sağolsun ev sahibi de ısrar etmedi, çok kolay geçti.
Şimdide eve girmeden lokantaya gidip yemek yediler.
Ben yine tuzsuz salata yedim.
Istenirse her zaman dikkat edilir, hiç bahane uydurmayın
Çok haklısınYediğiniz içtiğiniz afiyet şifa olsun lakin kaç kilo fazlalığınız var bilmiyorum ama bu takımdaysanız diyet işini daha doğrusu sağlıklı beslenme olayını ciddiye almanız lazım öncelikle kendiniz için sonrada takımın başarısı için ciddiyetle yapmalısınız diyetinizi piknikler gezmeler tatiller iradeli olanlar için tuzak olmaz kafanızda bitirirseniz hiç kimse hatta kendi nefsiniz bile size o dolmaları sarmaları poğaçaları yediremez
Hosbuldum canım, iyiyim ben çok şükür, kilo aldım utana sıkıla geldimsen nasılsın
Çok haklısın
Ilk gittigim gün en sevdiğim 2 yemek vardı, yemedim
2. Gün
Pizza, patatesli poğaça, peynirli açma, yaşpasta, kiraz
3. Gün
Sarma, etli, peynirli pide, yaşpasta
Aklıma gelmeyen daha neler
ben kesin artıyımdır cumadan beri çok karbo yedim. regl de var. bugün de biraz tansiyon yüksek çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?