Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hoşgeldin canım. nasılsın?
şanslar senin olsun canım benim
oh ohhh pişiler , ketelerrrrrr ben de kete istiyorummmmmmmmmm
valla süper bir duygu o. çok sevindim canım senin adına
Hosbuldum canım, iyiyim ben çok şükür, kilo aldım utana sıkıla geldim sen nasılsın

1 haziranda başlamıştım diyete hiç kaçamak yapmıyordum, misafirliğe gittim başıma geleceği biliyordum malesef

piknikten bildiriyorum diyet yalan olduu yalan olduuu sarmalar pogacalar tuzak olduuu beni yaktin yiktin zalim diyetim deee yalan olduuuu

diriririidiiiimm

Yediğiniz içtiğiniz afiyet şifa olsun lakin kaç kilo fazlalığınız var bilmiyorum ama bu takımdaysanız diyet işini daha doğrusu sağlıklı beslenme olayını ciddiye almanız lazım öncelikle kendiniz için sonrada takımın başarısı için ciddiyetle yapmalısınız diyetinizi piknikler gezmeler tatiller iradeli olanlar için tuzak olmaz kafanızda bitirirseniz hiç kimse hatta kendi nefsiniz bile size o dolmaları sarmaları poğaçaları yediremez

Bildiğiniz üzere 3 gündür şehir dışındaydım
Ne yemekler, ne hamurişleri, ne pastalar vardı.
Ne kahvaltıda nede akşam diyetimi bozmadım.
Ilk defa gittiğim bir ev vardı, oraya bile haber yolladım, bana tuzsuz salata ayırsın diye, cevizli tahinide yanımda götürdüm.
Sağolsun ev sahibi de ısrar etmedi, çok kolay geçti.
Şimdide eve girmeden lokantaya gidip yemek yediler.
Ben yine tuzsuz salata yedim.
Istenirse her zaman dikkat edilir, hiç bahane uydurmayın

Doğum günleri evlilik yıldönümleri kısacası özel günler diyeti baltalamak içün sebeb değil sadece siz bu işi yeteri kadar ciddiye almıyorsunuz

Çok haklısın
Ilk gittigim gün en sevdiğim 2 yemek vardı, yemedim
2. Gün
Pizza, patatesli poğaça, peynirli açma, yaşpasta, kiraz
3. Gün
Sarma, etli, peynirli pide, yaşpasta
Aklıma gelmeyen daha neler

çok şükür iyiyim canım. ben de güzel başladım martın 12 sinde. 1,5 ayda 9.6 kilo verdim. ama sonra birkaç kilo aldım. takıldım kaldım. şimdi de reglim. ama hafta içi artık sağlıklı besleneceğim Allahın izniyle. yaz geldi ince giysiler giyilecek ki giyiliyor. oram buram çıkmış vaziyette gezmek istemiyorum. ben de yarın menü yazmaya başlasam iyi olacak.

utanacak sıkılacak birşey yok tatlım. napalım biz de bözleyiz. maalesef çok iradeli değiliz. keşke olsak. şu takımlarda kaç kişi var fazla kilosunu vermiş de geri almamış. çok az kişi. çoğunluk ver al yapıyor. yine verirsin merak etme. ama sağlıklı ve sürdürülebilir bir beslenme modeli seç kendine. tabi spor takviyeli

Çok haklısın
Ilk gittigim gün en sevdiğim 2 yemek vardı, yemedim
2. Gün
Pizza, patatesli poğaça, peynirli açma, yaşpasta, kiraz
3. Gün
Sarma, etli, peynirli pide, yaşpasta
Aklıma gelmeyen daha neler

Yani canım bizim canımız yokmu biz sevmiyormuyuz sarmaları poğaçaları kekleri börekleri kim sevmez ama sağlığımız için dikkat etmeliyiz bende bugün piknikteydim neler vardı neler ama yemedim salatamı köftemi avuç içi kadar ekmeğimimi yedim durdum insan isterse iradesini kontrol eder istemezsede bahanemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…