Yaz yahu yaz. Kimseye de takılma. Vücut benim diet benim kime ne?? Herkes kendinden mesul. Bitti.zaten yazasim kacti bundan sonra yersemde yazmayacagim. topa tutulmaya gelmedik
Canım ben seni takip edemedim ilaç ne için?Merhaba
Her gün artı kilo almaya devam ettim maalesef
En son dün ilaç aldım doktorumun bana 6 ay falan önce attığı ilaç
Bugün aldım inanamadım beden daha önce almamışım ya
Meğersem içinde boşa tasimisim yediklerini
Oinsallah bugünden itibaren 1 ay düzenli kullanacağım
Gün-de 3 sefer 10 günde bitiyor bitince yine alicam inşallah
Bugün 81.1 çıktım 1 hafta gibi bir sürede 3-4 kilo 1 ayda 12 kilo yapıyor
Neyseki ilacın başladım sukur
Yaz yahu yaz. Kimseye de takılma. Vücut benim diet benim kime ne?? Herkes kendinden mesul. Bitti.
Ne ilacı cnm oMerhaba
Her gün artı kilo almaya devam ettim maalesef
En son dün ilaç aldım doktorumun bana 6 ay falan önce attığı ilaç
Bugün aldım inanamadım beden daha önce almamışım ya
Meğersem içinde boşa tasimisim yediklerini
Oinsallah bugünden itibaren 1 ay düzenli kullanacağım
Gün-de 3 sefer 10 günde bitiyor bitince yine alicam inşallah
Bugün 81.1 çıktım 1 hafta gibi bir sürede 3-4 kilo 1 ayda 12 kilo yapıyor
Neyseki ilacın başladım sukur
Krepler pastalar afiyet olsun obeztom..iyiki bugün kaçamak yapmamişinAaa utanmazlara bak sen yaHadi yediniz yediniz de insan ne yediğini yazar mı?? Bak ben söylüyor muyum sabah krep akşam yaş pasta yediğimi?? Utanın terbiyesizler
Kaçamak mı?? O da ne?Krepler pastalar afiyet olsun obeztom..iyiki bugün kaçamak yapmamişin
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
M muallime1134 | +180 | ||||||
N nezesali | + | + | |||||
@Ekrl | +128 | + | |||||
| +240 | +60 | |||||
| +120 | + | |||||
| m | m | |||||
@yst38 | - | - | |||||
| -45 | - | |||||
R reklam | + | - | |||||
F Fitimfitsinfit | m | m | |||||
| - | - | |||||
| - | - | |||||
A adacicegi | + | +24 | |||||
B busefit | + | + | |||||
| + | +120 | |||||
| - | - | |||||
| - | -64 | |||||
| + | - | |||||
| m | m | |||||
| + | + | |||||
F fahriyeaba | - | - | |||||
O optumkibbye | + | + |
Evet hem de dibine kadar denir ya tabiri caizseCanım ben seni takip edemedim ilaç ne için?Bağırsak tembelliğimi var?
Tembel ponçik bagirsagimi çalıştırma ilacıNe ilacı cnm o
aynen valla obezim. düzenim bir bozuldu ki sorma. kaç haftadır aynı kilodayım. toparlıyorum ama artıkKaçak neredesin sen bakiimm??Nereye kaçarsan kaç dönüş yine buraya, sadece zamanı erteliyorsun unutma
yaz kuzum yazbugunki menüm
YOK
menü süper yalnızKızlar bugünkü menüm
Sabah: bir parça krep, bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık
Ara: üç tane sarma
Akşam: iki dilim biftek, iki kalem pirzola, üç dört patates kızartması, salata
Cilası: bir dilim yaş pasta
Su: 2 litre
Spor: yok
evet çok doğru. aslında yazılanlar kötü amaçlı değil ama dediğin gibi mimikler ve sesler olmadığı için ortada yanlış anlaşılıyor.Değerli arkadaşlarım yazım dili konuşma dilinden çok farklı. Mimik göremediğimiz ses duyamadığımız ve elbette kalbinizden geçeni işitemediğimiz için yazılanlar bazen karşı tarafta farklı reaksiyonlara sebep olabiliyor. (Bazı emojiler de buna dahil) Lütfen bu konuda biraz daha dikkat ve hassasiyet gösterelimhepinizi çook seviyoreee❤❤
busecim yaz menünü. herkes yazıyor. bakarkadaslar yorumlarin hepsini okudum. ben bugun yediklerimi acik yureklilikle yazacaktim ama tabiki artik yazmayacagim spoiler ım bile topa tutulmaya yetti cunku
ama bi konuya aciklik getirmek istiyorum ben yaptigim kacamaga bahane hic bulmadim yediysem yemisimdir nokta. hatta kendime oyle de guvenirimki kendimle yedigimle kacamagimla dalgada gecerim sarki da yazarim. bunu da yaptim mi evet.
sevgiler saygilar efendim bu haftada Allahin izni ile eksi kiloyla aranizdayim.
bir gunde demedimki ben hep eksideyim arkadaslar arti gelip takimi kotu etkiliyorsunuz. benimki can degil mi demedim.. demedim de demedim. alkıs kendime oley kendime.
kilo vermek kolay degil ve bende kolay veren biri degilim. bu takimdan vazgecmiycem. bu takimdaysan diye baslayan cumle kuruldu bana EVET BU TAKIMDAYIM OLEY BU TAKIMDAYIM CANIM KENDIM CANIM ARKADASLARIM
Ha ha sesli güldüm ya tembel ponçik bağırsak seniiTembel ponçik bagirsagimi çalıştırma ilacı
Ben de yazmıyorum farkındaysanarkadaslar yorumlarin hepsini okudum. ben bugun yediklerimi acik yureklilikle yazacaktim ama tabiki artik yazmayacagim spoiler ım bile topa tutulmaya yetti
Sağol canm spor yapıyorum abarttım galiba sol göğsün kolum çok agriyor surekli istemiyorum...Bu hafta obezzto nun menü belli :sabah lahmacun öğle baklava akşam gözleme
Tebrik ederim arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?