Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım ben seni takip edemedim ilaç ne için? Bağırsak tembelliğimi var?

Yaz yahu yaz. Kimseye de takılma. Vücut benim diet benim kime ne?? Herkes kendinden mesul. Bitti.

ya sen beni goruyorsun bana bu yorumun yapilmasi yersiz oldu. istersem hergun de pogaca yerim takima eksi gelebilirsem onu da yaparim ama ben boyle de yapmiyorum ki. neyse bosverdim demorolize olmayacam aynen yola devam

Ne ilacı cnm o

Aaa utanmazlara bak sen ya Hadi yediniz yediniz de insan ne yediğini yazar mı?? Bak ben söylüyor muyum sabah krep akşam yaş pasta yediğimi?? Utanın terbiyesizler
Krepler pastalar afiyet olsun obeztom..iyiki bugün kaçamak yapmamişin

Değerli arkadaşlarım yazım dili konuşma dilinden çok farklı. Mimik göremediğimiz ses duyamadığımız ve elbette kalbinizden geçeni işitemediğimiz için yazılanlar bazen karşı tarafta farklı reaksiyonlara sebep olabiliyor. (Bazı emojiler de buna dahil) Lütfen bu konuda biraz daha dikkat ve hassasiyet gösterelim hepinizi çook seviyoreee

Selamlar Hanimlar

Sabah 11.30
1 yumurta yarim avakado 3 dilim peynir

Aksam
1 corba kasesi kadar tonbalikli salata
3 yemek kasigi un helvasi (hassas noktam )

Ben geri doneli 3 gun oldu ama aslinda 18 gundur diyetteyim ve ilk kacamagimi yaptim.3 kilo verdim.Gerisine grubumla devam edecegim insallah
Herkese iyi geceler diler , wc egitimine baslamis bitkin ,yorgun bir anne olarak kendimi uykunun kollarina birakmaya gidiyorum

arkadaslar yorumlarin hepsini okudum. ben bugun yediklerimi acik yureklilikle yazacaktim ama tabiki artik yazmayacagim spoiler ım bile topa tutulmaya yetti cunku

ama bi konuya aciklik getirmek istiyorum ben yaptigim kacamaga bahane hic bulmadim yediysem yemisimdir nokta. hatta kendime oyle de guvenirimki kendimle yedigimle kacamagimla dalgada gecerim sarki da yazarim. bunu da yaptim mi evet.

sevgiler saygilar efendim bu haftada Allahin izni ile eksi kiloyla aranizdayim.
bir gunde demedimki ben hep eksideyim arkadaslar arti gelip takimi kotu etkiliyorsunuz. benimki can degil mi demedim.. demedim de demedim. alkıs kendime oley kendime.

kilo vermek kolay degil ve bende kolay veren biri degilim. bu takimdan vazgecmiycem. bu takimdaysan diye baslayan cumle kuruldu bana EVET BU TAKIMDAYIM OLEY BU TAKIMDAYIM CANIM KENDIM CANIM ARKADASLARIM

Canım ben seni takip edemedim ilaç ne için? Bağırsak tembelliğimi var?
Evet hem de dibine kadar denir ya tabiri caizse
1.5 hafta 2 hafta afedersin pıst bile olmadan durduğum oldu
Ben 24 24 yaşlarıma kadar hiç şu içmezdim yanı kilolu da olmadım pek ama günde 1 bardak ya içerdim ya içmezdim gazlı şeyler içerdim falan
Mahvoldu
25 yaşından sonra toparlamaya çalışıyorum iste

Kaçak neredesin sen bakiimm?? Nereye kaçarsan kaç dönüş yine buraya, sadece zamanı erteliyorsun unutma
aynen valla obezim. düzenim bir bozuldu ki sorma. kaç haftadır aynı kilodayım. toparlıyorum ama artık
bugunki menüm

YOK
yaz kuzum yaz
menü süper yalnız
evet çok doğru. aslında yazılanlar kötü amaçlı değil ama dediğin gibi mimikler ve sesler olmadığı için ortada yanlış anlaşılıyor.

busecim yaz menünü. herkes yazıyor. bak obezzto e götürmüş bugün bensiz

Tembel ponçik bagirsagimi çalıştırma ilacı
Ha ha sesli güldüm ya tembel ponçik bağırsak senii doktor dediyse iç valla cnm benim bile aklım giriyor şeytan alsan arada içsenmi diye ama benim senin kadar tembel ve pinçik olmadığı için sistemini bozmayayım diye engelliyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…