Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

motivasyon tamsa hiçbir yiyeceği gözün görmüyor saracım. ama o motivasyonu kaybedince önüne geleni yiyorsun. bu şişmanların ortak noktası. yoksa hepimiz 50 kiloda olurduk

Geçmiş olsun Fulyacım tansiyon için limonu sık suyunu iç iyi gelecektir

saol canım. 3 gündür tatlı matlı çok yedim. artı bir de çok tuzlu yedim. olacağı buydu. akşam üzeri içtim limonlu suyu. gece de içerim. 12.9 a 9 çıktı tansiyon. çok yüksek değil ama dikkat etmem gerek. yarın menü yazacağım Allahın izniyle. 2 öğün yiyeceğim. menüm hazır.

motivasyon tamsa hiçbir yiyeceği gözün görmüyor saracım. ama o motivasyonu kaybedince önüne geleni yiyorsun. bu şişmanların ortak noktası. yoksa hepimiz 50 kiloda olurduk

Önemli olan motivasyonu kaybetmemek bu demek değilki robot gibi yaşayalım insanız arada hepimiz kaçamak yapıyoruz kekin böreğin tadına bakıyoruz ancak önemli olan bunu devam ettirmemek bir kere yiyince bütün gün yemeye devam etmek en büyük hata birde karar verip ideal kiloma gelmek için diyete başlayınca beyninde buna hazır olmalı insan o zaman motivasyonuda iradeside bozulmaz Fulyacım bunu sende biliyorsun

Helal vallahi size gezegenfeza sara_28 azminize iradenize hayranım maşallah sizlere gercekten beyinde bitiyor bu iş
Sabah
Yogurt yulaf lapası bal 1 kayısı ve tarçın
Akşam
7 ızgara köfte
Yogurt
1 dilim cavdar ekmegi
Kaçamak
1 bardak kola
3 kaşık dondurma
2 litre su
Spor 5 bin adım yürüyüş

Grubu kötü etkilemem sebebiyle ben yarıştan çekiliyorum hepinize bol kilo vermeler.
Çekilme canım, senin için söylüyoruz. Buraya keyfi yere gelmedin, bir amacın var. Arada düşsende kalkmasını bil.
Sen düştüğün yerde oturup kalma, kalk diye biraz silkeledik.
Üzdüysem, kırdıysam affet. Niyetim asla o deyildi.
Seni kendine getirmek, gayret vermekti.

Demek kola
Demek dondurma

Et ile süt ürünü yemek doğru deyil, bol salata yemeliydin

haklısın ama bazen oluyor işte. uzmanlarda diyor bir öğünde kek ya da börek yedin. tamam yedin bitti devam et diyetine ya da ne diyorsan sağlıklı beslenmene. ama çoğu kişi sonraki öğünlerde de kaçamaklara devam ediyor. eee kaçamaklar çoğalınca da noluyor diyet hikaye oluyor. çünkü çoğu zaman o günle de kalmıyor ertesi günde devam ediyor.... mesela benim seviyelerden kopmam böyle oldu. yapmamak lazım ama oluyor işte.ben bak şimdi hala silkelenmeye çalışıyorum. yarın menüm güzel olacak ama Allahın izniyle.
Grubu kötü etkilemem sebebiyle ben yarıştan çekiliyorum hepinize bol kilo vermeler.
niye çekiliyorsun canım olur mu öyle kimse kötü etkilenmesin. ben kötü menülerden etkilenmiyorum. okuyup geçiyorum. güzel menüleri de hafızaya alıyorum. hatta yemekleri. herkes öyle yapsın.
eleştirilere alınma ama. tüm takımlarda var. herkese yapılıyor. arkadaşça tavsiyeler bunlar. hepimiz kolayca kilo verelim takılmayalım yarı yolda bırakmayalım diye. bazen iyi de oluyor. hizaya çekiyorsun kendini. amacımız ne? kilo vermek ama sağlıklı ve kolayca vermek.... eleştiri güzeldir hakaret olmadığı sürece. 10. takımda da zaten sadece arkadaşça uyarı, eleştiri olur. emin ol buna.

bak ben bugün yediklerimi yazsam ooooo hepten düttürü yazmadım neden suçluyum çünkü. ama uzun süredir böyleyim. sizin gibi arada bir günümü mahvetsem yazayım bana da yazsınlar. yazsınlar ki düzelteyim. o yüzden lütfen alınma, gücenme ve yarıştan çekilme. biz takım olarak güzeliz ve güçlüyüz

En azindan dürüstce yaziyorsun yediklerini..kimse kötü etkilenmez yoluna devam et ..yapma böyle ...hem haftasonundayiz cumaya kadar çok var toparlarsin...serbest gün olarak say bugünü...yarindan ittibaren dikkat edersin

En azindan dürüstce yaziyorsun yediklerini..kimse kötü etkilenmez yoluna devam et ..yapma böyle ...hem haftasonundayiz cumaya kadar çok var toparlarsin...serbest gün olarak say bugünü...yarindan ittibaren dikkat edersin
Kizlar sizi seviyorum söylediklerinizi de yanlış anlamadım. Daha evvel de belirtmiştim zaten çok diyet kafasında duramadım bu ara Bi nevi motivasyon sorunu olarak kendimle ilgili. O kafaya girersem tekrar aranıza döneceğim.

hoşgeldin canım. nasılsın?
şanslar senin olsun canım benim
oh ohhh pişiler , ketelerrrrrr ben de kete istiyorummmmmmmmmm

valla süper bir duygu o. çok sevindim canım senin adına
Kaçak neredesin sen bakiimm?? Nereye kaçarsan kaç dönüş yine buraya, sadece zamanı erteliyorsun unutma

bu yorumu bana yapmadan once keske hic daha once boyle bi sey yaptim mi ona bi baksaydin bi de takima hic sabit dahi olsa geldim mi ona bi baksaydin. ben bu takima listeye girmedigim zamanlarda dahil hic arti gelmedim ve kotu etkilemedim. yedim ve bunu paylastim afiyet olsun bana. bu yorumu kendin de dahil sabit arti gelip takimi etkileyip surekli kacamak yapan biri varsa ona yaparsin.

yapici yorum okay. ama azarlarcasina haketmedigim yorum HAYIR. sevgiler

piknikten bildiriyorum diyet yalan olduu yalan olduuu sarmalar pogacalar tuzak olduuu beni yaktin yiktin zalim diyetim deee yalan olduuuu

diriririidiiiimm
Aaa utanmazlara bak sen ya Hadi yediniz yediniz de insan ne yediğini yazar mı?? Bak ben söylüyor muyum sabah krep akşam yaş pasta yediğimi?? Utanın terbiyesizler

Merhaba
Her gün artı kilo almaya devam ettim maalesef
En son dün ilaç aldım doktorumun bana 6 ay falan önce attığı ilaç
Bugün aldım inanamadım beden daha önce almamışım ya
Meğersem içinde boşa tasimisim yediklerini
Oinsallah bugünden itibaren 1 ay düzenli kullanacağım
Gün-de 3 sefer 10 günde bitiyor bitince yine alicam inşallah
Bugün 81.1 çıktım 1 hafta gibi bir sürede 3-4 kilo 1 ayda 12 kilo yapıyor
Neyseki ilacın başladım sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…