Sağol canım Allah razı olsunMaşallah eşine nekadar şanslisin..Allah nazarlardan kotusun saadetiniz daim olsun..
3 günlük oruçta suda yasakti dimi...nasil yapcam bilmiyorum..benim birde almam gereken vitamin haplarim takviyelerim var.....
Özel günündeysen su içebilirsin..Apa beyde demişti....ben birde yarin serbest gün yapmicam o hakki dün kullandim
Dedenin yanına gidince de yapılmaz mı ama mangal?ahh Allah yardımcınız olsun
Onların yaşı büyük umarım bizimkilerden daha çok dikkat ederler sosyal mesafe ve hijyene
Teşekkür ederimmm
Sanıeım en kötü günü atlattım baştan sona karbonhidrat doluydu bugün. Köye gidince dedeye mangal yaptıracağıZ
E gece dörtmüş mesajı attığında. Bırak da kapansın artıkUykusuzluktan gözlerim kapanıyor
hoşgeldin canım. nasılsın?Hosbuldum teşekkür ederim
Memnun oldum bende Mehtap
şanslar senin olsun canım benim
oh ohhh pişiler , ketelerrrrrrSağol canım Allah razı olsun
Cumartesi menum
Sabah : limonlu ılık su
1 İncir 7 zeytin
2 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, domates, salatalık, peynir
Ara :1 litreye yakın yeşil cay
Akşam :misafirlikte 3 küçük sucuklu kaşarlı pişi, 1 kete, 1 tabak taze fasulye
Su: 1lt
Spor yok 4500 adım var sadece
valla süper bir duygu o. çok sevindim canım senin adınaSelam canlarherkese mutlu bir pazar günü diliyorum..
Bugün çoktandır giymediğim daha doğrusu giyemediğim bir gömleğin içine çok rahat girdim. Benden mutlusu yok
Ben kac gündür kullaniyomÖzel günündeysen su içebilirsin..Apa beyde demişti....ben birde yarin serbest gün yapmicam o hakki dün kullandim
Yok kız ağır gelir o kadar
Suyuda az iç
Regl ken su serbest ama ne kadar az içerseniz o kadar iyi3 günlük oruçta suda yasakti dimi...nasil yapcam bilmiyorum..benim birde almam gereken vitamin haplarim takviyelerim var.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?