Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eğer tembellik yoksa bir yada iki günde bir çıkıyorsan büyük tuvalete, o ilaç sadece senin bagursagindaki suları alır atar zarar verir, en iyisi dediğin gibi sağlıklıysa bozmamak canım

o zaman çok iyi yapmışsın. Bundan sonra düzene girer umarım
busecim yaz menünü. herkes yazıyor. bak obezzto e götürmüş bugün bensiz
valla bizde yalan yok. Ne yersem yazarım

telde sikinti var alinti yapamiyorum

Lonely single girl
canim ben yazdim sen de yaz gizleme sana destek olan cok olur toparlarsin menuleri

60kiloyum yazdim kızçem
Oyu hadi yazayım da yarından itibaren yazayım unuttum bugün ne yediğimi
Sadece ekmek yemedim
Muz kayısı elma
1 pastane pogacasi yedim o da 5 seneyi geçmiştir yememiştim ,tadını bile unutmusum :)
Onun harici
3 çatal.melemen 1 çatal peynir
2 bardak limonlu kiraz saplı yeşil çay ( kafaya koydum zayıflamam lazım bikana kadar devam)
1 bardak şekersiz çay
Ay yazdım gitti :)
Ha bir de bir küçük kase çekirdek yemistim

Gulhan1 ablaaaa lutfen ben bile yazdim boyle yapmayalim kacamaklar bize kurban olsun düşe kalka bu yolda devam edicez senin surda kilon bile kalmadiki senin basarin ortada zaten
Sağol canim...aynen dediğin gibi düşe kalka ilerlicez bu yolda..bende o şekilde hedefime ulaştim...sende başaracaksin

Ya merak ettim bir günlük menü mü bu.Eğer öyleyse bence az bile yiyorsun.Tek sıkıntı poğaça gibi görünüyor ama başka da bir şey yok ki menüde.

Çarşamba günü 18.30 da diyetisyen randevum var çok heyecanlıyım inş anlaşırız elektriğimiz uyar. yarından itibarende menülerimle aranızdayım kızlar yeter bukadar miskinlik
Emin ol hayatında aldığın en iyi kararlardan birisi. Ben şu an gitmesem de gittiğim vakit olan listeyi uyguluyorum. Örneğin çorba mı yiyeceğim ne kadar yiyeceğimi biliyorum, pilav mı yiyeceğim ne kadar yiyeceğimi biliyorum. Ne kadar spor yapacağımı biliyorum. Bunlar hep kişiye özel bilgiler. Burada ne kadar konuşsak da canlı canlı derdini anlattığın birinin yönlendirmesi daha farklı oluyor

Ya merak ettim bir günlük menü mü bu.Eğer öyleyse bence az bile yiyorsun.Tek sıkıntı poğaça gibi görünüyor ama başka da bir şey yok ki menüde.
Bilmem dediğim gibi zaten bağırsaklarım tembel olduğu için fazla yemek yedikten 5 dak sonra sırtıma ağrı vuruyor istesem de yiyemiyorum. Bir tek önceki iki gün deli gibi yedim acı biber tuzlu salça ekmek vs o da malum günün getirisi
Normalde böyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…