Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu arada babalarimizin günü kutlu olsun vefat edenlere Allah tan rahmet diliyorum
Cok zor nasıl bir acı tahmin edemiyorum,onu geç hayali bile kuramıyorum yani
...
Neyse benim koca başladım yine
Hiç sosyal medyalarında kutlamadı benim anneliğimi
Ben de ne yaptım ona dedim ki sosyal medyada kutlamicam senin gününü sadece babaminkini kutladım ona da ,oğlum la bir konsept yaptık sehpanın üzerine tablet ajanda mouse koydum , beyaz gömlek benim,kravat taktım,babasının isimligini koydum hani baba olmuş gibibabasına whatsaptan attım
Sen benimkini kutlamazsan ben de böyle seninkini kutlamam
Intikam aldım güya
Of ya başka derdimiz yok valla :))

Inş cnm dediklerin çok doğru hele benim artık doğrularım falan hep şaştı. Yeni doğrular yeni bilgiler edinme vakti geldi.

Tokat atan emojiyi çok seviyorum.
Ben onu tatlı uyarı niyetiyle yolluyorum.
Bu saatten itibaren bıraktım.
Belki bazı arkadaşların hassas dönemine denk gelip alınıyorlar.
Aslında ilk defa başıma gelmedi, sevimlilik yapıyım diye düşündüm.
Neyse artık, ben kendi yoluma bakarım.
Görmeden sevdiğim insanları kırmak üzmek istemem

Bak bu oldumu?
Tam ben tokat atan emojiyi koymayacağım diye tövbelemişken. Birde un helvası yemiş

Bak bu oldumu?
Tam ben tokat atan emojiyi koymayacağım diye tövbelemişken. Birde un helvası yemiş
Gercekten tüm kilolarinizi verene kadar hic kacamak yapmiyor musunuz? Ben burda herkesin kacamakli gunlerini hatirliyorum.
Karsima ciktiginda asssla red etmeyecegim tek sey un helvasidir 3 kasikla kaldigim icin kendimi tebrik ediyorum
Bi de tum gun yedigime bakinca kacamak bile sayilmaz

gezegenfeza gezooo lutfen bana o tokatli smile i ozellikle yapar misin cok seviyorum ben de onu ve guluyorum cok tatli bence de lutfen bana yap tokatla beni kirbacla beni
Yok gülüm daha öncede alınan arkadaşlar olmuştu.
Arada muzipliğim tutuyor işte.
Gerçekten hiçbirinizi üzmek istemem.

Bir programa başladım, asla serbest öğün dışına çıkmadım.
Çok canımın istediği şeyler oldu, yemedim.
Sadece bayramda 3 tüm gün serbestim vardı, onu değerlendirdim.
Yarın yine serbest günüm, fındıklı rulo yemeyi düşünüyordum vazgeçtim.
Kiraz bulursam alıp yiyeceğim

Ben @gezenfeza yi taniyorum zaten bu gruptaydim bende izne ayrilmistim uzun oldu gerci izin ama

Toparlarsın canım

Nezesali bizim eskilerden canım, tanır beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…