- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Inş cnm dediklerin çok doğru hele benim artık doğrularım falan hep şaştı. Yeni doğrular yeni bilgiler edinme vakti geldi.Emin ol hayatında aldığın en iyi kararlardan birisi. Ben şu an gitmesem de gittiğim vakit olan listeyi uyguluyorum. Örneğin çorba mı yiyeceğim ne kadar yiyeceğimi biliyorum, pilav mı yiyeceğim ne kadar yiyeceğimi biliyorum. Ne kadar spor yapacağımı biliyorum. Bunlar hep kişiye özel bilgiler. Burada ne kadar konuşsak da canlı canlı derdini anlattığın birinin yönlendirmesi daha farklı oluyor
Tokat atan emojiyi çok seviyorum.Değerli arkadaşlarım yazım dili konuşma dilinden çok farklı. Mimik göremediğimiz ses duyamadığımız ve elbette kalbinizden geçeni işitemediğimiz için yazılanlar bazen karşı tarafta farklı reaksiyonlara sebep olabiliyor. (Bazı emojiler de buna dahil) Lütfen bu konuda biraz daha dikkat ve hassasiyet gösterelimhepinizi çook seviyoreee❤❤
Bak bu oldumu?Selamlar Hanimlar
Sabah 11.30
1 yumurta yarim avakado 3 dilim peynir
Aksam
1 corba kasesi kadar tonbalikli salata
3 yemek kasigi un helvasi (hassas noktam)
Ben geri doneli 3 gun oldu ama aslinda 18 gundur diyetteyim ve ilk kacamagimi yaptim.3 kilo verdim.Gerisine grubumla devam edecegim insallah
Herkese iyi geceler diler , wc egitimine baslamis bitkin ,yorgun bir anne olarak kendimi uykunun kollarina birakmaya gidiyorum
Yedim dediğin 2 poğaça mıydıisrarlar uzerine
menum
sabah
1 pogaca
ogle
1 pogaca
5 sarma
2 pirzola
2 kofte
2 yk salata
aksam yok
1,5 lt su anca
Gercekten tüm kilolarinizi verene kadar hic kacamak yapmiyor musunuz? Ben burda herkesin kacamakli gunlerini hatirliyorum.Bak bu oldumu?
Tam ben tokat atan emojiyi koymayacağım diye tövbelemişken. Birde un helvası yemiş
Yok gülüm daha öncede alınan arkadaşlar olmuştu.gezegenfeza gezooo lutfen bana o tokatli smile i ozellikle yapar misin cok seviyorum ben de onu ve guluyorum cok tatli bence de lutfen bana yap tokatla beni kirbacla beni
Sarma masum kız, kaçamak olmuyor
Bir programa başladım, asla serbest öğün dışına çıkmadım.Gercekten tüm kilolarinizi verene kadar hic kacamak yapmiyor musunuz? Ben burda herkesin kacamakli gunlerini hatirliyorum.
Karsima ciktiginda asssla red etmeyecegim tek sey un helvasidir 3 kasikla kaldigim icin kendimi tebrik ediyorum
Bi de tum gun yedigime bakinca kacamak bile sayilmaz
Ben @gezenfeza yi taniyorum zaten bu gruptaydim bende izne ayrilmistim uzun oldu gerci izin amaN nezesali sana hosgeldin dedim mi ben?? hosgeldin canimgezegenfeza da hepimizde kacamak yapiyoruz ve birbirimize tatlica takilip uyariyoruz. hepimizi tanir alisirsin
valla un helyasina bende bayilirim bi tabak koy yerim iyi durdurmussun kendini
Toparlarsın canımgezegenfeza pogacayi ben yapmistim karaköy pogacasi basima gelcegi bildigim icin sabah baska bi sey yemeden pogacanin pismesini bekledim.
pikniktede etler olana kadar cok aciktim ve cok guzeldi yedim isteyarina proteinle toparlama vakti
Nezesali bizim eskilerden canım, tanır beniN nezesali sana hosgeldin dedim mi ben?? hosgeldin canimgezegenfeza da hepimizde kacamak yapiyoruz ve birbirimize tatlica takilip uyariyoruz. hepimizi tanir alisirsin
valla un helyasina bende bayilirim bi tabak koy yerim iyi durdurmussun kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?