Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun simdiden

gezegenfeza sarmanin masum. oldugunu bilmedigim iyi olmus

ben alinmiyorum bana o smile yapabilirsin. ben alinmadigimi soyledim alinirsam buse degilim

hic tokatlanmak icin yalvaracagim aklima gelmezdi
yok, elim alışır alınan arkadaşlarıda tokatlarım, sonra bizi kim ayıracak

Arada oluyor canim böyle yanliş anlaşmalar..aslinda kimse kimseyi kirmak istemiyor kaç aydan beri burdayim hepinizin nekadar güzel insanlar olduğunu biliyorum...@obeztom unda dediği gibi..yüz yüze konuşsak yanliş anlaşma olmayacak..ama burdan yazildiğinda olabiliyor ...bende dediğim gibi bundan böyle yasakli yiyecekleri kaçamaklari vs .not etmicem..hem dürüstce yazanlara haksizlik oluyor yazmayanlara karşi..

Iste bebek de olunca En basta kendi sagligin tabi

N nezesali canim kendimi tanitayim sana.

12 hazirandan itibaren 31 yasindayim. 5 yila yakindir evliyim 2 yas 4 aylik bi oglum var. calismiyorum. istanbul beylikduzundeyim.
Ben de 31 yasinda 6yila yakin evliyim.2 yas 9 aylik bir oglum var.Istanbuldayim calismiyorum ara verdim cocuktan sonra

N nezesali kuzum bebegim icin yazin balkonda iciyorum bi iki tane. o uyuyunca asil iciyorum. kışın o uyuyana kadar bitane bile icmiyorum. sonrada disimi fircalayip karanfil cigniyorum yatmadan. arkadaslarim bana inanamiyor nasil icmeden durduguma. cocugunun yaninda fosur fosur icen tanidiklarim var tabi keske hic icmesem ama inan benim adim hıdır elimden gelen budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…