Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kendime bi kilo hedefi koydum. ayda 6 kilo vermeyi hedefliycem. basarabilirsem 3 ay sonra 61,5 kg olucam. ve artik zayif olmasamda sisman olmiycam. insallah basarabilirim

ben de yatiyorum bugun sabahladim nerdeyse netflix sagolsun

iyi geceler
Hadi inşallah
Iyi geceler

Kizlar bugünden sonra kaçsmaklari yazmiyorum ..belki buda gerginliğe sebeb olabiliyor.....
Bence yine yap bize güzel uyarı oluyor hatamızı görüyoruz bak gezo bana yazdı ben onu hiç dikkat etmemiştim et ve süt bir arada olmadığı yaz yaz sen sonuçta burası zayıflama yeri onun için Burdayız
Benim hoşuma bile gidiyor çünkü dikkate alıp bizi uyarıyorsunuz amann banane yapmıyorsunuz gelsin tokatlar oklavalar anca yola geliriz kız

her zaman söylerim üslup çok önemlidir diye bir benim yazdıklarıma bak birde senin üstten üstten yazdıklarına benim yazdıklarımı bir daha okursan ne azar var ne hakaret var üstelik yediklerin afiyet şifa olsun diye başladım sözlerime sadece uyarı niteliğindeydi diyet yapıyorsan iradene hakim olmalı ve hem kendini hem takımı zor durumda bırakmamalısın bunun için yazdım.

Kaldıki bu takımdaysan hep laylom her yediğinize içtiğinize tamam olur bişey olmaz gibi yorumlar beklemeyeceksin gerektiğinde birbirimizi eleştirip uyaracağızki yaptığımız hatanın farkına varıp beslenmemizi düzeltelim.

Ayrıca bu konunun uzayıp polemiğe dönüşmesini istemiyorum bir daha senin menülerine yorum yapmam sende bana yazmazsın olur biter.

BU TAKIMDAYSAN üslubuna dikkat et. kimseyi demorolize etme suçluluk duygusu yaşatıp takımdan ayrılmasına vesile olma!

isabet olur bir daha hakkımda yazma.

sag ol canim sorma cok istaha gelmistim ama piknikten firsat olmadi aldiramadim hala yiyemedim. bugun aldiricam esim gec geliyo isten yarina yerim anca artik. sen de aldir ye hem saglikli hem lezizz
Bugün eve dönmem öğleden sonraya kalcak sonra işe gidicem somonu yapması kolay 10dk başka yemekle uğraşamam alayım bari

Dün menümü yazamadım. Bütün gün dışarda olduğumuz için zaten pek iç açıcı olmadı da. Yazmasam olur mu? Zaten tam hatırlamıyorum.

yaaa

kimseden etkilenme cekinme. kendini suclu hissetme ama sorumlulugunu elden birakma. yaz canim yaz rahat rahat yaz

Bugün eve dönmem öğleden sonraya kalcak sonra işe gidicem somonu yapması kolay 10dk başka yemekle uğraşamam alayım bari

vay basima gelenler kime niyet kime kismet dur kiz daha ben yiyecektim

afiyet olsun yemis gibi olurum ben menunu okurken adama yazayim da kesin alsın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…