- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Hadi inşallahkendime bi kilo hedefi koydum. ayda 6 kilo vermeyi hedefliycem. basarabilirsem 3 ay sonra 61,5 kg olucam. ve artik zayif olmasamda sisman olmiycam. insallah basarabilirim
ben de yatiyorum bugun sabahladim nerdeyse netflix sagolsun
iyi geceler
Hımmm et süt ürünü birlikte olmayacak bunu bilmiyordum dikkat edeyim canım sagolDemek kola
Demek dondurma
Et ile süt ürünü yemek doğru deyil, bol salata yemeliydin
Bence yine yap bize güzel uyarı oluyor hatamızı görüyoruz bak gezo bana yazdı ben onu hiç dikkat etmemiştim et ve süt bir arada olmadığı yaz yaz sen sonuçta burası zayıflama yeri onun için BurdayızKizlar bugünden sonra kaçsmaklari yazmiyorum ..belki buda gerginliğe sebeb olabiliyor.....
Benim hoşuma bile gidiyor çünkü dikkate alıp bizi uyarıyorsunuz amann banane yapmıyorsunuz gelsin tokatlar oklavalar anca yola geliriz kızTokat atan emojiyi çok seviyorum.
Ben onu tatlı uyarı niyetiyle yolluyorum.
Bu saatten itibaren bıraktım.
Belki bazı arkadaşların hassas dönemine denk gelip alınıyorlar.
Aslında ilk defa başıma gelmedi, sevimlilik yapıyım diye düşündüm.
Neyse artık, ben kendi yoluma bakarım.
Görmeden sevdiğim insanları kırmak üzmek istemem
bu yorumu bana yapmadan once keske hic daha once boyle bi sey yaptim mi ona bi baksaydin bi de takima hic sabit dahi olsa geldim mi ona bi baksaydin. ben bu takima listeye girmedigim zamanlarda dahil hic arti gelmedim ve kotu etkilemedim. yedim ve bunu paylastim afiyet olsun bana. bu yorumu kendin de dahil sabit arti gelip takimi etkileyip surekli kacamak yapan biri varsa ona yaparsin.
yapici yorum okay. ama azarlarcasina haketmedigim yorum HAYIR. sevgiler
Grubu kötü etkilemem sebebiyle ben yarıştan çekiliyorum hepinize bol kilo vermeler.
Canım ben halen regl olmadım. Hap bitti ama bende tık yok. Bu yüzden iddialı olamıyorum
her zaman söylerim üslup çok önemlidir diye bir benim yazdıklarıma bak birde senin üstten üstten yazdıklarına benim yazdıklarımı bir daha okursan ne azar var ne hakaret var üstelik yediklerin afiyet şifa olsun diye başladım sözlerime sadece uyarı niteliğindeydi diyet yapıyorsan iradene hakim olmalı ve hem kendini hem takımı zor durumda bırakmamalısın bunun için yazdım.
Kaldıki bu takımdaysan hep laylom her yediğinize içtiğinize tamam olur bişey olmaz gibi yorumlar beklemeyeceksin gerektiğinde birbirimizi eleştirip uyaracağızki yaptığımız hatanın farkına varıp beslenmemizi düzeltelim.
Ayrıca bu konunun uzayıp polemiğe dönüşmesini istemiyorum bir daha senin menülerine yorum yapmam sende bana yazmazsın olur biter.
Afiyet olsunvalla 1 porsiyon somon yanina roka ve kuru sogan limon sıkıp löpür löpür yerimacımaaammm hatta bugun aldirayim da yarin yiyeyim
Afiyet olsunbenim bile canımı çektirdin bu nasıl anlatmak
Bugün eve dönmem öğleden sonraya kalcak sonra işe gidicem somonu yapması kolay 10dk başka yemekle uğraşamam alayım barisag ol canim sorma cok istaha gelmistimama piknikten firsat olmadi aldiramadim hala yiyemedim. bugun aldiricam esim gec geliyo isten yarina yerim anca artik. sen de aldir ye hem saglikli hem lezizz
Dün menümü yazamadım. Bütün gün dışarda olduğumuz için zaten pek iç açıcı olmadı da. Yazmasam olur mu? Zaten tam hatırlamıyorum.
Bugün eve dönmem öğleden sonraya kalcak sonra işe gidicem somonu yapması kolay 10dk başka yemekle uğraşamam alayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?