BU TAKIMDAYSAN üslubuna dikkat et. kimseyi demorolize etme suçluluk duygusu yaşatıp takımdan ayrılmasına vesile olma!
isabet olur bir daha hakkımda yazma.
Burda somon her yerde var bi de ucuza satılıyo özellikle hamileyken haftada 1 kesin yiyodumvay basima gelenler kime niyet kime kismetdur kiz daha ben yiyecektim
afiyet olsun yemis gibi olurum ben menunu okurkenadama yazayim da kesin alsın yaa
"bu takımdaysan" cümlesini bu kadar abartmanı anlamadım yanlış bişey demedim bu takımda değilmisin takımın kurallarınada uyup dikkat edeceksin bu biiiiiiir
ayrıca ben kimseye asla suçluluk duygusu yaşatıp takımdan ayrılmasına vesile olmadım kendi kendine uydurup yazmadün ayrılmak isteyen kişi kimseden etkilenmeden kendi isteğiyle ayrıldığını zaten yazdı okuduklarını doğru oku buda ikiiiiiiii
emir verir gibi yazmaya hakkın yok !!!uslubuna dikkat et buda üüüüç
Ben siteye giriş yapamadım uzun zamandır,takımdan atıldım galiba?R reklam
@Gonulbagi
@Ya habibi5534
@fahriyeaba
@adacicegi kilo bildirimlerini unutmayin
@Efser
@WitcherGirl
Y yoyoeffectli sizler nerdesiniz
Doğum günleri evlilik yıldönümleri kısacası özel günler diyeti baltalamak içün sebeb değil sadece siz bu işi yeteri kadar ciddiye almıyorsunuz
dün takımdan ayrılacağını yazan kişiye benim yazdığım mesaj yukarıda bunu neresinde suçlama var silkelenip sağlıklı beslenmesine destek olmak için yazılmış bir mesaj bu bu mesajla takımdan ayrılmaya kimse karar vermez ki kendiside sebep bu değil dedi sen bunu anlamıyorsunemir veren emir alır!
ayrılan arkadaş için ne yazdığının ötesini anlaman için yasaklı ekmeklerden biraz ye!
arkadaslar polemik yasansin istemiyorum isteyen istedigini dusunsun.
sara_28 LUTFEN TAKIMI KISKIRTMA KIMSEDEN ONAY BEKLEME BIRBIRINE DUSURMEK MI NIYETIN TAKIMI saracilar ve buseciler mi istiyorsun? ya sen kac yasindasin gercekten merak ettim. sana inanamiyorum ya!
hakkimda tek kelime dahi konusma bende konusmayacagim
iyi gunler ok
ben buna sadece gülerim
Ben siteye giriş yapamadım uzun zamandır,takımdan atıldım galiba?
ne sannss burda buyuk marketler ve balikcilar disinda satilmiyor canim. sen nerde yasiyorsun bu aradaBurda somon her yerde var bi de ucuza satılıyo özellikle hamileyken haftada 1 kesin yiyodum
Cuma 69.9
Pazartesi70.1
+200gram
Neyi yanlış yapıyorum ki
Cumaya kadar toparlarım inşallah
şeytana uydumSendemi
ben diyete başlayınca el birliğiyle bozmaya çalışıyorlar ,bende rahat verebildiğim için pek umursamıyordum ama artık eskisi gibi rahat kilo veremiyorumYapma divinity sendemi
büyüğüm olarak seni örnek alıyom obezimAaa utanmazlara bak sen yaHadi yediniz yediniz de insan ne yediğini yazar mı?? Bak ben söylüyor muyum sabah krep akşam yaş pasta yediğimi?? Utanın terbiyesizler
allah iyilik versin masallah ne güzel kilo vermişsin ,özellikle bişey yaptınmıçok şükür iyiyim canım. ben de güzel başladım martın 12 sinde. 1,5 ayda 9.6 kilo verdim. ama sonra birkaç kilo aldım. takıldım kaldım. şimdi de reglim. ama hafta içi artık sağlıklı besleneceğim Allahın izniyle. yaz geldi ince giysiler giyilecek ki giyiliyor. oram buram çıkmış vaziyette gezmek istemiyorum. ben de yarın menü yazmaya başlasam iyi olacak.
utanacak sıkılacak birşey yok tatlım. napalım biz de bözleyiz. maalesef çok iradeli değiliz. keşke olsak. şu takımlarda kaç kişi var fazla kilosunu vermiş de geri almamış. çok az kişi. çoğunluk ver al yapıyor. yine verirsin merak etme. ama sağlıklı ve sürdürülebilir bir beslenme modeli seç kendine. tabi spor takviyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?