Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

BU TAKIMDAYSAN üslubuna dikkat et. kimseyi demorolize etme suçluluk duygusu yaşatıp takımdan ayrılmasına vesile olma!

isabet olur bir daha hakkımda yazma.

"bu takımdaysan" cümlesini bu kadar abartmanı anlamadım yanlış bişey demedim bu takımda değilmisin takımın kurallarınada uyup dikkat edeceksin bu biiiiiiir

ayrıca ben kimseye asla suçluluk duygusu yaşatıp takımdan ayrılmasına vesile olmadım kendi kendine uydurup yazma dün ayrılmak isteyen kişi kimseden etkilenmeden kendi isteğiyle ayrıldığını zaten yazdı okuduklarını doğru oku buda ikiiiiiiii

emir verir gibi yazmaya hakkın yok !!! uslubuna dikkat et buda üüüüç

emir veren emir alır!
ayrılan arkadaş için ne yazdığının ötesini anlaman için yasaklı ekmeklerden biraz ye!

Doğum günleri evlilik yıldönümleri kısacası özel günler diyeti baltalamak içün sebeb değil sadece siz bu işi yeteri kadar ciddiye almıyorsunuz
emir veren emir alır!
ayrılan arkadaş için ne yazdığının ötesini anlaman için yasaklı ekmeklerden biraz ye!
dün takımdan ayrılacağını yazan kişiye benim yazdığım mesaj yukarıda bunu neresinde suçlama var silkelenip sağlıklı beslenmesine destek olmak için yazılmış bir mesaj bu bu mesajla takımdan ayrılmaya kimse karar vermez ki kendiside sebep bu değil dedi sen bunu anlamıyorsun

ancak ne yazıkki ne anlatırsan anlat karşındaki kişi anlamak istediğini anlayacağı için ne yazsam sana boş

moni

arkadaşlar söylermisiniz dün yazdığım mesajların neresinde suçluluk duygusu yaratıp takımdan ayrılmak istetecek bir cümle var yanlışmı yazdım diyete başlayan kişi bu işi ciddiye alıp beslenmesine dikkat etmeli doğum günleri anneler günü babalar günün falan filan bunlar bitermi böyle şeylere takılı kalırsak diyetimize dikkat edip hedef kilomuza ulaşabilirmiyiz bunu demek istedim bunu bu kadar abartacak ne var Allahaşkına

arkadaslar polemik yasansin istemiyorum isteyen istedigini dusunsun.

sara_28 LUTFEN TAKIMI KISKIRTMA KIMSEDEN ONAY BEKLEME BIRBIRINE DUSURMEK MI NIYETIN TAKIMI saracilar ve buseciler mi istiyorsun? ya sen kac yasindasin gercekten merak ettim. sana inanamiyorum ya!

hakkimda tek kelime dahi konusma bende konusmayacagim
iyi gunler ok

ben buna sadece gülerim

DIYETI BALTALAYANI BALTALARIM CIDDIYE ALMAYANI KIRBACLARIM iste benim tarzim

Burda somon her yerde var bi de ucuza satılıyo özellikle hamileyken haftada 1 kesin yiyodum
ne sannss burda buyuk marketler ve balikcilar disinda satilmiyor canim. sen nerde yasiyorsun bu arada

Cuma 69.9
Pazartesi70.1
+200gram
Neyi yanlış yapıyorum ki
Cumaya kadar toparlarım inşallah

canim diyetine uyuyorsan 200 gr bi bardak su demek zaten nasilsa verirsin

şeytana uydum
Yapma divinity sendemi
ben diyete başlayınca el birliğiyle bozmaya çalışıyorlar ,bende rahat verebildiğim için pek umursamıyordum ama artık eskisi gibi rahat kilo veremiyorum
o yuzden artık hayır demeyi öğrensem iyi olur
herkese hayır diyebilirim ama kaynanama imkansız kadın anlamıyor
takıma bu yüzden geldim
kaçamak yaparken aklıma hep moni abla geliyor
2018 de ilk geldiğimdeki yaptığım kaçamağa kızması hala aklımda
Aaa utanmazlara bak sen ya Hadi yediniz yediniz de insan ne yediğini yazar mı?? Bak ben söylüyor muyum sabah krep akşam yaş pasta yediğimi?? Utanın terbiyesizler
büyüğüm olarak seni örnek alıyom obezim

allah iyilik versin masallah ne güzel kilo vermişsin ,özellikle bişey yaptınmı

irade konusunda ablamın maşallahı var yarısı kadar olsam yeterdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…