Hollanda'dayım canım ben.ne sannss burda buyuk marketler ve balikcilar disinda satilmiyor canim. sen nerde yasiyorsun bu arada
canim diyetine uyuyorsan 200 gr bi bardak su demek zaten nasilsa verirsin
Helal olsun ben denemiyorum bile yapamam biliyorum kendimiGünaydin kizlar vira bismillah 3 günlük oruca basladim ,basarabilmeyi cok istiyorum ve Allahin izniyle basaracagimada inaniyorum tek sıkinti özel günümde olmam 36 saatliklerde tutamamistim ama yogun günler gecti ona güveniyorim bakalim ,hafta sonu kötü gecti seviyeler patladi ama görüldügü üzere birakmadim 3 günöükler ve 1 temmuzdan itibaren 2 haftalik diyeti de yapip kt ile sonlandiracagim insallah , cok aminnnn
Allah muvaffak etsin canımGünaydin kizlar vira bismillah 3 günlük oruca basladim ,basarabilmeyi cok istiyorum ve Allahin izniyle basaracagimada inaniyorum tek sıkinti özel günümde olmam 36 saatliklerde tutamamistim ama yogun günler gecti ona güveniyorim bakalim ,hafta sonu kötü gecti seviyeler patladi ama görüldügü üzere birakmadim 3 günöükler ve 1 temmuzdan itibaren 2 haftalik diyeti de yapip kt ile sonlandiracagim insallah , cok aminnnn
Tamam canim sorun değil..listeye eksi olarak belirtirimDün menümü yazamadım. Bütün gün dışarda olduğumuz için zaten pek iç açıcı olmadı da. Yazmasam olur mu? Zaten tam hatırlamıyorum.
uzun zaman uğramayanlari listeden çikartiyoruz..ama istersen yine başlayabilirsinBen siteye giriş yapamadım uzun zamandır,takımdan atıldım galiba?
Canim ben de zaten seviyelere uyuyorum dersem yalan olur 3 gün uyup 4.gün sapitiyorum ama yinede 3 günlükleri tutup 2 haftaligi yapip k t yapicam sobucta kt icin önemli olan 2 haftalik beslenme oruclar sifa icin kt ile ilgisi yok diye biliyorum buraya kadar geldim kt siz bitirmek istemiyorum.gezegenfeza
MuMu85 ben mecbur bize yasak olan yiyecekleri yiyorum arada..çünkü düzenli spor yaptiğim için kas gelişimi için yemek zorunda hissediyorum...mesela kahvaltida bugün. Pumpernikel yedim..(siyah taneli ekmek) muzda yedim..muz kaslara iyi geliyormuş..ama 3 günlük orucu tutmayi düşünüyorum 1 kerede olsa denemek istiyorum..
Öyle çok abartmadım yedim ama kontrollü gittim bi de 1 saat yüzdüm, yarım saatte yürüdüm ormanda mis gibiydi. Bu akşam güzel bi menüyle dönüyorumTamam canim sorun değil..listeye eksi olarak belirtirim
Arkadaşlarım canlarım boşuna tartışıp kendinizi hirpalamayin
Bakin arkadaşın biri ,makarnayla 2_3biber dolmasını aynı gün yedim diye ki zaten o dönem emziriyorum başka yemek seçeneğim yoktu alerji muhabbetinden dolayı
Sen ne biçim böyle yersin yüzüne bakılacak adam degilmissın bende kabahat seni adam yerine koydum sen de kimsin vs hatirlarsiniz belki böyle yazmıştı
Ben de benimle düzgün konuş lütfen bana böyle diyemezsin demistim ve cevap verdiğim için iki gün ban yemiştim
Hatta diğer arkadaşlardan belki onu uyarırlar diye beklerlerken onun mesajlarını beğenenler bile olmuştu çok üzülmüştüm hatta bir müddet sonra dayanamayıp kilo veremememi bahane edip çıkmıştım takımdan.
Sonra kırgınlığım geçti geri geldimtabi
Yanı diyeceğim şu ki boşuna ban yemen
...
Sadece tamam uyarı olur ama ne bileyim kırmadan olsa daha iyi
Mesela özel gün vs bahane uydurmayın dedin ya saram benim güzel arkadaşım ben de düşündüm yanı regli bahane ediyorum kocişimi bahane ediyorum moralimi bahane ediyorum ediyorum ama bunlar hayat ,doğum gününü olacak pikniği olacak bozulacak
Ve bozan da kendine yapıyor olacak 1 kg verecekse 100 gr verecek
Olur öyle şeyler ve adacicegi de kırıldı gitti ben de olsam size kirilmadim gittim derim
..
Mesela gezegen tokat emojisi
Ekrl şamar attı perihan oklava attı bana üzülmedimhatta güldüm çünkü şakayla karışık yaptılar
Senin yüreğin güzel bunu biliyorum ama biraz sert konuşuyorsun sanki aşkım ya
Kırılma boşver kaçamak yapan kendine yapar atıyorum pasta olmamış yarın dikkat et de geç gitsin ne şiş yansın ne kebap kuzum
Buse de kısa zamanda tanıdık burda ama sevdim yani herkesi eşit seviyorum şu an ayıramam
Sen de devan etme yazmaya istersen bak ben uzun zamandır senin söylediklernle yazdım menümü bi cesaret
Ban yeme boşuna
Kırmayalım birbirimizi
Biz karamanlarımızı yazmaya devam edelim arkadaşlar tokatlasın oklavalasin bizi
Neyse neden girdim araya ki arada be de gidicem
Ama kıyamadım kimse uzulmesin
Kizlar polemik olmasin aranizda..birbirinizin mesajlarini görmemek için ayar var..onu ayarlayin profilinizde...bu şekilde tatsizlik yaşayip birde banlanma riskine girmeyin
Ay yok kız ne korkacam sadece kalp kırmayayım diyorum ondancok tatlisin bende seni seviyorum canim. okuyorum yazdiklarini cok ince yazmissin korkmussun resmen yazmaktan cekinmissin kiyamamki sanamerak etme ben daha bir sey yazmiyorum malesef yapim geregi kimseye de cok cok canim acimadiysa kin tutamam tutmuyorum unuttum gitti vallaa
sana da menu yazmanda faydam olduguna sevindim. senin sporun yeter cok ozeniyorum insallah bende leslie baslayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?