Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

dönersin tabi canim. neden yapamayasin. sagligimiz yerinde olsun kilolarimiz az olsun

Bugün kilo bildirmiycem dün 76.8 dim dün oglani uyuturken uyuya kalmisim 12 saat uyudugum icin heryerim sis

o zaman yarin bildir

yok korkmak derken kırmaktan korkmak tabiki yoksa takimimizda korkulacak tipler yok cok şükür

Lonely single girl senin gibi bi yakin arkadasim var o da hep icine atar sonra bana soyler. soyle dedi boyle deseydim keske diye. eger icine atip dert etmezsen bu durum guzel bile kimseyi kirmamak gibisi var mi

ama tabi hakkini savunmalisin sen bi annesin cocuguna yapiliyo gibi dusun ve atıl kurt başlaaa

Tokat atan emojiyi çok seviyorum.
Ben onu tatlı uyarı niyetiyle yolluyorum.
Bu saatten itibaren bıraktım.
Belki bazı arkadaşların hassas dönemine denk gelip
yaa ben onu şu lanet emoji için yazmıştım
Canına kurban

Son düzenleme:
wc sorunun nasildi senin ben 2-3 gune bi wc cikiyorum. karatayi dinlemistim saglikli insan gunde 2 kez cikar demisti. sence bende bi dr a gorunmeli miyim
Bilmem ki normal gibi ama bilemem tabi benimki 1 hafta normal 2 günde bir diğer 3 hafta tutuk :) 1.5 hafta çıkmadığım oluyor her ay ve o dönemde hep alerji olurum çünkü içimdekiler beni zehirliyor sanirsam

Bilmem ki normal gibi ama bilemem tabi benimki 1 hafta normal 2 günde bir diğer 3 hafta tutuk :) 1.5 hafta çıkmadığım oluyor her ay ve o dönemde hep alerji olurum çünkü içimdekiler beni zehirliyor sanirsam

oo ben sukrettim canim cok gecmis olsun. ben kurukayisi yiyeyim

coktan kapandi

wc sorunun nasildi senin ben 2-3 gune bi wc cikiyorum. karatayi dinlemistim saglikli insan gunde 2 kez cikar demisti. sence bende bi dr a gorunmeli miyim
Demekki benim bağirsaklarda sorun yok..ben wc ye bazen günde 2 kere ama genelde 1 kere çikiyorum.. ben yeşillik sebze tahin çiģ cerez tüketiyorum genelde..arada bir nadirde olsa sağlikli ekmekte tüketiyorum

kaptan bilir canim neden giremedin bi sorun mu oldu anlat istersen

moni
Hiç vaktim olmadı, şaka gibi ama, gerçekten giremedim siteye. Hatta birçok şey daha yapamadım yani. Artık sadece kendime vakit ayırmak istiyorum ama iki küçük çocukla o da çok zor bu arada kilo verdim ben de en son 74,4 kiloydum ama Bugün 63 gün sonra sonunda adet oldum. Şişmişimdir çok

Hay ağzın bal yesin
Ne güzel yazmışsın
Böyle durumlarda ben kilitlenip kalıyorum, cümleleri toparlayamıyorum.
Yalnız şu kafama takıldı, sana hakaret eden arkadaşın yazdıklarını beğenen oldu demişsin, ben okuduğum mesajların hemen hepsini beğeniyorum çünkü tekrar grubu okumaya başladığımda nerde kaldığımı bu sayede görüyorum.
Kimseye kasti bişeyim yoktur.
Hiçte öyle düşünmemiştim
Bundan sonra süzerek beğenirim

Son düzenleme:
Olur canım
Bende kahvaltıda yarım susamlı bar yedim.
Aksamada kiraz yemeyi planlıyorum, kendime yemek yapmıycam

yaa ben onu şu lanet emoji için yazmıştım

Canına kurban
Evet obezim o emojiyi asla sevemedim.
Benimde bir arkadaşla bunun yüzünden polemiğim olmuştu.
Uyardığım halde ısrarla bana bunu yollamıştı.
Canı sağolsun, yolu açık olsun. Hayat onada hep güzellikler getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…