Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Açık konuşmak gerekirse sen değildin o kişiler, zaten o mesajı atlamıştın sanırsam öyle hatırlıyorum ve de ordan aklımdasın bak gezegen desteklemedi diye ,sonra beğendiysen de bilmiyorum hatırlamıyorum,,sonradan zaten burda baya samimi olduk ordan kırgınlığım olsaydı bu kadar nasıl diyim derdimi açmazdım sana, o konuda kırgın değilim aslında kimseye kırgın değilim ama oldu bitti ,önemli degil

Ben menümü yazayım akşama bir şey yer içersem ki olamayacak dayanacağım inşallah eklerim
Saat sabah 4 ve 6 arası tam bilemiyorum çok midem kazındı
4 kaşık bulgur pilavı
.....
Saat 17.00
Salata ( 1 domates 1 salatalık yarim soğan az yağ tuzsuz salata yanı, 2 küp peynir )
...
3 patates kızartması minnoşum ille paylaşalım dedi
...
Su 600 ml
...
1 bardak yeşil çay ( sallama değil hakiki ,birkaç kiraz saplı limon)
......
1 bardak da 3uuir arada içtim dün içmemiştim aklım kalmasın bugün
....
Bu kadar
Bugün de doyduk elhamdülillah
...
Ha bir de 6 adet Bumbo mu ne ondan yedim küçük ayicikli sekr gibi br şey yetmesem iyiydi ama yedim olsun olur o kadarcik

Iyi bari beğeni bırakmamışım sevindim

Bugünkü menum :) sonunda normale dönüyorum
Sabah 13.00
4 yk yulaf ( süt ve su ile pişirdim)
1 yk fıstık ezmesi ( ev yapımı şekersiz)
2 yk kadar yulaflı nesfit
Yarım muz ve tarçın
2 kupa filtre kahve
Akşam 18.00
1 tabak fırında kızartılmış patlıcan ile yapılmış tavuklu musakka
1 büyük kase cacık
Belki bikaç saat içinde bi türk kahvesi yaparım şimdi çok tokum 2 litre su içtim uyuyana kadarda içmeye devam .

Sizinle olmayı seviyorum buradan uzak kalınca insan güçsüz hissediyor. :) Amin canımm

Demekki benim bağirsaklarda sorun yok..ben wc ye bazen günde 2 kere ama genelde 1 kere çikiyorum.. ben yeşillik sebze tahin çiģ cerez tüketiyorum genelde..arada bir nadirde olsa sağlikli ekmekte tüketiyorum

benimki tembel ya. virus olmasa giderdim bi gözükmeye.

tebrik ederim. iki cocukla kilo vermek basari bence ben tekil zorlanirken

resmen ac kalmissinkiiii. bence cok az beybi zaten ogleden sonrasi yok arttirabilirsin biraz aksam izgara yada salata yiyebilirsin odemde yapmaz ya da yumurta yiyiver

Oo olmaz canım tavuğu öğütemiyorum maalesef ızgara da olsa haşlama da olsa salata zaten yedim. Bu çok az gözükse de bana tam uydu çok şükür ama artı bir kaşık salata yesem şimdi ağır gelir kendimi biliyorum sadece kahve içmemek için cebellesiyorum şu an kendimle o da şekerli içeriğin için engel olmaya çalışıyorum kendime .yeşil çay yaptım biraz demlesin iç-içe inşallah. Babamla konuştuk da az önce gelim alım sizi diyor :) torunu özlemiş belli. Anaaam sınavı bahane ediyorum 8 temmuza kadar oyalarım onlari 15 günde en az 15 kilo vermem lazım

İyiakşamlar hanımlar
Tartı da artı 200 grm var
Kaçamaklar hemen belli ediyor kendini

Sabah
Yarım simit
Zeytin peynir
Ögle
3 adet ızgara köfte
Aralar da şekersiz çay ve Türk kahvesi. Soda
Akşam
5 kaşık taze fasulye
2 kaşık makarna
2 kaşık yogurt
Bol salata
2 litre su
13.bin adım yürüyüş

Son düzenleme:

bak gordun mu dedim sana cok az diye acıkcan tabi

vakit yaklasti ondan bu az yemeler tamam da kalorisi az seylerden ye yagsiz yemek yap ye yogurt ye ama ye

hem spor yap az yemeden ziyade o zaman incelceksin birazda salas giy fazlalik olan yerleri tamamdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…