- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Temizlik boyunca 104 limon yapıyorApa bey kireç temizliği tablosu göndermişte ..günde 10 limona kadar yenmezimi gerekiyor anlamadim günlük
Yemiyoz iciyoz :)Apa bey kireç temizliği tablosu göndermişte ..günde 10 limona kadar yenmezimi gerekiyor anlamadim günlük
Iyi bari..dişlerimz çürürdü.:)Yemiyoz iciyoz :)
Açık konuşmak gerekirse sen değildin o kişiler, zaten o mesajı atlamıştın sanırsam öyle hatırlıyorum ve de ordan aklımdasın bak gezegen desteklemedi diye ,sonra beğendiysen de bilmiyorum hatırlamıyorum,,sonradan zaten burda baya samimi olduk ordan kırgınlığım olsaydı bu kadar nasıl diyim derdimi açmazdım sanaHay ağzın bal yesin
Ne güzel yazmışsın
Böyle durumlarda ben kilitlenip kalıyorum, cümleleri toparlayamıyorum.
Yalnız şu kafama takıldı, sana hakaret eden arkadaşın yazdıklarını beğenen oldu demişsin, ben okuduğum mesajların hemen hepsini beğeniyorum çünkü tekrar grubu okumaya başladığımda nerde kaldığımı bu sayede görüyorum.
Kimseye kasti bişeyim yoktur.
Hiçte öyle düşünmemiştim
Bundan sonra süzerek beğenirim
Iyi bari beğeni bırakmamışım sevindimAçık konuşmak gerekirse sen değildin o kişiler, zaten o mesajı atlamıştın sanırsam öyle hatırlıyorum ve de ordan aklımdasın bak gezegen desteklemedi diye ,sonra beğendiysen de bilmiyorum hatırlamıyorum,,sonradan zaten burda baya samimi olduk ordan kırgınlığım olsaydı bu kadar nasıl diyim derdimi açmazdım sana, o konuda kırgın değilim aslında kimseye kırgın değilim ama oldu bitti ,önemli degil
Sizinle olmayı seviyorum buradan uzak kalınca insan güçsüz hissediyor. :) Amin canımm
Demekki benim bağirsaklarda sorun yok..ben wc ye bazen günde 2 kere ama genelde 1 kere çikiyorum.. ben yeşillik sebze tahin çiģ cerez tüketiyorum genelde..arada bir nadirde olsa sağlikli ekmekte tüketiyorum
Hiç vaktim olmadı, şaka gibi ama, gerçekten giremedim siteye. Hatta birçok şey daha yapamadım yani. Artık sadece kendime vakit ayırmak istiyorum ama iki küçük çocukla o da çok zorbu arada kilo verdim ben de en son 74,4 kiloydum ama Bugün 63 gün sonra sonunda adet oldum. Şişmişimdir çok
Ben menümü yazayım akşama bir şey yer içersem ki olamayacak dayanacağım inşallah eklerim
Saat sabah 4 ve 6 arası tam bilemiyorum çok midem kazındı
4 kaşık bulgur pilavı
.....
Saat 17.00
Salata ( 1 domates 1 salatalık yarim soğan az yağ tuzsuz salata yanı, 2 küp peynir )
...
3 patates kızartması minnoşum ille paylaşalım dedi
...
Su 600 ml
...
1 bardak yeşil çay ( sallama değil hakiki ,birkaç kiraz saplı limon)
......
1 bardak da 3uuir arada içtim dün içmemiştim aklım kalmasın bugün
....
Bu kadar
Bugün de doyduk elhamdülillah
...
Ha bir de 6 adet Bumbo mu ne ondan yedim küçük ayicikli sekr gibi br şey yetmesem iyiydi ama yedim olsun olur o kadarcik
Oo olmaz canım tavuğu öğütemiyorum maalesef ızgara da olsa haşlama da olsa salata zaten yedim. Bu çok az gözükse de bana tam uydu çok şükür ama artı bir kaşık salata yesem şimdi ağır gelir kendimi biliyorum
benimki tembel ya. virus olmasa giderdim bi gözükmeye.
tebrik ederim. iki cocukla kilo vermek basari bence ben tekil zorlanirken
resmen ac kalmissinkiiii. bence cok az beybi zaten ogleden sonrasi yokarttirabilirsin biraz aksam izgara yada salata yiyebilirsin odemde yapmaz ya da yumurta yiyiver
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
M muallime1134 | +180 | - | |||||
N nezesali | + | + | + | ||||
| +128 | + | +40 | ||||
| +240 | +60 | +300 | ||||
| +120 | + | + | ||||
| m | m | m | ||||
@yst38 | - | - | - | ||||
| -45 | - | -30 | ||||
R reklam | + | - | - | ||||
F Fitimfitsinfit | m | m | m | ||||
| - | - | + | ||||
| - | - | - | ||||
A adacicegi | + | +24 | + | ||||
B busefit | + | + | + | ||||
| + | +120 | +180 | ||||
| - | - | - | ||||
| - | -64 | + | ||||
| + | - | - | ||||
| m | m | m | ||||
| + | + | +99 | ||||
F fahriyeaba | - | - | - | ||||
O optumkibbye | + | + | -390 |
Oo olmaz canım tavuğu öğütemiyorum maalesef ızgara da olsa haşlama da olsa salata zaten yedim. Bu çok az gözükse de bana tam uydu çok şükür ama artı bir kaşık salata yesem şimdi ağır gelir kendimi biliyorumsadece kahve içmemek için cebellesiyorum şu an kendimle o da şekerli içeriğin için engel olmaya çalışıyorum kendime .yeşil çay yaptım biraz demlesin iç-içe inşallah. Babamla konuştuk da az önce gelim alım sizi diyor :) torunu özlemiş belli. Anaaam sınavı bahane ediyorum 8 temmuza kadar oyalarım onlari 15 günde en az 15 kilo vermem lazım
Gerçekten acikinca yemek böyle oluyormuş:) uzun zamandır olmamıştı
3 kaşık karnabahar yemeği
Iki ısırık ekmek yedim ama harbi harbi acıktım
Oğlum uyandı muhtemelen 3 ten önce uyumaz
Ben bir kahve içmeliyim uyumamak için
( kahve için bahane cıktı)
Daha da bir şey yemem doydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?