Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
M muallime1134 | +180 | - | - | ||||
N nezesali | + | + | + | +75 | |||
@Ekrl | +128 | + | +40 | +104 | |||
| +240 | +60 | +300 | + | |||
| +120 | + | + | +120 | |||
| m | m | m | m | |||
@yst38 | - | - | - | - | |||
| -45 | - | -30 | -434 | |||
R reklam | + | - | - | - | |||
F Fitimfitsinfit | m | m | m | + | |||
| - | - | + | - | |||
| - | - | - | - | |||
A adacicegi | + | +24 | + | - | |||
B busefit | + | + | + | + | |||
| + | +120 | +180 | + | |||
| - | - | - | + | |||
| - | -64 | + | +64 | |||
| + | - | - | - | |||
| m | m | m | m | |||
| + | + | +99 | - | |||
F fahriyeaba | - | - | - | - | |||
O optumkibbye | + | + | -390 | +80 |
Güzel bir menü...fakat kahvaltida sebze eksik canim.bağirsaklarini güzel çaliştirir sebze ve kilo vermeni hizlandirir..menüm Kahvaltı:5 zeytin ,çok az yağda yumurta,1 dilim çavdar ekmeği
Ara :ananaslı yoğurt
Akşam: 2 tabak ezogelin çorbası,salata,1 dilim çavdar ekmeği
Su 2 litre
Spor yok
Ben orucum canim dünden beri :)
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş M muallime1134 +180 - - N nezesali + + + +75 @Ekrl +128 + +40 +104 sara_28 +240 +60 +300 + gezegenfeza +120 + + +120 Eddaak m m m m @yst38 - - - - Lonely single girl -45 - -30 -434 R reklam + - - - F Fitimfitsinfit m m m + Ya habibi5534 - - + - 60kiloyum - - - - A adacicegi + +24 + - B busefit + + + + dunya cadisi + +120 +180 + Bir garip dertli - - - + obezzto - -64 + +64 MuMu85 + - - - Natsume m m m m divinity + + +99 - F fahriyeaba - - - - O optumkibbye + + -390 +80
Afiyet olsun canim ben de bu gece acliktan uyuyabilirim imsallahmerhaba kızlar. bugün güzel beslendim. şimdi de yeşil çay içiyorum.
Afiyet olsun canim ben de bu gece acliktan uyuyabilirim imsallahbugünü de atlattim sasilir oldu bu is
Tamam canim o vakit muav olarak belirteyim yarin düzeltirimBen orucum canim dünden beri :)
Güzelİyi akşamlar kızlar :)
Sabah
12.50
4 yk yulaf (1 çb süt ve su ile pişirilmiş)
1 yk fıstık ezmesi
2 yk yulaflı nesfit
Yarım muz ve tarçın
1kupa yeşil çay
15.30
1 tam bugday lavaş içine
Domates 1 parmak peynir
1 salatalık
1 közlenmiş kapya biber
Marul sarıp yedim
18.30
1 tabak musakka ve cacık
20.00
2 fincan türk kahvesi
2 ceviz 1 hurma
2 litre su
Desteğin için teşekkür ederim ablacım kendimi toparlamaya çalışıyorum . Normal yumurtalı kahvaltıyı bu aralar midem almıyor
Yulafta güzel bir seçenek..bende değişiklik olsun diye arada yerdim seviyelere başlamadan önce...Desteğin için teşekkür ederim ablacım kendimi toparlamaya çalışıyorum . Normal yumurtalı kahvaltıyı bu aralar midem almıyor
Akşam yemeği güzel ..kahvaltida yeşillik sebze çiğ çerez olsa daha güzel olurİyi akşamlar kızlar
Sabah 9.30
1 haslanmış yumurta
3 çatal peynir
1 ince dilim karpuz
Ara15.00
1 ufak parca pestil
1 bardak süt
Akşam 17.00
1 tabak bulgurlu kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
1 kase salata
Aldım bugün cnm yıkadım kuruttum maydonoz semizotu falan . Çığ kuruyemişte normalde sevmiyorum ama file marketin çiğ bademine bayılıyorum ama kaç sefer gittim yoktu bulursam alıcam inş. Ceviz var evde ama onuda yazın yemeyi hiç sevmiyorum ağır geliyorAkşam yemeği güzel ..kahvaltida yeşillik sebze çiğ çerez olsa daha güzel olur
Findik dene , gerisini bende sevmiyorumAldım bugün cnm yıkadım kuruttum maydonoz semizotu falan . Çığ kuruyemişte normalde sevmiyorum ama file marketin çiğ bademine bayılıyorum ama kaç sefer gittim yoktu bulursam alıcam inş. Ceviz var evde ama onuda yazın yemeyi hiç sevmiyorum ağır geliyor
Fındık çig ise çok tıkıyor insanı ama kavrulmuş çıtır çıtır avuç avuç yeniyor :)Findik dene , gerisini bende sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?