- 22 Mayıs 2020
- 636
- 1.753
- 28
Bu apa ne gibi değişimlere sebep oldu ablacım sizdeYulafta güzel bir seçenek..bende değişiklik olsun diye arada yerdim seviyelere başlamadan önce...
Evet cig güzel turuyor :)Fındık çig ise çok tıkıyor insanı ama kavrulmuş çıtır çıtır avuç avuç yeniyor :)
Kendimi daha dinç iyi hissediyorum...bu seviyeler sayesinde bu zamana kadar nasil yanliş beslendiğimi farkettim...doğru beslemeyi öğrendiğim içinde verdiğim kilolari almadim çok şükür şu ana kadar mezun olduğum günden beriBu apa ne gibi değişimlere sebep oldu ablacım sizde
Aralikli oruç da denilebilir ama 3 günlük şifa orucu yapiyoruz şu an facb.da da grup olarsk...çoğunluk yarin akşam niyetlenecek ben dahil..Oruç dediğiniz aralıklı oruç mu? Çok yazıp okuyamıyorum 8 aylık bebek + çalışıyorum kusura bakmayın arada muhabbete çat diye dalarsam. Menümü de yazayım.
Sabah
Yarım haşlanmış yumurta, 2 dilim tam tahıllı esmer ekmek, 1kk peynir, 5 tane yeşil zeytin.
Öğle yok.
Akşam
Şehriyeli tavuk çorbası, 10 tane sarma, 2 kaşık semizotu salatası, 2 kaşık tavuk sote.
Su 3lt
7500 adım, 10dk bisiklet.
moni Gulhan1
Menün çok güzel..özelikle muzlu pankek üzerine tahin harika bir fikirIyi aksamlar hanimlar
Sabah
1 yumurta ile 1 kucuk muzu cirptim pancek cakmasi yaptim.uzerine de tahin surdum.
Aksam
1 kase kabak corbasi
6 kasik mantarli hindili sote
Salata
Birazdan 25 30 dk bir egzersiz yapacagim.
Su uyuyana kadar 2litreyi bulur.
Tatli biseyler yeme istegine iyi geldiMenün çok güzel..özelikle muzlu pankek üzerine tahin harika bir fikir
İyi akşamlar canim
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş @muallime1134 +180 - - N nezesali + + + +75 Nergis 35 +128 + +40 +104 @sara_28 +240 +60 +300 + @gezegenfeza +120 + + +120 @Eddaak m m m m @yst38 - - - - @Baby Cat -45 - -30 -434 @reklam + - - - @Fitimfitsinfit m m m + @Ya habibi5534 - - + - @60kiloyum - - - - @adacicegi + +24 + - @busefit + + + + @dunya cadisi + +120 +180 + Bir garip dertli - - - + obezzto - -64 + +64 MuMu85 + - - - @Natsume m m m m divinity + + +99 - @fahriyeaba - - - - O optumkibbye + + -390 +80
Keto neyTatli biseyler yeme istegine iyi geldiAralikli oruc ve ketoyla basladigim icin vucut eskisi kadar seker istemiyor en buyuk artim oldu.Onceden diyetimde cayin yaninda incir kuru kayisi olurdu. Ama ketoyu surdurmek zor acilcasi low corb sisteme gectim
Ketojenik diyet.Yag agirlikli orta duzey protein minimum karbonhidratKeto ney
Bende şekere şerbetli tatlılara aşırı düşkünüm
O zaman bende ketojenik yapiyorumKetojenik diyet.Yag agirlikli orta duzey protein minimum karbonhidrat
Iste keto farkli .Karbonhidrati yalnizca sebzelerden alacaksinzO zaman bende ketojenik yapiyorum
Ekmek 20 gündür yemedim
Tek kaçamağım cumartesi günkü kete pazar günkü yaş pasta oldu
Kendime hayret ediyorum baklavanın şerbetini kafaya diken ben için baya iyi gidiyorum
Allahım cahillikten öliiciiim 3 gün boyunca bişey yiyip içmiyoz deme bana nolurAralikli oruç da denilebilir ama 3 günlük şifa orucu yapiyoruz şu an facb.da da grup olarsk...çoğunluk yarin akşam niyetlenecek ben dahil..
Anladim canim yarin düzeltirim...kahvaltiya zeytin incir kürü yapiyorsun sanirim..ben hatirladiğim kadariyla hurmada doğramiştim zeytin incire..üzerinede az zeytinyaği..güzel oluyordu öyle..İyi akşamlar canim
Ben pazartesi menüsü eklemiştim
Tek öğün yedim sadece aksam yemegi
Bi dahakine etiketlerim seni yorumda bekliyorum
Salı menum
Sabah : 7 zeytin 1 İncir
Öğle :tereyağlı tarçınlı Türk kahvesi çay fincaniyla
Limonlu su yarım lt
Akşam : haşlama et 1 kepçe patates ile
1 kase cacık
Biraz karpuz 2 kayısı 1 dilim armut
Su 1 lt
Spor yok temizlik yapıyorum cam duvar falan
Gulhan1
Çok hafif ve sağlikli bir menüİyiakşamlar
Sabah 2 haşlanmış yumurta domates yeşillik
Akşam
Fırında karışık türlü sebze
Cacık
2 dilim karpuz
Aynen öyle..1 kerede olsun denicem...eģer zorlanirsam birdaha 3 günlük oruç tutmayacağimAllahım cahillikten öliiciiim 3 gün boyunca bişey yiyip içmiyoz deme bana nolur
Bu sefer çok zor gidiyor kilolar canım diyetisyene başlamadım henüz önceki listelerimden biriyle devam bakalım gidecek bu kilolar sende dikkat et canım sağlığımız için kilolardan kurtulmalıyız bende senin aebenin yasom un da olduğu günleri özlüyorum burda bizim zamanımızdan gezegenimle ben varız aylinde yeniden gelecek sende olsan ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?