Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu apa ne gibi değişimlere sebep oldu ablacım sizde
Kendimi daha dinç iyi hissediyorum...bu seviyeler sayesinde bu zamana kadar nasil yanliş beslendiğimi farkettim...doğru beslemeyi öğrendiğim içinde verdiğim kilolari almadim çok şükür şu ana kadar mezun olduğum günden beri

Oruç dediğiniz aralıklı oruç mu? Çok yazıp okuyamıyorum 8 aylık bebek + çalışıyorum kusura bakmayın arada muhabbete çat diye dalarsam. Menümü de yazayım.

Sabah
Yarım haşlanmış yumurta, 2 dilim tam tahıllı esmer ekmek, 1kk peynir, 5 tane yeşil zeytin.

Öğle yok.

Akşam
Şehriyeli tavuk çorbası, 10 tane sarma, 2 kaşık semizotu salatası, 2 kaşık tavuk sote.

Su 3lt
7500 adım, 10dk bisiklet.

moni Gulhan1

Bugünkü menüm
Sabah : iki üç patates kızartması, peynir, zeytin, domates, salatalık
Ara: 10 tane fındık
Öğle : çorba, zeytinyağlı fasulye, salata, bir dilim ekmek
Akşam: bir küçük magnum
Su: 2 litre
Spor :yok

Bugün nihayet regl olabildim çok berbat hissediyorum ki dr söylemişti yoğun geçecek diye. iki aydan sonra olunca insanın bi kendini şımartası geliyor ama çok fazla şeytana uymadımbir magnumla idare ettim

Aralikli oruç da denilebilir ama 3 günlük şifa orucu yapiyoruz şu an facb.da da grup olarsk...çoğunluk yarin akşam niyetlenecek ben dahil..

Menün çok güzel..özelikle muzlu pankek üzerine tahin harika bir fikir

Menün çok güzel..özelikle muzlu pankek üzerine tahin harika bir fikir
Tatli biseyler yeme istegine iyi geldi Aralikli oruc ve ketoyla basladigim icin vucut eskisi kadar seker istemiyor en buyuk artim oldu.Onceden diyetimde cayin yaninda incir kuru kayisi olurdu. Ama ketoyu surdurmek zor acikcasi low carb sisteme gectim

İyi akşamlar canim
Ben pazartesi menüsü eklemiştim
Tek öğün yedim sadece aksam yemegi
Bi dahakine etiketlerim seni yorumda bekliyorum

Salı menum
Sabah : 7 zeytin 1 İncir

Öğle :tereyağlı tarçınlı Türk kahvesi çay fincaniyla

Limonlu su yarım lt

Akşam : haşlama et 1 kepçe patates ile
1 kase cacık
Biraz karpuz 2 kayısı 1 dilim armut

Su 1 lt
Spor yok temizlik yapıyorum cam duvar falan
Gulhan1

Keto ney
Bende şekere şerbetli tatlılara aşırı düşkünüm

Ketojenik diyet.Yag agirlikli orta duzey protein minimum karbonhidrat
O zaman bende ketojenik yapiyorum
Ekmek 20 gündür yemedim
Tek kaçamağım cumartesi günkü kete pazar günkü yaş pasta oldu
Kendime hayret ediyorum baklavanın şerbetini kafaya diken ben için baya iyi gidiyorum

O zaman bende ketojenik yapiyorum
Ekmek 20 gündür yemedim
Tek kaçamağım cumartesi günkü kete pazar günkü yaş pasta oldu
Kendime hayret ediyorum baklavanın şerbetini kafaya diken ben için baya iyi gidiyorum
Iste keto farkli .Karbonhidrati yalnizca sebzelerden alacaksinzve max 20 gr gecmeyecek olurunu soyluyorum yoksa 5 10 gr yapanda var
Siz gelin low carb dediklerini yapin daha basot ve surdurulebilir

Anladim canim yarin düzeltirim...kahvaltiya zeytin incir kürü yapiyorsun sanirim..ben hatirladiğim kadariyla hurmada doğramiştim zeytin incire..üzerinede az zeytinyaği..güzel oluyordu öyle..

Evet canım guzeldik ogunlerde
Bizde kendimizce birşeyler yapıyoruz tartimi getirmedim canım
İnşallah hepimiz sağlıcakla veririz kilolarımizi
Kendine iyi bak canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…